Kızlar sevgilim yalancı mi sizce ben sağlıklı düşünemiyorum lütfen yardım edin

Siz niye söylediniz ki ? Bir insanı araştırmak için kendisinden izin alınması gerekmiyor. Netten birkaç şeye bakıp ya da sadece oturduğu evi görerek araştırmış olurdunuz.

Araştırılmaktan bu kadar hoşlanmadığına göre demek ki yalan söylüyormuş. Belki gerçekten zengindir. Ama Allah korusun tefecidir, kadın pazarlayıcıdır. Valla ben çok paralı insandan korkarım :1: Orta hallisi hatta düşük gelirlisi kafidir :1:
Aynen canım karşı tarafı araştırılırken söylenmez ki düşünsene evlenmek isteyen çiftleri aileler karşı tarafı araştırıyor mecburen,kimsede araştırırken söylemiyor ben seni araştırıyorum haberin olsun diye araştırma işi gizli yapılmalıdır ki karşı taraf hakkında gerçekleri ögrenesin.

Şaka gibi :37: adamın karşısına geçip ben seni araştırıcam demek mealen;Ben sana inanmıyorum bir kontrol edicem bakalım gerçekten zengin misin,kimsin sen!? demektir! Pardon ama bunu kime desen kabul etmez ve o zaman ayrılıyorum dediğinde de ayrılır yani..Hatta yapması gereken sen araştır ben senden ayrılıyorum demekti..dememiş.. :ssz:

Adam yalancı o ayrı ama senin yaptığına ne denir bilemedim... :37:

Demek ki boşa zaman ayırıp yazmışız :31: :19:

kızlar ablamin dolduruşuna geldim hattımi kırdım şu an çok pişmanım ya off amcasının fotoğraflarına baktm zengin gibi duruyorlar

Senin anlattıgına göre erkek arkadaşının multimilyarder olması gerek canım arkadaşına hiç söylemeden araştıracaktın onu bir insanın yüzüne ben seni araştıracam denmez, zaten eger çok zengin bir aileseyse internetten bütün geçmişi dökülür babasının,amcasının adını soyadını yaz nete hepsi çıkar.

google'dan aratsan çıkar bence, ayrıca kendi facebook hesabından da anlarsın. bir de anyı okuldan mezunsanız onu tanıyan başka birileri yok mu ortak arkadaşınız?

Back
X