Kizlar selam

Denis92

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2017
111
34
13
32
Kizlar esimin arabasina telefonumu ses kaydina koyucam ama bide gidip geldigi yerleri konum olarak kaydedecek bir uygulama varmi acaba ?
Not ; aldatiliyorum

Kizlar esimin arabasina telefonumu ses kaydina koyucam ama bide gidip geldigi yerleri konum olarak kaydedecek bir uygulama varmi acaba ?

neden ki?
bir şeyden mi şüpheleniyorsunuz?
delil mi toplamaya çalışıyorsunuz?

Aldatıldıgınızı biliyorsunuz ve delil topluyorsunuz anlaşılan , Boşanmayı düşünüyor musunuz gerçekten yoksa sadece süründürmek mi?
Bosanmayi dusunmuyorum daha dogrusu dusunemiyorum cunki 15 yasimda tanidim onu suan 24 yasindayim onsuz nasil yasanilir bilmiyorum 2 cocugumuz var 46 kiloya dustum uzuluyorum surwkli bi duzeliyoruz snra dayanamayip konuyu aciyorum ama kadini bulup dovmek istiyorum bi guzel hincim buyuk

Aldatıldığız halde 3. çocuğu istemenizi ne kadar hatalı bulduysam,bu işi de bir o kadar hatalı buluyorum.Bu adam yola gelmez.Bırakın takibi dava açın.Boş yere suç işlemiş olmayın.Artık önünüze bakın yazık değil mi size?

Biliyorum yazik ama 15 yasimda tanidim onu oneuz nasil yasayacami bilmiyorum ayrica bi kadinin ona dokunmus olmasini dusunmek dahi beni delirtirken hala seviyorsam nasil bosanacagim bana yazik ama bende iste kendi capimda bisiyler yapmaya calisuyorum 3.cocigu yapmadik yapmayi dusunduk sadece zaten suan sagligim da el vermuyor belli bir muddet cocuk yapmak icin ama oyle bi plan icindeyken bana hata yapmasi yipratti beni

Kadının ne suçu var ?
Madem birinden hıncınızı alacaksınız kocanızdan başlayın bence

Boşanmayacaksan neden kendini küçük duruma düşürüyorsun ki hoşuna mı gidiyor ? Görmezden gelip çekeceksin eşinin ne oldugunu biliyorsun sonuçta bak bir sürü bahanede sunmuşsun boşanmamak için ..

Kadının ne suçu var ?
Madem birinden hıncınızı alacaksınız kocanızdan başlayın bence
Kocamla zaten kavga ediyorum nefes aldirmiyorum gozumun gordugu msja ragmen adam inkar ediyor deli muamelesi yapiypr bende onu bulup sacindan suurukliycem evli erkekle gorusmek neymis onada sorucam hesabini esime sormayacam sadece .

Kocamla zaten kavga ediyorum nefes aldirmiyorum gozumun gordugu msja ragmen adam inkar ediyor deli muamelesi yapiypr bende onu bulup sacindan suurukliycem evli erkekle gorusmek neymis onada sorucam hesabini esime sormayacam sadece .
Ya kadını da kandırıyorsa? Evli olduğundan haberi yoksa? Aramız kötü, boşancaz nasılsa/ boşanma aşamasındayız dediyse ona?

Esim her zmn boyle degildi sevgili yapicak kdr alcalmadi yazismalari vs olnusdu ama bunlari asmisdik bi sekilde hersryi inkar ediyor ben arastirip ortaya cikarip ailesine gostericem belki evimi ayiririm bilmiuorum onu cezalandirmak istiyorum bi sekilde icim rahat degil ve illaki boule kotu bi durum yasiyan insan bosanmali mi bosanmayip direnip ortaligi 3 kurusluk mikrolara birakmadi diye neden cabasini acimasizca elestiriyosunuz anlamiyorum ben sadece programi soruyorum

Ya kadını da kandırıyorsa? Evli olduğundan haberi yoksa? Aramız kötü, boşancaz nasılsa/ boşanma aşamasındayız dediyse ona?
Bu imkansiz cunli kadinin numarasi kayitliydi esimin whatsaapinda coxuklarimizin resmi var ve esim sadece hafta sonu disariya gidiyordy tr yeye tatile gitmeden o zmn karsisindaki kadin o cocuklqri sormazmi veya demezmi evine gidleim yada neden sadece hafta sonu geliyosun diye kadin biliyor esimin durumu iyi kesinlikle bu durumu kullaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…