Kızlar sevgilimle iddiaya girdk. 3 ayda 10 kilo vermeliyim.Lütfen yardım edin :)

SadeceOzledim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
41
4
98
Balıkesir
Evet kızlar ben 19 yaşındayım. Dün erkek arkadaşımla konuşurken bana senin bacakların mı kalınlaştı dedi şok oldum evet bacaklarım kalın ama ondan duymak hiç hoşuma gitmedi :50: Tabi o bunu beni üzmek için söylemedi onunla tanıştığımızda dahada kiloluydum o zaten "ben senin çok zayıf olmanı istemiyorum" der hep bana . Neyse çok uzatmayayım hemen soluğu tartıda aldık 64 kilo çıktım (bu arada kendisi 92 kilo :D) Ve iddiaya girdik birbirimize 3 ay müddet verdik ben 10 kilo zayıflayacağım oda vücut geliştiriyor , göbeğindeki baklavaları tamamlayacak :1: . Ancak benim korktuğum tek nokta o gerçekten spora yatkın kaslı bir vücuda sahip ama ben hayatım boyunca hiç o kadar kilo vermedim. Yardımınızı istiyorum çünkü o sağlıksız diyetleri yapmak istemiyorum aç kalmadan sporla sıkılaşarak kilo vermeliyim. Göbeğim deki ve kalın bacaklarımda ki yağlardan kurtulmak için bildiğiniz egzersiz ve değişmesi gereken yemek alışkanlıklarını benimle paylaşırsanız çok sevinirim :46: Yardımlarınızı bekliyorum .

Back