- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bundan onun da haberi vardır inşarkadaşım m...l cikti
Nasıl bir çevreniz var sürekli ekşın :/
Yoksa da ben ona m..l sin sen dedim ama .dank ettimi bilmiyorumBundan onun da haberi vardır inş
Ohaaa yaa iki gündür aklımdan atamadım.bi arkadaşım var.bayadir görüşmüyoruz .bize geldi bu anlatti işte bi sevgilisi olmuş arabada dövmüş.sonra arkadaşım (kıskanç) diyor sokak ortasında tişörtumu çıkaricsm demiş yine dövmüş.ama bunları anlatırken kendinden geçiyor resmen gülüyor falan.dudagim kanadı yüzüm de elinin izi kaldı diyor.bir insan nasıl dayaktan hoşlanır aklım almıyorarkadaşım dediğim mazoşist çıktı.duyardim bazen ,kizlar sert erkeklerden hoşlanıyor sözünü.dogruymus .arkadaşım bunu doğruladı .taklitini yaptım hattaa ee dedim diğer yanaginida cevirdinmi orayada vurdumu dedim güldüm.ama dehşete düştüm .inanılır gibi değil.onun böyle olduğunu bilmiyordum ben .arkadaşım m...l cikti
Yok gözümde bitti zaten o dakka .bikere daha arkadaslimi bitirmiştim saçma sapan hareketlerinden .bu son noktaydi .yine bitiricmAy şuna arkadaşım deme allasen.
İnanki bilmiyorum.yasadigim şehir diorum normal diorum falan ama sonra kabullenemiyorum.burda günese bile ateş ediyorlar .bu memlekette bişi varTövbe tövbe nasıl bir hayat yaşıyorsun sen hep konularına denk geliyorum çekiyormusun sende acaba
Ne geldi :)Basligi okuyunca aklima baska birsey gelditobe tobe...
HaklısınArkadaşlarımızı kendimiz seçiyorduk öyle degil mi?
Ayy bide beni düşünÇok değişik kıskanç he dayak atıyor mükemmel insan kaçırmasın hemen evlensin karpuzcum kaçırmasın caaaaniiiim çocuğu öyle koca zor bulunur
Bu insanlar ne yiyo ne iciyo öğrenmek lazım dehşete düştüm hele bide anlatıyor he
O söz yoksa bunun icinmi kullanılıyor :) benmi olayı yanlış anlamisim+18 geldi herhalde ,şu saat itibariyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?