- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Keman da var ankette:) çok isterim..Dans, fitness, Fransızca dedim tatlımm zira basenlerim geniş demişsin bacaklarından şikayet etmişsin kalçanın genişi hoştur ama şekil alırsın biraz spor yaparsan bacakların falan düzelirse çokk güzel olur emin ol.... Dans ve Fransızca da bir kadına çok yakışır bnce
edit: Bir enstrüman çalmayı düşünmedin mi keman, yan flüt gibi
Keman da var ankette:) çok isterim..
arapca, pilates, foto dedim ben de :)İlk oyu ben verdim
Arapca, yüzme ve fotografcilik dedim...
Hakkinizda hayirlisi olsun
Pilates cok zor ya. Bir gün tek gittim ve bir daha da gidemedim kursu biraktimarapca, pilates, foto dedim ben de :)
vucudu guzel sekillendiriyomus ya, ondan dedim ben de, bi de evde de yapilirPilates cok zor ya. Bir gün tek gittim ve bir daha da gidemedim kursu biraktim
vucudu guzel sekillendiriyomus ya, ondan dedim ben de, bi de evde de yapilir
Onun için malzemeler yarım kalıyo onlar değerlensin diye bişey daha alıyosun bu sefer her yer malzemeyle doluyı demişti yapan kadınCanım ahşap kursuna gitmeni tavsiye ediyorum şiddetle. 1 haftadır gidiyorum çok eğlenceli ve yaptığının güzel olduğunu görmek harika. Sabırsızlıkla bitirmeyi bekliyosunuz. Gidebilirsiniz.
Yapan kadına ne bakıyonOnun için malzemeler yarım kalıyo onlar değerlensin diye bişey daha alıyosun bu sefer her yer malzemeyle doluyı demişti yapan kadınama eğlenceliydi evet bi ara yapardım kendi çapımda
Daş gibi olcaksam bi gidiymEvet cok güzel yapiyormua gercekten. Istemiyor degilim ama eger cesaretimi toplarsam tekrar gidecegim. Bu arada nickinin altinta realist üye yaziyor. Sen mi yazdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?