Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kızlar saçlarım hep elektrikleniyo yardım edin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

hayaal398

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
10
0
6
İstanbul
Saçımı yıkıyorum kuruması için havlu sarıyorum açtığımda hava değdiği gibi elektriklenmeye başlıyo sonra düzelsin diye tarıyorum düzelir gibi oluyo biraz sonra yine elektrikleniyo krem sürüyorum önlesin diye sadece yumuşatıyo bu elektriklenmeyi önlemiyo. Havlu yerine kurutma makinesi kullansam saçlarım berbat olur. Şu an saç uçlarımda açıcı var ama daha ilk defa bu sene yaptım önceden de bu elektriklenme vardı. Bitkisel şampuan ve zeytinyağı kremi arada da argan yağı kullanıyorum başka bişe yapmıyorum saçıma. Elektriklenme saçı çok kötü bakımsız gösteriyo lütfen bana yardım edin

Ve dökülme de var saçımda duştan çıkıyorum tarıyorum dökülmeye başlıyo. Bi de ben strest sıkıntıdan başımın dibini çok karıştırıyorum böyle tırnaklarımla kazıyorum falan ama bu bi alışkanlık olmuş geçmiyo

cnm bence sende bi elektriklenme toprağa bas biraz elektriğini toprağa ver.
benim de ortaokula giderken çok elektirikleniyordu ama sonradan nasıl oldu da geçti bilmiyorum.
belki saç kesiminden de kaynaklanıyo olabilir.

Ben pantene aqua light ve gliss liquid silk denedim ikisi de azalttı elektriklenmeyi şu an gliss kullanıyorum ama pantene daha iyi bunu aldığım için biraz kullanim dedim şampuan değiştirceksen pantene öneririm

elseve şampuanın yeşil olanı var çok güzel ne kepek ne elektrik kaldı. hatta saç dökülmemi bile durdurdu

duştan sonrada tarama esnasında gliss'in saç spreyleri var saçlarımın uç kısımlarını onu sıkıyorum hem kolay taranıyor hem parlatıyor
kurutma makineside önemli benim kurutma makinem braun satin hair 7 -- iyonik özelliği.. elektriklenmeye karşı . çok memnunum

Arkadaşlar wellanın bi sac bakım kremi var bnimde elktriklenme vardı onu kullandıgım günden beri pek elektriklenöe olmuyor hemde saçımı besliyor vakım yapıyor tavsiye ederim

otacının argan yağlı şampuanı var, miktarına göre biraz pahalı ama benim saçlarım elektriklenmiyor önerebilirim.

Benim de saçım elektrikleniyordu ince telli olduğu için argan yağı çözümüm oldu bilindik markalardan birinin argan yağlı saç serumunu aldım(ultimate oil elixir serum)

elseve siyah-mor saç bakım kremini dene bir istersen benede aynı problem vardı ama krem yatıştırıyor

kendi saçının özelliğine uygun bi saç kremi seçmelisin. yahut banyodan sonra herhangi bir nemlendirici kremi ellerine sürüp saçlarına uygularsan elektriklenmesini alacaktır.

bc bonacure moisture kick bakım spreyi bir hayli iyi geliyor-mavi renkli olan sprey , bir de john frieda gece serumu bana çok iyi geldi.
j.f ilaveten çok güzel parlatıyor

saçın elektriklenmesinin başlıca nedenleri ısı değişimi ve saçtakı kırık az saçınızı kurutmayın düzleştirmeyin boyamayın yada kırık varsa kestirin ama en önemlisi az çıkın toprağa basın beybilerrr bide no stres

Bende de aynı sorun var wella proseries elektriklnme karşıtı şampuan ve kremi ile john frieda yı kullandım ikiside hiiiiççç işe yaramıyor... Paaranıza boşa yazık etmeyin derim:)

bence vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor..çünkü vücutta herhangi bir eksiklik önce saç ve tırnaklarda kendini gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…