kızlar silik çizgi çıktı ama çok belli

• Konu Sahibi Konu Sahibi meleğimsin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar hala kafamı toparlayamadım öyle ağladım ki ağlaya ağlaya uyumuşum kalkttım sonra eşimle dışarı çıktık kafamızı dağıtalım diye ama ben nerdeyse düşüp bayılıcaktım üzüntüden feci şekilde başım döndüü...geldik şimdi ama kafamı kaldıramıyorum aslında olmamasına üzülmedim elbet olucak ama ben çok umutlanmıştım dün keşke hiç yapmasaydım testi çünkü sonuç 2 kere pozitifti zaten bugünde adet oldum çok düzensiz adetlerim yarın doktora randevu aldım bakalım kontrolden geçicem destekleriniz için hepinize teker teker teşekkür edrim...

arkadaşlar nasıl pozitif çıktı test aklım sırrım ermiyor..yani olmasa negatif çıkar ama yook yok...enteresan yanii anlayamadım

Gördünüz mü kizlar yana resmini koydum testim nasil yaniltti beni nedersiniz buna şimdi?

işte ben bu yüzden her zaman eczaneden alınan testlere güvenmeyin diyorum, kesin sonucu vermiyor arkadaş, hamile insanı değilmiş gibi , olmayanı da hamile gibi gösterebiliyor, bak işte ilk başta kan testi yaptırsaydın bu kadar yıkılmazdın.. Şimdi sakin ol, ve diğer aaydaki yumurtlaama tarihini hesapla, ve girişime başla, yanı bu ay tutmazsa diğer ay tutar, üzülme..

evet canım gördüm resmi . resmen çok belirgin. acaba sen kimyasal gebelikmi yaşadın. ama ozaman kandada değerler yükseliyordu dimi. amaan ne diyeceğimi bilmiyorum, saçmalıyorum işte. canım benim bu ay olmadı ama önünde yeni bir ay var. inşallah rabbim önümüzdeki ay yüzünü güldürür senin ve tüm bekleyenlerin inşallah.

Sağolun kizlar sizde olmasaniz napardim ben burda teselli buluyorum işte..

canim ya bu kadar takma kismet napcan iki gundur tum yazilarini okuyorum guzelim uzulme bu kadar allah korusun hasta olursun

deryacim sen ne yaptin belirtiler ne şekilde inşallah sen hamişsindir senin hamiş haberini alinca bende çok sevinirim emin ol...rabbim duysun sesimizi...

deryacim sen ne yaptin belirtiler ne şekilde inşallah sen hamişsindir senin hamiş haberini alinca bende çok sevinirim emin ol...rabbim duysun sesimizi...
aminnn canim benim belirtiler bugun kayoldu kasigim nerdeyse bugun hic agrimadi ama ogladen sonra goguslerim sisti aciyo bakalim kismet son _8 gun bekliyorum bir umit insallah olur hepimizin olurrrrr

kızlar ben bugün doktera gidicem adetimin ikincik günü sanırım yumurtalıklarıma bakar değil mi?hiç aranızda bebek için doktora giden oldu mu?biraz tedirginim de...

canım hafta sonu ınetrenet gıremedım sımdı okudum sayfanı en bastan berı baya umıtlendım cok sevındım ama sonlara dogru ınan senın aynı uzuntuyu yasadım bılıyorum umıtlenıp sonunda hayal kırıklıgına ugramamnın ne demek oldugunu bu ay bende yasadım ama kafana takma ne olur stres yapınca gelceksede gelmıyomus endı kendımıze erteleyıyomusuz bılıyorum ınsan kafasından atamıyo olsun sukret yıne alllahım daha beter seylerden korusun dert verıp derman aratmasın ınsallah bu aya olur tu umutlar bu aya allahm ısteyen herkeze nasıp eder ınsallah o duyguyu annelıgı hayırlı nesıller versın ınsallah rabbım :Saruboceq:amin

canım cok üzüldüm ve ilk defa duyuyorum böyle bişe.hamıle olmadıgın halde nasıl cift cizgi cıkar ya,ne sacma sey.üzme tatlı canını vardır bı hayır.buarada sen adet oldunmu? neden sordum bılıyomusun benim doktorum demıstıkı cogu insan düşük yaptıgını dahı anlamaz dedı (ben düşük yaptımda senağlama) sadece günüm gecmıs sanar bı hafta sonra adet olur dedı,normalden de bıraz daha fazla sancılı gecırıyorsa o büyük ihtimalle düşükde olabılır demişti. ama herneyse inşallah bıdahaki ay hamıle kalırsın canım olmadı öbür ay inşallah.Allah hepimize hayırlı hamılelık :CüvCüv: ve saglıklın bebekler nasıp etsın inşallah... gamyoncuiremsu

yok canım ben düşük yapmış olamam çümkü kan tahlili yaptırdım negatif zaten sonra eve geldiğimde bi baktım adet olmuşum erken geldi bu ay ne bilim bende anlamadım iki kere nasıl poazitif çıktı sonra sabah tekrar başka markanın testini yapmıştım negatifti ben dbest marka testin azizliğine uğradım yani napalım kızmet değilmiş...

Canım benim yaa ...bende bu topiğe senin son durumuna bakmak için girmiştim.Bak üzüldüm şimdi.Bende ilk denemelerimde daha gün gelmeden 2-3 test yapmaya başlıyordum.Her testte ayrı bir heyecan oluyor insan.Ama rabbimin ne zaman nasip edeceği belli olmuyor canım benim.İnşaallah sende ağustos adaylarından olursun..:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım benim sağol ya dün nasıl üzüldüm anlatamam ağla ağla helak oldum bugün iyiyim kendime geldim zati doktora gitiim hormon tahlili istedi bide entersan sol böbreğimi bulamadı dr. ürolojiye gönderdi yarın hormon tahlili için gidivem çarşambada ürolojiye cumda eşimle gidicem spermiogram testi istedi dr. inşallah ikimizde de sorun çkıkmaz..amiinn :Saruboceq:

Canım sen ne kadarlık evlisin ve ne zamandır bebek için çalışıyorsunuz?

ben 2 yıllık evliyim ve artık 10 ay oldu canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…