M
meleğimsin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi meleğimsin
-
arkadaşlar adetime 4 günüm var az önce gittim test aldım ve gözlerime inanamadım ikinci çizgide var ama silik çok belli oluyor ama diğerine göre açık renk sizce hamile miyim???kafamçokkarıştı
cnmmmmmmm çok tebk ederimmmmm biliodum hissediodum çok sevindim rabbim sağsalim kucağına almak asib etsin belirtilerini yazarmısın bizlere umut olsunarkadaşlar adetime 4 günüm var az önce gittim test aldım ve gözlerime inanamadım ikinci çizgide var ama silik çok belli oluyor ama diğerine göre açık renk sizce hamile miyim???kafamçokkarıştı
canlarım sağolun ama günüm geçmedi bilmiyorum emin değilim ikinci kez yaptım o da aynı herkez farketti belli ama az önce eczanede ki kızlara sordum negatif bu dediler moralim bozuldu ama iki çizgi de var orda sadece diğeri silik yarın sabah tekrar yapıcam yazarım size hepinizi öpüyorumm..
yani 1.si hatalı yanlış olsa 2.sinde de çıkmazdı dimi hemde biraz daha koyu ama işte eczacı kızlar moralimi bozdu negatif dediler.ama testin kağıdında biri koyu biri açık çıksa bile gebesiniz diyorrr..ama ben hamileysem sormazmıyım kızlara bak çok kızdım şimdiii...Çok üzgünüm çoookklava:
üstteki yazımı okudun mı bilmiyorum ama canım ben de eczacıyım...ve sen hamilesin diyorum...eczanede sordukların muhtemeln kalfalardır...
canım yarın kan testi yaptır kafan dinç olsun artık silik çizgiler pek inandırıcı olmayabiliyor benimde içimden hamilesin diye geçiyor ama ne bileyim bu sitede test mağduru çok kişi var gerçi yumurtlama dönemiylede alakalı olsa gerek yani uzun lafın kısası yarın git tahlilini yaptır paşa paşa başlığını aç avazın çıktığı kadarda bağır ben duyar gelirim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?