Kızlar sevgilim yalancı mi sizce ben sağlıklı düşünemiyorum lütfen yardım edin

Güneşcim çocuk sözde galeride çalışıyormuş kendini zengin göstermek için her gün bir araba kiralar bunlar benim arabam diye.Telefon olayına aslında ben çok takılmıyorum bugun maddi durumu en kötü insanların bile elinde son model telefon var sırf hava atmak için.

ya canom haklısın aslında ama şu da var bir arabanın külfeti ne kadar bir galeride de çalışsan yüklü olur yani ee bu da bir yalansa bir süre sonra . yok arabam bugün tamirde bugün yürümek istedim vs gibi alanlar gündeme çıkacaktır. yada atıyorum sen durumu kötüyse eğer böyle bi insanın her gün x6 kirası ödeyebilceğini düşünüyor musun ? ona keza giydiği kıyafetler falan . yani bu kız sonuç olarak hadi babanın şirketine gidelim diyemez ya . karmaşık bir durum yani.

düşünüyorum da bir insan gerçekten zenginse ve bunu üstüne basa basa söylüyorsa ya görgüsüzdür ya sonradan görmedir. yok eğer yalan söylüyorsa bu ilişkide bir son düşünmüyordur. çünkü elbet çıkacak bir yalan bu ortaya bilemedim yani :53::53:

Üniversitede tanıştık kendisi gelip tanıştı bu sene mezun oldu ama ortak arkadaşımız yok tamam dediğiniz gibi yapacağım hiç aklıma gelmemişti böyle bisey çok sağolun

Hangi üniversiteden mezun oldunuz.

Ayrıca arabasının markasını onu bunu şunu söyleyen ve aşırı zengin olan birini görmedim. Genelde görgüsüzler böyle yapar. Çok zengin bir çok tanıdığım var ama hiç birşeylerini anlatmazlar görgüden dolayı :ssz: bu bence Feriha :1:

her şekilde ister istemez belli olması lazım bu kadar zengin olsa bence kesinlikle yalan ya sebep belirtmeden ayrıl gitsin seni önemsese zaten yalanA başvurmaz bide merak ettim buluşunca nereye gidiyosunuz

böyle yalanlar en son dizilerde ve 90 larda kalmıştı sanki yaa :)

canım sen hangi üniden mezunsun çocuğun elinde s4 iphone 5 veya tablet görebiliyormusun ? takıldığınız yerler nereler? sevgilin en kaliteli sayılabilcek yerlerden giyenebiliyor mu ? konuşurken tavırları nasıl gerçekten asil mi çakma asil mi ? bir yere gidince hesabı o mu ödüyor toplu taşımaya bindniz mi ? arkadaşları nasıl eli yüzü temiz mi ? daha cok sayabilceğim şey var sana bunları düşün öyle karar ver bence .. belki amacı seni bu vaadlerle kandırıp yararlanmakta olabilir mesela sen zaten benimsin gibilerinden.. vs vs vs cıkartabileceğin bir cok sey var

erkek arkadaşın sana yalan söylüyor üzgünüm ama gerçekten zengin olsa dediği gibi olsa babasının şirketlerinde çalışırdı yada boş boş gezer baba parası yerdi zaten kalitesini anlardın böyle ikileme düşmezdin büyük ihtimal bildiğin sefil belkide evli bile zenginin ayaklarına yatıp saf bulduklarını kandırıp gününü gün etme derdinde çırağan sarayında düğün yapacakmış buna çok güldüm

böyle yalanlar en son dizilerde ve 90 larda kalmıştı sanki yaa :)

canım sen hangi üniden mezunsun çocuğun elinde s4 iphone 5 veya tablet görebiliyormusun ? takıldığınız yerler nereler? sevgilin en kaliteli sayılabilcek yerlerden giyenebiliyor mu ? konuşurken tavırları nasıl gerçekten asil mi çakma asil mi ? bir yere gidince hesabı o mu ödüyor toplu taşımaya bindniz mi ? arkadaşları nasıl eli yüzü temiz mi ? daha cok sayabilceğim şey var sana bunları düşün öyle karar ver bence .. belki amacı seni bu vaadlerle kandırıp yararlanmakta olabilir mesela sen zaten benimsin gibilerinden.. vs vs vs cıkartabileceğin bir cok sey var

