Kızlar sebep ne olabılır

alasya

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
157
42
13
28
Kızlar öncelıkle merhaba 8 aylık evlıyım ve bebegımız olsun dıye cok uğraştık ve oldu bu ay cok şükür bi sağılık sorumuz yoktu bu arada Adette 3 gün kala kan testı yaptım gebe olduğumu öğrendim cok sevındım ama sanki gebe degılmışim gibi hissetdıyorum Sanki adet olcam hamile degılım doktora gıdınce yok dıcek dıye korkuyorum bu korku nasıl geçer sizde de oldumu galıba şoka gördim yani kan testı yanlış çıkmaz demi

Kan verdiniz mi gebelik doğrulandı mı ?

Bende bata 1 gün kala öğrendim gebeliğimi 1.5 hafta boyunca bende hep adet oldum olacak gibiydim ağrım oluyordu sanki her an kanamam başlayacak gibi oluyordum doktoruma sordum iyi veya kötü birşey diyemem ama normal dedi ya bebek sağlıksız rahim atmaya çalışır ondan böyle hissedersin ya da tam tersi sağlıklıdır Rahmi genişletmeye çalışıyordur dedi ama sonuç olarak normalmiş benimki 1.5 hafta sonra geçti

Gebe değil gibi hissetmek nasıl birşey? Yani gebelik hissedilebilen birşey mi? Kaç gebelik geçirdiniz de böyle hisleriniz var? Ben bir tane geçirdim öyle hislerim olmadı. Regl semptomlarından farklı değil çünkü. Psikolojik durumunuz, kuruntu etmisiniz. Biraz rahatlayın. Önünüzde uzun bir yol var, 9 ay. Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin, hayırlı olsun.

Kese ne zaman oluşmaya başlar ben o zaman gitmeye düşünüyorum hastaneye suan 3 hafta 6 gün ama.

Teşekkür ederim sağolun kızar gibi konuşmuşsunuz da ben zaten ilk defa böyle bişi olduğu için burdan fıkır almak için yazdım kı korktum ya yoksa dıye sadece bu

Kese ne zaman oluşmaya başlar ben o zaman gitmeye düşünüyorum hastaneye suan 3 hafta 6 gün ama.
Maşallah baya erken öğrenmişsiniz hayırlı uğurlu olsun ben keseyi 5+4 iken gördüm

Merhaba bende bugün 5+4 üm. Tam 5 haftalıkken 4 gün önce gördüm keseyi. Hatta sürpriz bir şekilde çift kese görünüyor dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı için ikiz olabilir dedi. Herkesin hayırla kucağına alırsın rabbim evlatlarını

Hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin bende 5+4 üm bizde keseyi gördük ama bebiş için 8 gün sonraya gün verildi siz görebildiniz mi

Hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin bende 5+4 üm bizde keseyi gördük ama bebiş için 8 gün sonraya gün verildi siz görebildiniz mi
Amin inşallah Bebek için birşey demedi sadece kese görünüyor 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi. Bebek var veya yok demedi benimde kafam karıştı açıkcası. Kalp atışı için çağırıyorsa görmüştür diye de düşündüm bir yönden ama bilemiyorum tam inşallah bir sorun olmaz.

Hayir tam normal hisler. Ben de oyle hissediyordum

İnşallah bende aynı şeyleri düşünüyorum

Hareket hissedene kadar hiç gebe gibi hissedemedim. 8. Ayımı bitirdim. Son 2 aydır aşırı bağlandım varlığını hissediyorum iletişim kurabiliyorum. Minnak bir embriyo ile gebe hissetmek biraz zor :)

Kısacası hamile olduğunuza hala inanamıyorsunuz sevinçten, heyecandan
Bütün mesele bu

Tebrikler, sağlıcakla alın kucağınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…