Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadin ismi zaten cevremde var hatta saygi isminde bi ablam isim konusunda iyice sacmalamaya basladilar artikYa yapmayin boyle isimler vermeyin cocuklara arkadas arasinda espriler donecek cocugun özguveni etkilenir ayrica kadin ismi gibi bakin kiz cocuk demiyorum kadin ismi gibi
Annemin 2 ayrı dayısının çocuklarının adıKız olursada sevgi koyarsınız sevgi ve saygı çerçevesinde büyürler,ne demişler sevgi ve saygı çerçevesinin en kalın kenarı nezakettir o da bir isim tesadüfe bakbence çok güzel bir isim sizin hoşunuza gitmiş zaten gerisi önemli değil,son zamanlarda konulan ikili isimlerden sonra bu gayet sade ve güzel.
saygi dayiya ayri üzüldümAnnemin 2 ayrı dayısının çocuklarının adıbabaanneleri koymuş
saygı ve sevgi
![]()
Aklıma ceza ve Sertap erener için yapılan program geldi direk.kızlar selam,erkek ismi olarak Saygı nasıl bir isim? benim çok hoşuma gidiyor sizlerin fikrini alayım dedim?
Sırf geline gıcıklık olsun diye koymuşturAnnemin 2 ayrı dayısının çocuklarının adıbabaanneleri koymuş
saygı ve sevgi
![]()
Ne güzel isim biz begenmezsek adınimi değiştircekkızlar selam,erkek ismi olarak Saygı nasıl bir isim? benim çok hoşuma gidiyor sizlerin fikrini alayım dedim?