Özel bi üniversiteden mezun olduk ya içime çok büyük bir kuşku girdi şimdi ne yapacagm ben ya

Hayati ogrensin diye kismindan sonra benim de gozumde dizi sahneleri canlandi. Hani klasik yalanlar olur ya. Oglan fakirdir kizi zenginim diye kandirir. Sahil kenarinda balik ekmek yemeye falan giderler. Kiza da luks yerlerden skildim boyle salas yerlerde yemek yemek istiyorum artik der falan. Insallah yalan degildir ama. Sana soylediklerinin olmamasi degil bir yalanci olmasi asil kabullenilmez olan. Hele ki hayatiyla alakali yalan soyleyen erkekten hicbir sey olmaz.

Cok pahali bir mekan sec, orada program yap. Haftasonu orada yemek yiyelim de bakalim tepkisi ne olacak. Ama ancak cok zengin birinin gidebilecegi bir yer sec ki bir sekilde kurtulamasin. Eger yalan soyluyorsa da rezil olur iste ne guzel.
Ama hesabi sana odetmeye falan kalkar mi ki bu kurcaladi aklimi bi tek.

Baştan zengin gibi gösterip aklı sıra sizi kendine aşık edecek daha sonra da herşey ortaya çıkacak ama iş işten geçmiş olacak.
Bana kalırsa planı bu.
Çırağan sarayı falan bana pek inandırıcı gelmedi.
Nerede oturduğunu da mı bilmiyorsunuz? Sonuçta zengin insanların muhitleri olsun oturduğu ev olsun kendini belli eder yani.
Bence bir an önce onun yaşamına adım atın ki ne olduğu ortaya çıksın.
Belkide şizofrenidir kim bilir

Otudukları evi gördün mü? Ailesi ile tanıştın mı? Hesabı o mu ödüyor?

Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş... Kusura bakma ama ilk günden Çırağan'da evlenmeyi falan konuşuyorsa (birbirinizi daha iyi tanımak varken) bunlar yalan, onda da aşağılık kompleksi var. İşin zor...Aşağılık kompleksi bir kişiik bozukluğudur. Yalan söylemek ise çook kötü bir alışkanlık. Dikkatli ol derim ben.

Baştan zengin gibi gösterip aklı sıra sizi kendine aşık edecek daha sonra da herşey ortaya çıkacak ama iş işten geçmiş olacak.
Bana kalırsa planı bu.
Çırağan sarayı falan bana pek inandırıcı gelmedi.
Nerede oturduğunu da mı bilmiyorsunuz? Sonuçta zengin insanların muhitleri olsun oturduğu ev olsun kendini belli eder yani.
Bence bir an önce onun yaşamına adım atın ki ne olduğu ortaya çıksın.
Belkide şizofrenidir kim bilir

Bende onu çok düşünüyorum beni kandırıyor mu diye kafam çok karıştı gerçekten ne yapacağımı hiç bilmiyorum ilk sevgilim ve ciddi düşünüyorum bir yola girmeyi düşünüyorum yalancıysa Allahından bulsun ne diyeyim başka bu saatten sonra ben ne yapabilirim peki akıl verin arkadaşlar ya aklim durdu şu an

okudum yazdıklarını canım. hangi üniden mezun oldunuz? ve en çok kıyafet ve ayakkabılarından belli olur zenginliği bence :34:
ama bana biraz yalan gibi geldi o kadar zengin olsa niye anlatsın yani bilemedim

nedense banada yalan söylüyor gibi geldi :1:
geçenlerde buna benzer bir konu açılmıştı,
kızın sevgilisinde psikolojik bir sorun varmış,
var olmayan bir hayatı yaşıyor gibi davranıyormuş.

Bana da yalan söylüyor gibi geldi :27:

Elinin altında internet var.. Madem o kadar uç zenginler o zaman ailesi hakkında çok bilgi bulursun..Babası ve işleri hakkında... kardeşleri.. google da face de falan arat bakalım neler çıkacak... şirketlerin adını arat sahibi kimmiş bak...

Üstü başı,giyimi, gittiğiniz mekanlar hepsi belli eder... o kadar zenginse yurtdışına falan gidiyordur..

Bir de istanbulda lüks araba kiralayıp bebek civarı kız tavlamak için turlayan tipler vardır.. aklıma geldi :1:

Back
X