- 5 Mayıs 2025
- 66
- 16
- 3
- 26
- Konu Sahibi Ilayda351905
-
Regle 3 gün kala yapılmış betası şuan 8 gün gecikti diyor korkudsn gidemiyor küçük bebeği varNe kadar gecikme var bu değer iki gün sonra tekrar etmeli
7 ay önce düşük yaşadı bebeği 1 yaşındaydı tekrar düşük ten korkuyor
Korkmasın Rabbim nasip etmiş Burda ben dahil bi çok kişi Bebiş istiyor beklesin pazartesi kan versin tekrarRegle 3 gün kala yapılmış betası şuan 8 gün gecikti diyor korkudsn gidemiyor küçük bebeği var
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınKorkmasın Rabbim nasip etmiş Burda ben dahil bi çok kişi Bebiş istiyor beklesin pazartesi kan versin tekrar
Korkmasının sebebi düşük yaşarım diye 7 ay öncesi kalbi durmuştu 7 haftalıktıRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın❤
Korkmasın bol bol Meryem süresi dinlesin okusun faydalı oluyor amin Rabbim isteyen herkese nasip etsinKorkmasının sebebi düşük yaşarım diye 7 ay öncesi kalbi durmuştu 7 haftalıktı
Çok teşekkür ederizKorkmasın bol bol Meryem süresi dinlesin okusun faydalı oluyor amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benimde göz kararması bulantı bel ağrısı var bu ay umudum var sizde belirti varmıydıÇok teşekkür ederiz❤ aminnnn
Ben hamileyim 6 haftalık yazdığım kişi kuzenim di mide bulantısı ve kasık ağrısı varmış bide akıntısı bel ağrısı baş dönmesiBenimde göz kararması bulantı bel ağrısı var bu ay umudum var sizde belirti varmıydı
Bendede var ya aynıları inşallah hamileyimdirBen hamileyim 6 haftalık yazdığım kişi kuzenim di mide bulantısı ve kasık ağrısı varmış bide akıntısı bel ağrısı baş dönmesi
Kanaması gelmiş kızlar çok üzgünüz yarın doktora gidecek allah hayırlısını versinKızlar selamlar Rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsinsorum şu kuzenim beta hcg vermiş diş kontol için 6.0 çıkmış
Bunu yaşayıp gebe olan vsr mı hafta içi tekrar verecek kan cevaplarsanız sevinirim ilgili olanlargecikmesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?