Şampuan ve Saç Kremleri kızlar saçlarım çok kuruu ve çok yıpranmış....

dreamer22

Ol de Olsun ALLAH'IM...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
582
4
96
İstanbul
kızlar saçlarım çok kuru ve çok yıpranmışşş açık bırakamıyorummm saçlarımın hiççç şekli yokk bu yüzden şu an dalin kullanıyorum saçlarım için ama çok kuruttuu.... lütfen bu saçlara çözüm olcak bi şampuan tavsiyesi yaparmısınızz ??????????????? :26:

senelerce ipek marka kullandım ve saçımda en ufak bi sorunum yoktu. ne zaman başka markalara özenip dalmaya başladım o zaman saçlarım kurudu yıprandı. son 1 aydır geri döndüm ipek şampuan ve saç kremine. ve kuruluğu baya gitti. tabi biraz da kestrdim. ipek tavsiye ederim. hem ucuz hemde güzel :) bide keratin maskelerinden al canm baya işe yarıyolar

cnm elidorun nemlendirici suyu var.

argan ve babassu. sarı bir şişede fiyatı da makul ondan al kullan farkı göreceksin.

Benim de son zamanlarda sık havuza girip güneşlenmekten kupkuru olan şaçlarıma önce head&shoulders extra nemlendrici şampuan aldım, iyi geldi ama tam düzelmedi,
sonra hem burda okumuştum hemde arkadaşım şiddetle gliss ultimate repairi önerdi ve biraz arayarak da olsa buldum ve sonuç şaşırtıcı.
Tüm seriyi aldım saç kremi hariç. Şu an saçımdaki değişim gerçekten şaşırttı beni. Tavsiye ederim kuru saçlar için süper geldi, ama yağlı yada normal saçları yapış yapış gösterebilir belki

bende elidor kullandım uzun süre saçlarımı çalı gibi yapıyordu
şekilde veremiyordum bioblas kullanmaya başladığımdan beri saçlarım iyi durumda bioblası tavsiye edebilirim

Şampuanın çok çok iyi nemlendirmesini bekleme hiç, hatta şampuanı sadece dibine sür durularken akıp giden uçlar için yeterli olur ve duştan sonra uçlarına ve gövdesine saçının Argan badem gibi yağlar uygula öylece bırak gece uyu benim saçım o kadar kuruydu ki sabaha kadar tüm yağı emiyordu.
Kimyasal hiçbir şeyden medet umma bi erden verirken bi yerden alıyor her zaman

Son düzenleme:

bende otacı adlı bi şampuan aldımm içinde sülfatt yokk oyüzdn bunu seçtim ve argan yağı aldım sizce argan yağını banyodan çıktıktan sonramı kullanayımm ??? :26:

bende otacı adlı bi şampuan aldımm içinde sülfatt yokk oyüzdn bunu seçtim ve argan yağı aldım sizce argan yağını banyodan çıktıktan sonramı kullanayımm ??? :26:

Bence bir dene, eğer senin saçında emiyorsa duştan sonra bırak ama emmiyorsa yıkaman gerekiyorsa önce sür beklet duş al :)

Otası kullanmadım hiç memnun musun peki kullanmaya başladın mı?

Bence bir dene, eğer senin saçında emiyorsa duştan sonra bırak ama emmiyorsa yıkaman gerekiyorsa önce sür beklet duş al :)

Otası kullanmadım hiç memnun musun peki kullanmaya başladın mı?

gece boyunca ssaçımda kalmıcakmı yaniii :26: 1 kere kullandm şampuanı şimdilik yan etkisini görmedm

gece boyunca ssaçımda kalmıcakmı yaniii :26: 1 kere kullandm şampuanı şimdilik yan etkisini görmedm

gece durması daha iyi tabi önceki geceden sürüp sabah da yıkanabilirsin :)

ama mesela bana birisi söylemişti hatırlayamadım kimden duydum; saç köklerine çok yağ sürünce gözenekler tıkanıyormuş ve nefes alamıyormuş saç kökleri dökülmeler artabiliyormuş buna da dikkat etmek gerek sanırım :)

eğer otacı dan memnun kalırsan şöyle 2 hafta içinde falan tekrar bildirirsen gerçekten çok sevinirim bu bitkisel şampuanlar aktarlarda çok var ama hangisi iyi bilemiyorum ki ben de kullanmak isterim, şu an down under naturals diye bir markanın argan oil serisini kullanıyorum ama pek memnun değilim yani ekstra bir iyi yanını göremedim

tmm cnm sölerm o zaman bende en iyi banyodan çııkınca süreym saçlarımaaa

canım benimde saclarım belimdeydi actırınca yandı ve kupkuru olmustu bildigin lastikti.ben saclarım cabuk uzasın die bioblasın sarmasık özlü sampuanını kullandım ve sacımı yıkadıktan sonra avonun durulanmayan sac bakım kremleri ve argan yaglı serumu yada dısarda satılan bakım yapan serumlarda var onlardanda 2 fıs sıkyom içine.dustan sonra sürüp tarayıp kurutuyom yumusak olyo ve baya iyi etti.tavsiye ederim.sacına bakım içinde bercolena bitkisel bakım yagı var sacı uzatan onu kullan derim.bide bemiks ampul badem yagı sinemaki otu kürünü yap derim benimki daha iyi simdi

elidorun turuncu sısesı ve bio blas da boyalı saclar ıcın ve blandax da aleo vera tavsıye etmıyorum saclarımı döktüler.kısıden kısıye degısıyodur gercı ama benımde saclarım kuru bana ıyı gelmedı.pantene o onarıcı terapı olan fena sayılmaz ama gliss kaşmir özlü öneririm o güzel.

Gliss'in yeni cikan oil ultimate elixir sampuani var altin rengi gibi disi, yada bronz diyelim, harika bi sampuan, 80 tl'lik kerastase sampuan'a tas cikartir. Mutlaka denemlisin, muttlaka. Saclarin yumusacik nemlenmis olarak cikacaksin dustan, hatta, abartmiyorum, sac kremi kullanmadan bile cikabilirsin. Ben yanik ve kuru sacli biri olarak bu sampuani kesfedince stok yaptim piyasadan falan kalkarsa diye.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Gliss'in tüm şampuanlarını önerebilirim. : )
Özellikle yukarıdaki bayanında yazdığı Oil Ultimate Elixir (altın rengi şampuanı) muhteşem.
Birde Cashmere olan şampuanı hoşuma gidiyor.
Birde söyleyeyim şampuanları ne kadar mükemmelse normal saç kremleri de bir o kadar berbattır : )
Gliss'ten bir şey alırken şampuan + sıvı saç kremi olarak almanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…