Kızlar sevgilimi uzaktayken nasıl mutlu edebilirim ?

tamam la biz doğru anlamışız zaten.
işte bunlar hep seks!

Biz bir dunya care urettik artik sec begen uygula kardes

Var mı aranızda eşi nişanlısı sevgilisi başak burcu olan onu nasıl mutlu ediyor ? Yüzünü küstükten sonra güldürmek çok büyük bir mesele
offffffff basak burcu dedin bitti.
benim esim de boyle kusunce gunlerce soguktur.
mutlu etmek ne mumkun !!

Ben aslan burcuyum. Dostane derken ?
Arkadaşça yani,dertlerini dinleyen v.s yaklaşmak daha iyi olur.Bak üşenmedim baktım internetden uyumunuza

Bu iki burç yanyana olmakla birlikte çok güçlü bir diyalog göstermezler. Başak’lar açısından Aslan özellikleri çok çekici değildir. Zira Aslan onlara göre fazla övüngen, fazla gürültülü ve sürekli kendini önemseyen bir burçtur. Bu beraberlikte her iki taraf da kendilerinde beğenmedikleri yönlerini birbirlerinde bulurlar. Başak ne kadar ılımlı ve hoşgörülü olsa da, Aslan bunu görebilecek alçakgönüllü olmayabilir. Bu beraberlikte Başak Aslan’ın aşırı yönlerini törpülemek, onu daha ılımlı kılmak zorundadır. Başak söz dinleyen ve esnek bir yapıda olmasına karşın, Aslan’ın fazla baskısına karşı gelemeyecek ve kendi yoluna gitmek isteyecektir. Bununla birlikte, bu ikili eğer uygun bir işbölümü ve iyi niyet çerçevesinde buluşabilirlerse, elle tutulur sonuçlar elde etmeleri hiç zor olmayacaktır. Başak becerikli ve iyi organize olabilen, Aslan’da cesareti ve vizyonu olan bir yapıdadır. Kısaca bu beraberlik aşk ve evlilik hayatında, arkadaşlık boyutunda zorlanırken, iş hayatında daha iyi sonuçlar getirebilir.

Çok teşekkürler ya . Bu yönden hiç düşünmemiştim. Daha çok onun yaptıklarını görüp biraz sevgililik değilde arkadaşlık olarak ağırlık verirsem herşey daha iyi olacak gibi gibi.

Bilmiyorum yazildimi biz esimle farkli sehirlerdeydik flort ederken her sabah ben uyurken upuzun vecok guzel gunaydin mesajlariy cekerdi kalkinca okumak cok keyif verirdi hep

Hepimizin aklına aynı şey gelmiş haha Ama erkek milleti de ona heyecanlanıyo. Kadın gibi değil ki iş yerine çikolata gönderdin diye heyecanlansın. Sexy bi fotonu at anca öyle heyecanlanır

Uzaktan heyecan iii ihhh o çok zor :)kavga edin o heyecanlı Oluyor ama (bence yaniii) ...:)

Hepimizin aklına aynı şey gelmiş haha Ama erkek milleti de ona heyecanlanıyo. Kadın gibi değil ki iş yerine çikolata gönderdin diye heyecanlansın. Sexy bi fotonu at anca öyle heyecanlanır
şu aralar onu eşime bendemı yapsam dıye dusunuyorum acıkcası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…