- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Çocuğa bakıyordur inşallahHahah :)) artık evden kaçıyorum son iki üç gündür.surekli fatura yatircam surda isim var burda isim var diye .evden kaçıyorum karanlık çökmeden geliyorum .şimdi daha iyiyim .enazindan yemeği yiyor.telefonla konuşuyor sonra uyuyor
Bakar ama ben oğlumla cikiyorum genelde .oğlumu çok sever annem :) annemin sanırım kız cocuklariyla derdi var.ya aslında benide sever ama değişken kadın işte bazen melek bazende çok sinirli oluyorÇocuğa bakıyordur inşallah
Ailesini bilmiyorum ama.kendi yaptığı beni dehşete düşürdü.aci çekmekten zevk alan vermiş demekBence kısır döngü , baba figürü öyle. Anne de bunu normalleştiriyor. Sevilmenin şiddet içerek baskıcı bir yönü olduğu konusunda fikir oluşuyor. Sonra da öyle erkeklere yöneliyor. Eşim kolumu şakalaşırken sert sıksa ölçüsüz davransa, askerlik arkadaşına mı şaka yapıyorsun derim , buna dahi tahammülüm yok. acı çekmekten kim zevk alır ki ?
Ya ona alıştık bişi şekilde :) dayak yiyip zevk alanida ilk kez gorduknasil bu kadar sok oldunuz anlamadim :)
bizim kadinlarimizin cok cok uzulerek soyluyorum ki 80%i bayilir ve havasini atar boyle erkek arkadaslarin/kocalarin. bu sitede de hergun goruyorum.
ben hic duymadiysam 10 kere “aa erkek arkadasin nasil izin veriyo bu etegi/tayti giymene benimki gebertir beni hihi” diye aklinca benle dalga gecenleri. gercekten uzuluyorum kadinlara ama durum bu.
Aynen :)Adana mi orası
Yani normal değil ne diyelim bunaOhaaa yaa iki gündür aklımdan atamadım.bi arkadaşım var.bayadir görüşmüyoruz .bize geldi bu anlatti işte bi sevgilisi olmuş arabada dövmüş.sonra arkadaşım (kıskanç) diyor sokak ortasında tişörtumu çıkaricsm demiş yine dövmüş.ama bunları anlatırken kendinden geçiyor resmen gülüyor falan.dudagim kanadı yüzüm de elinin izi kaldı diyor.bir insan nasıl dayaktan hoşlanır aklım almıyorarkadaşım dediğim mazoşist çıktı.duyardim bazen ,kizlar sert erkeklerden hoşlanıyor sözünü.dogruymus .arkadaşım bunu doğruladı .taklitini yaptım hattaa ee dedim diğer yanaginida cevirdinmi orayada vurdumu dedim güldüm.ama dehşete düştüm .inanılır gibi değil.onun böyle olduğunu bilmiyordum ben .arkadaşım m...l cikti
Benim de bir tanıdığım kızı sevgilisi öyle bir dövmüş ki 2 akciğeri patlamıştı hastanede yattı günlerce ama bir baktım 2. Gün barismislar oğlan kıza hastanede refakatcilik ediyor falan şok olmuştumOhaaa yaa iki gündür aklımdan atamadım.bi arkadaşım var.bayadir görüşmüyoruz .bize geldi bu anlatti işte bi sevgilisi olmuş arabada dövmüş.sonra arkadaşım (kıskanç) diyor sokak ortasında tişörtumu çıkaricsm demiş yine dövmüş.ama bunları anlatırken kendinden geçiyor resmen gülüyor falan.dudagim kanadı yüzüm de elinin izi kaldı diyor.bir insan nasıl dayaktan hoşlanır aklım almıyorarkadaşım dediğim mazoşist çıktı.duyardim bazen ,kizlar sert erkeklerden hoşlanıyor sözünü.dogruymus .arkadaşım bunu doğruladı .taklitini yaptım hattaa ee dedim diğer yanaginida cevirdinmi orayada vurdumu dedim güldüm.ama dehşete düştüm .inanılır gibi değil.onun böyle olduğunu bilmiyordum ben .arkadaşım m...l cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?