ayyy çok güzel olmuş süper sakın kızıllık var felan diye benim gibi değişmeyin o yıkandıkça renk dahada güzelleşiyor süperrrrrrr güle güle kullanınEki Görüntüle 364182 Eki Görüntüle 364185 tach]
saç rengim çikolata kahveydi.ama uzun yıllar kızıl ve koyu kızıl kullandım onun yansımalarıda vardı.bu hafta altın parıltılı çikolataya boyamıştım ama beğenmedim bugünde altın karamele boyadım aynı rengin tutmasını zaten beklemiyordum ama ne renk olduğunuda kestiremedim sizlerden yorum almak istedim.sanırım hala kızıllık var
ortadaki resim ışıkta çekildi diğerleri cam kenarında..yorum yazın nolurrr :)
ayyy çok güzel olmuş süper sakın kızıllık var felan diye benim gibi değişmeyin o yıkandıkça renk dahada güzelleşiyor süperrrrrrr güle güle kullanın
asıl 2. boyamadan sonra belli olur kuaförler bile yeni boya denediğinde 15 gün arayla 2. boyamayı yapıyorlar ama gerçekten çok güzel insan zor alışıyor böyle yeni denemelere içiniz rahat olsun hem bakın herkes çok beğenmişçoook tşk ederim çok mutlu oldum
Eki Görüntüle 364182 Eki Görüntüle 364185 tach]
saç rengim çikolata kahveydi.ama uzun yıllar kızıl ve koyu kızıl kullandım onun yansımalarıda vardı.bu hafta altın parıltılı çikolataya boyamıştım ama beğenmedim bugünde altın karamele boyadım aynı rengin tutmasını zaten beklemiyordum ama ne renk olduğunuda kestiremedim sizlerden yorum almak istedim.sanırım hala kızıllık var
ortadaki resim ışıkta çekildi diğerleri cam kenarında..yorum yazın nolurrr :)
bende saçımı bir ay önce altın karamele boyadım b am brnim saçlarım yarı siyah saçtı bende evde saç açıcıyla açtım önce uçlarda 30 dakika kadar beklettim sonra diplere sürdüm 15 dakikada dipler açıldı fakat siyah olan bölüm kahve kızıl gibi birşey oldu ertesi gün saçımı altın karemelle boyadım ama pek bir değişiklik olmadımalesef şimdi yine saç uçlarını açıp bu defa karemel yada soğan kabuğu gibi bir renk düşünüyorum
senin saçına gelice güzel durmuş kızılı açmadanmı kullandın bu tonu üzerine merak ettim
bence de çok güzel olmuş candann.güle güle kullan.rengi zamanla daha da oturur.küllü kızıllığı alır ama karamel de olsun istiyorsun.bence bidahakine karamel yada açık kumral hoş olur gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?