- 4 Eylül 2014
- 1.946
- 8.627
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saygı yeni bi isim değil ki artık saçmalamaya başladılar cümlenizi anlayamadım ayrıca gazeteci olan saygı erkekkadin ismi zaten cevremde var hatta saygi isminde bi ablam isim konusunda iyice sacmalamaya basladilar artik
saygı kelimesinin anlamını bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla ya da zihniniz nasıl çalışıyor enteresanYollu kadın ismi gibi![]()
Sevgi halasaygi dayiya ayri üzüldüm
sevgi dayiya ayri üzüldüm
konu sahibi yapma gözünü seveyim. benim ortaokulda gurur diye bir cocuk vardi cok fena akran zorbaligina ugrardi. her duyan bir dalga geçmiştir
Kız komşunun çocuğunun adını bile koymuş yani onlarda koymuşSırf geline gıcıklık olsun diye koymuştur![]()
tm hanfendi cok begeniyorsaniz koyun ama bize sordugunuz icin diyorumki sacma ve bildigin kadin ismisaygı yeni bi isim değil ki artık saçmalamaya başladılar cümlenizi anlayamadım ayrıca gazeteci olan saygı erkek
cokmu aradiniz bu ismi yada birindenmi esinlendinizsaygı yeni bi isim değil ki artık saçmalamaya başladılar cümlenizi anlayamadım ayrıca gazeteci olan saygı erkek
ben de böyle düşünüyorum fakat çok fazla zıttı yorum aldım çevremden aynı buradaki gibi. anladığım kadarıyla saygı kelimesinin insanların hayatındaki anlamlarıyla alakalı.Neden bu kadar sevilmemiş anlam veremedim bence kulağa hoş geliyor anlamı güzel. Kadın ismi diyenler olmuş ama kadın isminden çok erkek ismi gibi geliyor kulağa. Bir de okulda zorbalanır demişler ama isimde dalga geçilecek bir durum da göremedim..Onur ile ne kadar dalga geçilirse saygı ile de o kadar geçilir en fazla bence..
tv de bi kaç kişi de duydum çok anlamlı geldi. unısex bi isim zatencokmu aradiniz bu ismi yada birindenmi esinlendiniz
Haydaa ismi begenmedigimiz icin sayginin hayatımızda anlamı yok mu oldu. Madem beğenmeyenleri begenmeyeceksiniz niye soruyorsunuz.ben de böyle düşünüyorum fakat çok fazla zıttı yorum aldım çevremden aynı buradaki gibi. anladığım kadarıyla saygı kelimesinin insanların hayatındaki anlamlarıyla alakalı.
anlamı yok demedim hayatlarındaki anlamları farklı yani farklı anlamları var demek istedim.Haydaa ismi begenmedigimiz icin sayginin hayatımızda anlamı yok mu oldu. Madem beğenmeyenleri begenmeyeceksiniz niye soruyorsunuz.
Acil çağri hatti gibiymisBir de saygi diye isim hic duymadim ama sadik, onur, sevgi, bilge falan da saygi gibi bir isim ama onlar yadirganmiyor
Yeter diye isim bile var
Tamam diye komsumuz vardi
Kardesi vardi adi imdat'ti![]()
Alo imdat napiyosun sdfghjkAcil çağri hatti gibiymis![]()
hayir öyle degil Alo imdat yardim edin Tamam geliyoruzAlo imdat napiyosun sdfghjk