Kizlar sert erkeklerden hoşlanıyor

Hahah :)) artık evden kaçıyorum son iki üç gündür.surekli fatura yatircam surda isim var burda isim var diye .evden kaçıyorum karanlık çökmeden geliyorum .şimdi daha iyiyim .enazindan yemeği yiyor.telefonla konuşuyor sonra uyuyor

Bu aralar tiktok çekenleri seyrediyorum. Konuyu okuyunca tiktokta dikkatimi çeken bir akım aklima geldi.

Telefondan zirt zirt mesaj sesi acip eşlerini sevgililerini videoya aliyorlar. Adamlar eşlerinin telefonundan arka arkaya gelen mesaj seslerini duyunca hemen bir ayaklaniyorlar noluyor filan sert cıkışıp abuk sabuk hareketler birseyler yapmaya basliyorlar...

Sonra yorumlara bakiyorum veeee gayet bununla gulup egleniyorlar, bu şekilde çok sevildiklerini dusunen, eşlerinin sert tepkilerini gururla anlatan kadinlar filan gordum.

Taaa 16 yasimdayken bir sevgilim vardi ve sevgilim kiyafetlerime vs karismiyor diye arkadaşlarim sevgilimin beni sevmedigini filan konuşuyorlardi. Kiskancliktan tokat atmasi, hirpalamasi, kisitlamasi hoşa giden bir durumdu filan.
Kabul etsekte etmesekte bazi kadinlar böyle...

Klimanın canı sağolsun
Anneyi klimanın karşısından kaldırmayacaklar oldu bitti

Sokak ortasında sebepsiz tişört çıkartan arkadaş da ne bilim. Değişikmiş o arkadaş zaten.

Aynen .ben mesela nefret ederim kız erkek fark etmez kıskanç insanlara tahammülüm yok .ama bazıları gururla anlatırlar bunu.baski kıskançlık falan hoşlarına gidiyor bense ozgurlume duskun biriyim baskıya hele kıskançlığa gelemem .kızlarımız kiskanilmayi sahiplenmeleri vs vs Sevgi olarak goruyor

Ayy bide beni düşün şükür ki çocuk bundan ayrılmış.yoksa bu evlenirdi kesin .yarabbim ne insanlar varya .dayağı bukadar kendinden geçerek anlatani ilkkez gordum
Ayrılsa ne olacak? Kadın dayak seviyor. Bulur yine bi dayakçı.

Hergun bdv de farklı bir konunuz var biraz nefes alsanız mi diyorum,tabi aldığınız nefesi de buraya yazmiyacaksaniz

eskiden Mazhar Osman'ın bir kitabında okumuştum.

şöyle diyordu yaklaşık olarak: 'kadınların bir kısmı mazoşisttir. hırpalanmaktan hoşlanır. hırpalanmadığı zaman rahat edemezler filan...'' bu minvalde.

bakmayın şimdiki zamanda bu mevzular tabu haline gelmiş konuşulmuyor.

her ne kadar savunmasam da dayak ve şiddet bu dünyanın gerçeğidir. ve alıcısı olduğu sürece satıcısı da kesinlikle olacaktır.

ama bu zamanda bunu dile getirmek linç edilme sebebidir. bu yüzden (ben de dahil) herkes karşı gibi duruyor.
ve sanırım bende birazdan linç edileceğim 'soylular' tarafından :)

Malesef var oyle kızlar sokak roportajlarındada goruyorum ben s... Sız olsun maco olsun vursun dıyen kızları sevgılıyken kıskanılmak hoslarına gıdıyor evlenınce cekemıyorlar. O yuzdende boyle erkeklerın soyu bıtmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…