- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.714
- 158
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Hahah :)) artık evden kaçıyorum son iki üç gündür.surekli fatura yatircam surda isim var burda isim var diye .evden kaçıyorum karanlık çökmeden geliyorum .şimdi daha iyiyim .enazindan yemeği yiyor.telefonla konuşuyor sonra uyuyorKarpuz onu bunu bırakta yaza girdik şimdi adana kavurucu sıcaklara doğru gidiyor üzerine bi de nem offf anam offf bu sıcakta senin o anan hiç çekilmez yavv.. Allah kolaylık versin Ananın aklı zaten yerinde değil bi de o sıcakta iyice dellenir işin zor..
Kafasına vurmuş zaten . yeter dövme demiş :) tövbe allahimya gece gece günahı boynumuza gelicek şimdi .gulsekmi aglasakmi bilemedimŞiddet görüyor ve gülerek anlatıyor çok ilginç. Bence kafasından çok darbe almıs ne dediğini bilmiyor. Valla çok şaşırdım
Allah akıl versin ne diyelim. Ama bence sen uzak dur. Bu kız normal değilKafasına vurmuş zaten . yeter dövme demiş :) tövbe allahimya gece gece günahı boynumuza gelicek şimdi .gulsekmi aglasakmi bilemedim
Klimanın canı sağolsunKarpuz onu bunu bırakta yaza girdik şimdi adana kavurucu sıcaklara doğru gidiyor üzerine bi de nem offf anam offf bu sıcakta senin o anan hiç çekilmez yavv.. Allah kolaylık versin Ananın aklı zaten yerinde değil bi de o sıcakta iyice dellenir işin zor..
Sokak ortasında sebepsiz tişört çıkartan arkadaş da ne bilim. Değişikmiş o arkadaş zaten.Ohaaa yaa iki gündür aklımdan atamadım.bi arkadaşım var.bayadir görüşmüyoruz .bize geldi bu anlatti işte bi sevgilisi olmuş arabada dövmüş.sonra arkadaşım (kıskanç) diyor sokak ortasında tişörtumu çıkaricsm demiş yine dövmüş.ama bunları anlatırken kendinden geçiyor resmen gülüyor falan.dudagim kanadı yüzüm de elinin izi kaldı diyor.bir insan nasıl dayaktan hoşlanır aklım almıyorarkadaşım dediğim mazoşist çıktı.duyardim bazen ,kizlar sert erkeklerden hoşlanıyor sözünü.dogruymus .arkadaşım bunu doğruladı .taklitini yaptım hattaa ee dedim diğer yanaginida cevirdinmi orayada vurdumu dedim güldüm.ama dehşete düştüm .inanılır gibi değil.onun böyle olduğunu bilmiyordum ben .arkadaşım m...l cikti
Ay sonu Tedaşında canı sağoluyor Klimaya abanıncaKlimanın canı sağolsun
Anneyi klimanın karşısından kaldırmayacaklar oldu bitti
Bu aralar tiktok çekenleri seyrediyorum.Konuyu okuyunca tiktokta dikkatimi çeken bir akım aklima geldi.
Telefondan zirt zirt mesaj sesi acip eşlerini sevgililerini videoya aliyorlar. Adamlar eşlerinin telefonundan arka arkaya gelen mesaj seslerini duyunca hemen bir ayaklaniyorlar noluyor filan sert cıkışıp abuk sabuk hareketler birseyler yapmaya basliyorlar...
Sonra yorumlara bakiyorum veeee gayet bununla gulup egleniyorlar, bu şekilde çok sevildiklerini dusunen, eşlerinin sert tepkilerini gururla anlatan kadinlar filan gordum.
Taaa 16 yasimdayken bir sevgilim vardi ve sevgilim kiyafetlerime vs karismiyor diye arkadaşlarim sevgilimin beni sevmedigini filan konuşuyorlardi.Kiskancliktan tokat atmasi, hirpalamasi, kisitlamasi hoşa giden bir durumdu filan.
Kabul etsekte etmesekte bazi kadinlar böyle...
Yok gerçekten cikaricagindan değil.arkasinj kıskandırmak istemisSokak ortasında sebepsiz tişört çıkartan arkadaş da ne bilim. Değişikmiş o arkadaş zaten.
Töbest ya nasıl değişik insanlar varYok gerçekten cikaricagindan değil.arkasinj kıskandırmak istemis
Napalim. Bizim hayatta böyle :)Ne kadar siradan bir hayatim varmış
Umarım yeni sayfalar açılır hayatınızda ve çok mutlu olursunuzKeşke şöyle hickimsenin olmadığı yerde yanlız ben ve oğlum olsak.ama malesef
Ayrılsa ne olacak? Kadın dayak seviyor. Bulur yine bi dayakçı.Ayy bide beni düşünşükür ki çocuk bundan ayrılmış.yoksa bu evlenirdi kesin .yarabbim ne insanlar varya .dayağı bukadar kendinden geçerek anlatani ilkkez gordum
eskiden Mazhar Osman'ın bir kitabında okumuştum.Ohaaa yaa iki gündür aklımdan atamadım.bi arkadaşım var.bayadir görüşmüyoruz .bize geldi bu anlatti işte bi sevgilisi olmuş arabada dövmüş.sonra arkadaşım (kıskanç) diyor sokak ortasında tişörtumu çıkaricsm demiş yine dövmüş.ama bunları anlatırken kendinden geçiyor resmen gülüyor falan.dudagim kanadı yüzüm de elinin izi kaldı diyor.bir insan nasıl dayaktan hoşlanır aklım almıyorarkadaşım dediğim mazoşist çıktı.duyardim bazen ,kizlar sert erkeklerden hoşlanıyor sözünü.dogruymus .arkadaşım bunu doğruladı .taklitini yaptım hattaa ee dedim diğer yanaginida cevirdinmi orayada vurdumu dedim güldüm.ama dehşete düştüm .inanılır gibi değil.onun böyle olduğunu bilmiyordum ben .arkadaşım m...l cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?