kızlar selam,erkek ismi olarak Saygı nasıl bir isim? benim çok hoşuma gidiyor sizlerin fikrini alayım dedim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya yapmayin boyle isimler vermeyin cocuklara arkadas arasinda espriler donecek cocugun özguveni etkilenir ayrica kadin ismi gibi bakin kiz cocuk demiyorum kadin ismi gibi
kadin ismi zaten cevremde var hatta saygi isminde bi ablam isim konusunda iyice sacmalamaya basladilar artik

İsim koyarken o anı düşünmeyin ilerisini düşünün derim özellikle okul dönemlerini çünkü şimdiki çoçuklar zorbalıyorlar dalga geciyorlar bu farklılık çabası çocukların hayatlarına mâl oluyor ya

Kız olursada sevgi koyarsınız sevgi ve saygı çerçevesinde büyürler,ne demişler sevgi ve saygı çerçevesinin en kalın kenarı nezakettir o da bir isim tesadüfe bak😂bence çok güzel bir isim sizin hoşunuza gitmiş zaten gerisi önemli değil,son zamanlarda konulan ikili isimlerden sonra bu gayet sade ve güzel.
Annemin 2 ayrı dayısının çocuklarının adı 😂 babaanneleri koymuş 🤭 saygı ve sevgi 😂😂

Ben beğenmedim ya böyle baya zorlama bir isim, hem de çocuklar zorbalar bu isimle, saygın daha güzel....saygınlik duyulan olarak algılanıyor ama saygı da sürekli saygı duyan gibi geliyor ben isimlerin çocukların üzerindeki etkisine inanıyorum o yüzden saygı güzel bir etki bırakmıyor gibi

Annemin 2 ayrı dayısının çocuklarının adı 😂 babaanneleri koymuş 🤭 saygı ve sevgi 😂😂
saygi dayiya ayri üzüldüm
sevgi dayiya ayri üzüldüm

konu sahibi yapma gözünü seveyim. benim ortaokulda gurur diye bir cocuk vardi cok fena akran zorbaligina ugrardi. her duyan bir dalga geçmiştir

Bir de saygi diye isim hic duymadim ama sadik, onur, sevgi, bilge falan da saygi gibi bir isim ama onlar yadirganmiyor
Yeter diye isim bile var
Tamam diye komsumuz vardi
Kardesi vardi adi imdat'ti 😁

Oğlumun adı klasıik türk isimlerin den ama şuan oğlum olsaydı
Selim,erdem,ali, kesin bunlardan biri koyardım (saygı) güzel değil bu arada

Saygı bir kişi adı olabilecek nitelikte bir isim değil bence. Saygın daha mantıklı. kücücük cocuk da saygın diye çağrılmaz ama fjkd

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X