kızlar Sevdiğimin canı cok sıkkın:(

Memur ya da Uzman çavuş :rapci:
Hangi memur? Büyüyünce ne olacaginiza mi karar veremediniz? Amaannn en büyük derdiniz bu olsun ne olacak şekerim... Siz bakalim liseyi bitirebilecek misiniz :KK48:

vallahi bana da inandırıcı gelmedi. iki lafı bir araya getirip konuyu toparlayamamış. hani o alanda birinin derdini anlatabilmesi lazım mantıken. erkek arkadaşının da ne okuduğu belli değil.

Bu siteye dün üye oldum yakınlarıma anlatamıyorum bari burda sorunumu anlatır fikir alırım diye. Yeni kullanmaya başladığım için nasıl anlatayım felan bilemedim açıkçası çok da özenmedim ama kırıcı yorum yapacaktıysanız keşke hiç yapmasaydınız hepiniz muhtemelen abla denilecek yaştasınıZ.

Sen daha iyi bölüm kazanır gibi duruyorsun da o umutsuz vakayim diyip üzüldü ayrılmak istiyor.. siz ayrılmak istemiyorsunuz nasıl uzulmeyecek de ayrilmayacaksiniz o mu dert?

Test çözecek sanırım başka yolu yok..

Sevdiğimle iki yıldır tanışıyoruz hani belki mantıksız felan gelebilir ama seviyoruz yani sürekli yanımda olsun istiyorum onsuz olmuyor. kalkıp yarın evlencem demedim zaten ben. Şimdi açıkçası ben lise okuyorum ve basarılıyım fen lisesinde okuyorum son sene. Tıp rahat gelir ama işte sevdiğim erkek dedim ya durumu parlak degil ve canı sıkılıyor ben bunun mesele olmadığını söylüyorum fakat yine de sıkılıyor benim sorum sadece canı sıkılmasın diye ne yapabilirimdi. Keşke böyle kırıcı yorumlar yapnasaydınız da abla olarak yardımcı olsaydını

s post: 47656204 .!.:
Sen daha iyi bölüm kazanır gibi duruyorsun da o umutsuz vakayim diyip üzüldü ayrılmak istiyor.. siz ayrılmak istemiyorsunuz nasıl uzulmeyecek de ayrilmayacaksiniz o mu dert?

Test çözecek sanırım başka yolu yok..
Haklısın tesekkur ederim doğru dürüst yorum yapan biri çıktı. Benim sorum canı sıkılmasın diye ne yapabilirim

Back
X