Şuan bir elimle telefonu tutarken diğer elimle camasirimin askılarıyla oynuyor ayyyy düştü...
Tobe tobe adam agir abi diyorsun gelip agirligini koymasin
Konu sahibi ben aslında bunu demek istemedim diyecek genelde öyle olur bizde fantazi ve fesatligimizla kala kalicagiz gibi bir his var içimde
Resim cekmeye gitti aaaaa ama böyle olmadı laaasey kardeş açtın konuyu kaçtın heyecanımız kursağımızda kaldı.
aaaaa ama böyle olmadı laaasey kardeş açtın konuyu kaçtın heyecanımız kursağımızda kaldı.
mümkün aşağıda hiç ziya görmedimResim cekmeye gitti 
benimkide laf işte bizimle kalıp içini mi kurutacaktıkız önerileri denemekle meşgulse zaar malum saat geç oldu
öyle dese bile bu saatten sonra kimseyi kolay kolay ikna edemez gibi bir his var içimde
Ben demiştim bizim içimiz fesat diye :) Acaba fazlamı arıyorsun sık sık aradıgın için alışmışlık baslamıstır dıyecegım ama sanırım daha 1 aylık birşey.Ooo anam ne kaynatmışsınız yahu :) o her konuda yaş soran arkadaşlara cevap olarak : ben 22 yaşındayım o 27 . Telefonu bi heycanla açsın hep benle konuşmak
Istesin bensiz yapamasın . Yanındayken herşey iyi hoş ama bizim ağırabiyle şu telefon yok mu sanırsın buzdolabıyla konuşuyorum. Hazır bu kadar toplanmışken sorayım :) ya kızlar sevgilim başak burcu ve küsen bi yapıya sahip bi problemde içine atıp küser soğuk zaten buzdolabı olur dondurucuYani bende uzakta olduğum için bi yerde çaresiz kalıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?