arkadaşlar adetime 4 günüm var az önce gittim test aldım ve gözlerime inanamadım ikinci çizgide var ama silik çok belli oluyor ama diğerine göre açık renk sizce hamile miyim???kafamçokkarıştı
hamileisn tabiki ikincisi de öyle çıktıysa bn adetime 5 gün kala yapmıştım aynen öyşe çıktı...git bir labratuar ya da hastaneye kan thlili yaptır be yaptırmıştım onda d açıktı :)) şuan 35 haftalık hamileyim....hadi gözün aydın..illa adet gecikmesi gerekmiyor yani canım...
deryacım sen bilirsin testleri ilk 2 yaptığım testin markası (dbest)bu sabah yaptığım (blue hopes) sence hangisi daha güvenilir...cvp yazarsan sevinirim canım senağlama
bazn testler bozuk olabiliyor..inşallah çıkmayan son yaptığın test bozuktur...bugü pazar ama kan thlili yaptıracaın bir yer varsa bence oraya git daha garanti olur senin çin...inşallah ilk testle doğrudur canım...
3 günüm var çıkar mı kanda?
o zaman ben gidim bir an önce canım varya testin resmini bi koyabilsen şuraraya iki çizgi ama bu sabah ki yıktı beni neyse 1 saatte veriyorlar sonucu 2 saat sonra filan haber veririm gerçi bugün dr.da yok nasıl anlicam ki sonucu?
sağol canım ama marmara polikinliği söylemiyor sen kocaelinin neresinde oturuyorsun..
CANIMSIN yaa hic uzulme herseyde bir hayir cvardir biz bilemeyiz bizim hayir diye dusunduklerimiz ser olabilir bir de su yonunden bak sen sagsin saliklisin esinde oyle birgun muhakkak olacak 15 20 yil bekleyenler var Allah amansiz hastalik vermesin ve hemen vaz gecme onceki yazilarinda ne yazmistin bu ay cok dua ettim demekki Rabbimin iyi kulusun ki daha cok sesini duymak istiyo yilmak yok sonuna kadar gidecegizzzz bir gun olacak inutmakızlar tan testim negatif çok üzgünüm ağlamak için kendimi zor tutuyorum nasıl bişi bu ya testler poztifti bu kadar basit mi hani bunun %99 güvenirliği kızlar aklınızda bulunsun sakın dbest marka testen almayın beni yanılttı ama benim ikinci çizgi silik değildi çok koyuydu rasmen hamilesin diyordu ama maaleseff duygularımı burada ifade edbilmem çok zor bundan sonra bıraktım artık ipin ucunu düşünmicem hakkınızı helel edin kızlar herşey için teşekkür ederim...
kızlar tan testim negatif çok üzgünüm ağlamak için kendimi zor tutuyorum nasıl bişi bu ya testler poztifti bu kadar basit mi hani bunun %99 güvenirliği kızlar aklınızda bulunsun sakın dbest marka testen almayın beni yanılttı ama benim ikinci çizgi silik değildi çok koyuydu rasmen hamilesin diyordu ama maaleseff duygularımı burada ifade edbilmem çok zor bundan sonra bıraktım artık ipin ucunu düşünmicem hakkınızı helel edin kızlar herşey için teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?