Kızlar Sansiro'nun en kalıcı parfümü hangisi?

avukat1988

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
1.331
53
35
Kızlar geçenlerde Sansiro açık parfüm markasının çok kalıcı olduğuna dair birkaç yorum okudum ve gidip ESCADA-COLLECTION'nından aldım sınıfa bir girdim herkes parfümümü soruyor geçtiğim yerde kokumu bıraktığımı saatler sonra bile kokuyu alabildiklerimi söylüyor bunun üzerine parfümüm bitmeden parfümerideki adamın aklına uyup GUCCI rush 2 aldım koku mu cok hafif yoksa Sansiro mu tutturamamıs dozunu anlamadım hic kokmuyor çok silik kolonya kadar bile kalıcı değil bir arkadasım da bana uyup hypnotic poison ı aldı o da cok sönük kaldı Sansiro'nun kullanıp da kalıcılıgından memnun olduğunuz bir parfümü var mı varsa hangisi??
 
armani she bu parfümün kokusu çok hoşuma gidiyor.ne yalan söyleyeyim orjinalini alacak kadar param yok.dün tuse kozmetikte testırını denedim.müthiş kalıcıydı.bugünde sansiroda denedim aynı parfümü ama pek beğenmedim kalıcılığına diyeceğim yok ama rahatsız edici keskinlikte bir kokusu var.
 
ben sansironun gloria almıitım bayılarakta kullanmıştım ama escada collectiondan asla vazgeçmem arada özliim die bir hafta farklı parfüm sıkıyorum sadece oda zorla :KK70:
 
sansironun en sevdiğim yanı kalem parfümlerinin olması ve heryerde bulunması.bu arada escada collection'un kokusu nasıl?baharat,çiçek,fresh yada şekerli hangisi? sengözlerimebaksanab
 
sansironun en sevdiğim yanı kalem parfümlerinin olması ve heryerde bulunması.bu arada escada collection'un kokusu nasıl?baharat,çiçek,fresh yada şekerli hangisi? sengözlerimebaksanab



escada collection'un kokusu tatlı :icecream: pamuk şeker gibi kokuyoo :icecream:
 
bu ara bi çok kokusunu deneyeceğim fikrimi söylerim kızlar :)

şu an K1 (burberry classic) sıkıyorum, kalıcılığından memnunum.. hem masum, hem iddialı bir kokudur. içindeki yaseminle kadınsılığı anlatırken, vanilya, şeftali çiçeği ve elma özleriyle hem çocuksu hem davetkar. deneyin, bu hazzı duyacaksınız die tarif etmişler :KK53: yasemin, vanilya, şeftali elma kısmına katılıyorum..
 
X