Haklisiniz yasayip gorucez aklimdakileri bi grrceklestireyim bende elbet kararimi vericem bu devran byle gidemez omur boyu benim iteklememle evlilik yurumez farkindayimŞu an bile gözünüzle görmüşken açıkça yalan söyleyip duran adamdan çok fazla beklentiniz var.Pişman olacak ar kalmamş ki. Kıvırır ancak itiraz edecek imkanı kalmayınca. Nefsime yenildim, hataya düştüm, affet, blah blah...
Sineye cekilebilecek bisi deil ama sevdigim icin gozumum gorduklrrini es gecdim sadakatsizlik affedilir deil belkide aliskanlik benimkisi ona alisdim kucuk yasta sevdim diyeAnlık olunca suç değil mi? Bu sineye çekilebilecek bir şey mi?
Hak etmediğiniz şeyleri kendinize yaşatmayın, bu muameleyi size göstermesine izin vermeyin.Haklisiniz yasayip gorucez aklimdakileri bi grrceklestireyim bende elbet kararimi vericem bu devran byle gidemez omur boyu benim iteklememle evlilik yurumez farkindayim
Bilmiyorum duyacaklarimi ses kaydini yuzune vurucam aileainede duyurucam babasi zatem ne beni ne cocuklarini gostermez ona bende hersey maffolmadan bi halletmeue calisiyorym inkar ediyor ya inanmk istitrm bilmiyorum
Siz uzun yıllar boyunca ona bağlanmışken o ise uzun yılların sonunda sıkılıp yeni heyecanlar aramaya çıkmış. Keşke sizinle aynı hislere sahip olsaydı ama size ve beraberliğinize ihanet ediyor.Sineye cekilebilecek bisi deil ama sevdigim icin gozumum gorduklrrini es gecdim sadakatsizlik affedilir deil belkide aliskanlik benimkisi ona alisdim kucuk yasta sevdim diye
Eger boyle dusunurse her seferinde acik verdigi gibi gene acik verir ki ben bu kadar arastirirken bu sefer valizini hazirlar koyarim kapiya o zmn gitsin nerwye giderse ben de uzulecek yer kalmadi 46 kiloya dustum 54 kiloya cikmisdim ne gzl verimsiz oldum iyice aklimsa sacma sapan isler bumu bana yapmasi icin bi neden yok olamaz da ben bunu anlamiyoeum neyse hayirlisi olsuninan ne diyecegimi bilmiyorum... inanmak istiyorsan kurcalama, bildgini bilip yaninda kalman daha onur kirici.. herseyi affettigini düsünüp devam eder gibime geliyor.
Kesinlikle oyle ama bu ona pahaliya patlayacak bilmiyor bende bir yere kdr susucam haberi yokSiz uzun yıllar boyunca ona bağlanmışken o ise uzun yılların sonunda sıkılıp yeni heyecanlar aramaya çıkmış. Keşke sizinle aynı hislere sahip olsaydı ama size ve beraberliğinize ihanet ediyor.
Eger boyle dusunurse her seferinde acik verdigi gibi gene acik verir ki ben bu kadar arastirirken bu sefer valizini hazirlar koyarim kapiya o zmn gitsin nerwye giderse ben de uzulecek yer kalmadi 46 kiloya dustum 54 kiloya cikmisdim ne gzl verimsiz oldum iyice aklimsa sacma sapan isler bumu bana yapmasi icin bi neden yok olamaz da ben bunu anlamiyoeum neyse hayirlisi olsun
Hollansaya gelin gittim ben biraz hollandacam var gunluk konusmalar sonra almanyaya tasindik oturum alamadim diye almanca ogrendimhollandaca biliyor musun sen?
Hollansaya gelin gittim ben biraz hollandacam var gunluk konusmalar sonra almanyaya tasindik oturum alamadim diye almanca ogrendim
Yuzde yuz anlayamam canim bide uzak gorme sorunu var bende gozlukle bile sonundaki kelimeyi zor okudum ama keske okuyabilseydim hepsini cok zor bir durum keske insanlar birbirine birbirini istemedginde soylese acikca ve boyle durumlar yasanmasa cok kotuyum gerckdenhani kadin yabanciysa diye sordum konusmalari belki 100% anlar misin diye ..
Yuzde yuz anlayamam canim bide uzak gorme sorunu var bende gozlukle bile sonundaki kelimeyi zor okudum ama keske okuyabilseydim hepsini cok zor bir durum keske insanlar birbirine birbirini istemedginde soylese acikca ve boyle durumlar yasanmasa cok kotuyum gerckden
Bosanmayi dusunmuyorum daha dogrusu dusunemiyorum cunki 15 yasimda tanidim onu suan 24 yasindayim onsuz nasil yasanilir bilmiyorum 2 cocugumuz var 46 kiloya dustum uzuluyorum surwkli bi duzeliyoruz snra dayanamayip konuyu aciyorum ama kadini bulup dovmek istiyorum bi guzel hincim buyuk
Boşanmayacaksan ne ugrasıyorusunBosanmayi dusunmuyorum daha dogrusu dusunemiyorum cunki 15 yasimda tanidim onu suan 24 yasindayim onsuz nasil yasanilir bilmiyorum 2 cocugumuz var 46 kiloya dustum uzuluyorum surwkli bi duzeliyoruz snra dayanamayip konuyu aciyorum ama kadini bulup dovmek istiyorum bi guzel hincim buyuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?