kızlar silik çizgi çıktı ama çok belli

• Konu Sahibi Konu Sahibi meleğimsin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

meleğimsin

Ziyaretçi
arkadaşlar adetime 4 günüm var az önce gittim test aldım ve gözlerime inanamadım ikinci çizgide var ama silik çok belli oluyor ama diğerine göre açık renk sizce hamile miyim???kafamçokkarıştı

arkadaşlar adetime 4 günüm var az önce gittim test aldım ve gözlerime inanamadım ikinci çizgide var ama silik çok belli oluyor ama diğerine göre açık renk sizce hamile miyim???kafamçokkarıştı

Sen hamilesin canım gözümüz aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnŞenizŞenizŞeniz

bende de öyle silik çıkmıştı emin olmak için bi test daha yaptım onda belirgin çıktı ve şu anda 9 haftalık hamileyim inşallah sende hamilesindir canım ya

cnmmmmmmm çok tebk ederimmmmm biliodum hissediodum çok sevindim rabbim sağsalim kucağına almak asib etsin belirtilerini yazarmısın bizlere umut olsun

canım tebrik ederim ..benimde aynıydı ..ayy eski günlere döndüm birdeeeenn..

canım benim tabiki hamilesin Allaha bin şükür. çok tebrik ederim. istersen git bide kan testi yaptır için rahat etsin. yakınında kızılay varsa, 1 saatte veriyorlar sonucu. hayırlı olsun canımm

canlarım sağolun ama günüm geçmedi bilmiyorum emin değilim ikinci kez yaptım o da aynı herkez farketti belli ama az önce eczanede ki kızlara sordum negatif bu dediler moralim bozuldu ama iki çizgi de var orda sadece diğeri silik yarın sabah tekrar yapıcam yazarım size hepinizi öpüyorumm..

belirtilerim adetime 2 hafta kala başladı sürekli her an regl olacakmışım gibi ağrılarım vardı biraz da hafif belim ağrıyordu bide göğüslerim çok şişti acayip yani bu kadar...ama ben hala emin değilim en iyisi kan testi

canım hamilesin hiç kuşku duyma bende adetime üç gün kala test yapmıştım ikinci çizgi çok hafif gözüküyodu iki gün sonra tekrar denedim çizgi azcık daha belirginleşmişti ama suan 11 haftalık hamileiym adet döneminden erken yaptıgın için öyle çıkıyor ama hamilesin canım keyfini çıkar tbrk ediyorum canım doktora gidince bizede bildir.....aramıza hoş geldin darısı hamiş kalmak isteyen arkadaslarımızın basınaa çok sevindim

hayırlı olsun canım. benim de çok silik çıkmıştı ama 2 güne bir tekrar ettim ve koyulaştı. bhcg arttıkça o da koyulaştı. en iyisi fazla meraklanma ve kan testi yaptır.haberlerini bekliyoruz.

sağol canım ama birşeyi farkettim eşimde farketti 2. yaptığım test daha koyuydu yani bilemiyorum yarını beklicem sabırsızlıkla...

hamileisn tabiki ikincisi de öyle çıktıysa bn adetime 5 gün kala yapmıştım aynen öyşe çıktı...git bir labratuar ya da hastaneye kan thlili yaptır be yaptırmıştım onda d açıktı :)) şuan 35 haftalık hamileyim....hadi gözün aydın..illa adet gecikmesi gerekmiyor yani canım...

kızlar bu ay öyle dua etiim ki rabbime ama çok içten dua ettim çok içten olunca rabbim kullarının duasını geri çevirmiyor herkeze nasip olur inşallah bu duygu şu anda tam belli değil ama... bu ay bi değişiklik olduğunu farketmiştim yani eşimle birbirimize bakıp bakıp gülüyoruz yarın inşallah kesinleşir...

üstteki yazımı okudun mı bilmiyorum ama canım ben de eczacıyım...ve sen hamilesin diyorum...eczanede sordukların muhtemeln kalfalardır...

canım yarın kan testi yaptır kafan dinç olsun artık silik çizgiler pek inandırıcı olmayabiliyor benimde içimden hamilesin diye geçiyor ama ne bileyim bu sitede test mağduru çok kişi var gerçi yumurtlama dönemiylede alakalı olsa gerek yani uzun lafın kısası yarın git tahlilini yaptır paşa paşa başlığını aç avazın çıktığı kadarda bağır ben duyar gelirim:))))

üstteki yazımı okudun mı bilmiyorum ama canım ben de eczacıyım...ve sen hamilesin diyorum...eczanede sordukların muhtemeln kalfalardır...

sağol canım evet kalfalara sordum ben ama moralimi bozdular çok sağol sen de bebşini sağ salim kucağına alırsın inşallah...

sağol valla açmazmıyım eğer yarın sabahki de aynı çıkarsa yarın kan testi yaptırıcam bakalım başlığımıda 9 ayın inadına kocaman açıcam rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...

sen hamilesin massalllah sana
ben emin olmadan once tam dort tane yaptim ilk yaptiklarim silik cikti
son 2 si aninda cikti HAYIRLI OLSUN
ARISI TUM BEKLEYENLERIN BASINA INSALLAH

vallahi benimde anında 2 çizgi çıktı test pozitifi gösteriyor ama bakalım kan testi yaptırıp emin olmak istiyorum...şimdiden bile çok heyecan sardı beni

cnm inş. sen hamilesindir bende silik çizgi görmüştüm hatta emin olayım diye arkadaşımada gösterdim o bile görmüştü amaa sonuç bugün adetim 9 gün geçmişti sürekli adet sancım vardı hep gelicek demiştim zaten silik çizgiye güvenememiştim dün gece eşim yine test getirmişti bu sabah yapamadım idrarımı yapmıştım sonra bi ara gittim tuvalete yine idrar gelmedi test paketim açık kaldı aradan yarım saat geçti testi yapmak için tuvalete girdiğimde birde baktım adet gelmişş....okadar kötüydü kiii cnm sende yazmıştım sanırım adet sancısına benzer sancı var diye hemen git kan testi yaptır cnm sakın evde yaptığın testlere güvenme ben hatta dr umu aradım gel bakalım büyük olasılık vardır ozaman dediii test sonucunu söyleyince ama gitmeme gerek bile kalmadı...senağlamasenin için dua edicem cnm inş. sen hamişsindirr !!...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…