Kan verdiniz mi gebelik doğrulandı mı ?Kızlar öncelıkle merhaba 8 aylık evlıyım ve bebegımız olsun dıye cok uğraştık ve oldu bu ay cok şükür bi sağılık sorumuz yoktu bu arada Adette 3 gün kala kan testı yaptım gebe olduğumu öğrendim cok sevındım ama sanki gebe degılmışim gibi hissetdıyorum Sanki adet olcam hamile degılım doktora gıdınce yok dıcek dıye korkuyorum bu korku nasıl geçer sizde de oldumu galıba şoka gördim yani kan testı yanlış çıkmaz demi
Evet dogrulandı gebelık var gözüküyor yüzde 65 adetten önce verdım içinKan verdiniz mi gebelik doğrulandı mı ?
Kese ne zaman oluşmaya başlar ben o zaman gitmeye düşünüyorum hastaneye suan 3 hafta 6 gün ama.Bende bata 1 gün kala öğrendim gebeliğimi 1.5 hafta boyunca bende hep adet oldum olacak gibiydim ağrım oluyordu sanki her an kanamam başlayacak gibi oluyordum doktoruma sordum iyi veya kötü birşey diyemem ama normal dedi ya bebek sağlıksız rahim atmaya çalışır ondan böyle hissedersin ya da tam tersi sağlıklıdır Rahmi genişletmeye çalışıyordur dedi ama sonuç olarak normalmiş benimki 1.5 hafta sonra geçti
Teşekkür ederim sağolun kızar gibi konuşmuşsunuz da ben zaten ilk defa böyle bişi olduğu için burdan fıkır almak için yazdım kı korktum ya yoksa dıye sadece buGebe değil gibi hissetmek nasıl birşey? Yani gebelik hissedilebilen birşey mi? Kaç gebelik geçirdiniz de böyle hisleriniz var? Ben bir tane geçirdim öyle hislerim olmadı. Regl semptomlarından farklı değil çünkü. Psikolojik durumunuz, kuruntu etmisiniz. Biraz rahatlayın. Önünüzde uzun bir yol var, 9 ay. Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin, hayırlı olsun.
Maşallah baya erken öğrenmişsiniz hayırlı uğurlu olsunKese ne zaman oluşmaya başlar ben o zaman gitmeye düşünüyorum hastaneye suan 3 hafta 6 gün ama.
Cok teşekkür ederim rabbım kucağına almayı nasıp etsınMaşallah baya erken öğrenmişsiniz hayırlı uğurlu olsunben keseyi 5+4 iken gördüm
Amin hepimize inşallahCok teşekkür ederim rabbım kucağına almayı nasıp etsın
Merhaba bende bugün 5+4 üm. Tam 5 haftalıkken 4 gün önce gördüm keseyi. Hatta sürpriz bir şekilde çift kese görünüyor dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı için ikiz olabilir dedi. Herkesin hayırla kucağına alırsın rabbim evlatlarınıKese ne zaman oluşmaya başlar ben o zaman gitmeye düşünüyorum hastaneye suan 3 hafta 6 gün ama.
Hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin bende 5+4 üm bizde keseyi gördük ama bebiş için 8 gün sonraya gün verildi siz görebildiniz miMerhaba bende bugün 5+4 üm. Tam 5 haftalıkken 4 gün önce gördüm keseyi. Hatta sürpriz bir şekilde çift kese görünüyor dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı için ikiz olabilir dedi. Herkesin hayırla kucağına alırsın rabbim evlatlarını
5+4 de bebeği görmüşmüydünüzMaşallah baya erken öğrenmişsiniz hayırlı uğurlu olsunben keseyi 5+4 iken gördüm
Amin inşallahHayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin bende 5+4 üm bizde keseyi gördük ama bebiş için 8 gün sonraya gün verildi siz görebildiniz mi
Hayir tam normal hisler. Ben de oyle hissediyordumKızlar öncelıkle merhaba 8 aylık evlıyım ve bebegımız olsun dıye cok uğraştık ve oldu bu ay cok şükür bi sağılık sorumuz yoktu bu arada Adette 3 gün kala kan testı yaptım gebe olduğumu öğrendim cok sevındım ama sanki gebe degılmışim gibi hissetdıyorum Sanki adet olcam hamile degılım doktora gıdınce yok dıcek dıye korkuyorum bu korku nasıl geçer sizde de oldumu galıba şoka gördim yani kan testı yanlış çıkmaz demi
İnşallah bende aynı şeyleri düşünüyorumAmin inşallahBebek için birşey demedi sadece kese görünüyor 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi. Bebek var veya yok demedi benimde kafam karıştı açıkcası. Kalp atışı için çağırıyorsa görmüştür diye de düşündüm bir yönden ama bilemiyorum tam inşallah bir sorun olmaz.
Yok sadece kesem vardı 7+2 de hem kese hem kalp atışı duyduk5+4 de bebeği görmüşmüydünüz
Kızlar öncelıkle merhaba 8 aylık evlıyım ve bebegımız olsun dıye cok uğraştık ve oldu bu ay cok şükür bi sağılık sorumuz yoktu bu arada Adette 3 gün kala kan testı yaptım gebe olduğumu öğrendim cok sevındım ama sanki gebe degılmışim gibi hissetdıyorum Sanki adet olcam hamile degılım doktora gıdınce yok dıcek dıye korkuyorum bu korku nasıl geçer sizde de oldumu galıba şoka gördim yani kan testı yanlış çıkmaz demi
Allah yardımcımız olsun inşallah bakalım ne diyecek doktor.İnşallah bende aynı şeyleri düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?