kızlar saçlarım çok kuru ve çok yıpranmışşş açık bırakamıyorummm saçlarımın hiççç şekli yokk bu yüzden şu an dalin kullanıyorum saçlarım için ama çok kuruttuu.... lütfen bu saçlara çözüm olcak bi şampuan tavsiyesi yaparmısınızz ??????????????? :26:
kızlar saçlarım çok kuru ve çok yıpranmışşş açık bırakamıyorummm saçlarımın hiççç şekli yokk bu yüzden şu an dalin kullanıyorum saçlarım için ama çok kuruttuu.... lütfen bu saçlara çözüm olcak bi şampuan tavsiyesi yaparmısınızz ??????????????? :26:
Şampuanın çok çok iyi nemlendirmesini bekleme hiç, hatta şampuanı sadece dibine sür durularken akıp giden uçlar için yeterli olur ve duştan sonra uçlarına ve gövdesine saçının Argan badem gibi yağlar uygula öylece bırak gece uyu benim saçım o kadar kuruydu ki sabaha kadar tüm yağı emiyordu.
Kimyasal hiçbir şeyden medet umma bi erden verirken bi yerden alıyor her zaman
bende otacı adlı bi şampuan aldımm içinde sülfatt yokk oyüzdn bunu seçtim ve argan yağı aldım sizce argan yağını banyodan çıktıktan sonramı kullanayımm ??? :26:
Bence bir dene, eğer senin saçında emiyorsa duştan sonra bırak ama emmiyorsa yıkaman gerekiyorsa önce sür beklet duş al :)
Otası kullanmadım hiç memnun musun peki kullanmaya başladın mı?
gece boyunca ssaçımda kalmıcakmı yaniii :26: 1 kere kullandm şampuanı şimdilik yan etkisini görmedm
gece durması daha iyi tabi önceki geceden sürüp sabah da yıkanabilirsin :)
ama mesela bana birisi söylemişti hatırlayamadım kimden duydum; saç köklerine çok yağ sürünce gözenekler tıkanıyormuş ve nefes alamıyormuş saç kökleri dökülmeler artabiliyormuş buna da dikkat etmek gerek sanırım :)
eğer otacı dan memnun kalırsan şöyle 2 hafta içinde falan tekrar bildirirsen gerçekten çok sevinirim bu bitkisel şampuanlar aktarlarda çok var ama hangisi iyi bilemiyorum ki ben de kullanmak isterim, şu an down under naturals diye bir markanın argan oil serisini kullanıyorum ama pek memnun değilim yani ekstra bir iyi yanını göremedim
SEBAMED in şampuanlarını dene[/QU
Canım kuru çok saça tam sonuç vermedi. Ama kuru saç deyince doğuştan kuru olan saç yapısı var, diğeri de aşırı kimyasal ve ısı işlemlerinden kuruyan sertleşen saçlar var. Doğuştan kuru saçlar da olsa sonradan yıpranma da olsa kesin sonuç veren Likid Keratin Şampuanı var. Saçları pamuk gibi yapıyor. Üstelik organik bitkisel bir şampuan. Üzerinde %99.2 organık içerikli yazıyor. Zaten bunu kullanınca hemen tasdik ediyorsun. Bunun yani Likid Keratin Şampuanın bir de Likid Keratin Maskesi de var o da haftada bir yapılınca saçımdaki sertlikten eser kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?