kızlar silik çizgi çıktı ama çok belli

• Konu Sahibi Konu Sahibi meleğimsin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı uğurlu olsun canım darısı başıma........
arkadaşlar adetime 4 günüm var az önce gittim test aldım ve gözlerime inanamadım ikinci çizgide var ama silik çok belli oluyor ama diğerine göre açık renk sizce hamile miyim???kafamçokkarıştı

inşallah hamişsindir bende erkenden yaptım ve silikti hadi bakalım...

kızlar gece uyuyamadım heyecandan sabah 6 da kalktım test yaptım bu seferki başka markanındı ama sonra oturup ağladım çünkü bu sefer koskaca bir tek çizgi çok moralim bozuk moralide geçtim psikolojim bozuldu dün heyecandan ne yapacağımı şaşırırken bugün öyele salak salak dolanıyorum ama dün iki testte pzitifti hatta 2.yaptığımın ikiside koyuydu arkadaşım akşam pozitif işte tekrar yapmana bile gerek yok dedi ama sonuç hüsran...napim ben şimdi hangisine güvenim eşim desen o benden beter oldu..çok kötüyüm ne olur bir akıl verin bana

deryacım sen bilirsin testleri ilk 2 yaptığım testin markası (dbest)bu sabah yaptığım (blue hopes) sence hangisi daha güvenilir...cvp yazarsan sevinirim canım senağlama

deryacım sen bilirsin testleri ilk 2 yaptığım testin markası (dbest)bu sabah yaptığım (blue hopes) sence hangisi daha güvenilir...cvp yazarsan sevinirim canım senağlama

bazn testler bozuk olabiliyor..inşallah çıkmayan son yaptığın test bozuktur...bugü pazar ama kan thlili yaptıracaın bir yer varsa bence oraya git daha garanti olur senin çin...inşallah ilk testle doğrudur canım...

canım ikiside çıktı ama biri açık biri çok koyu ama bu sabah ki negatif o kadar kafam karıştiki anlatamam yaptırsam mı acaba bugün yoksa yarın mı hyaptırsam karar veremedim ki?

3 günüm var çıkar mı kanda?

3 günüm var çıkar mı kanda?

bu merakla beklemek çok zor..bence yaptır...cuma günü adte olmayı bekliyordum..pazar akşamı tst yaptım ,pzartesi günü de kan tahlili yaptırdım...ve çıktı yani daha 4-5 gün varken....en azından için rahat eder...yoksa da boş yere umutlanamzsın..varsa içine sinerek sevinirsin...eğre kanda çıkmazsa adetin gecikince bir daha tst yaparsın...

o zaman ben gidim bir an önce canım varya testin resmini bi koyabilsen şuraraya iki çizgi ama bu sabah ki yıktı beni neyse 1 saatte veriyorlar sonucu 2 saat sonra filan haber veririm gerçi bugün dr.da yok nasıl anlicam ki sonucu?

tahlili yaptırdığın yere sorarsın ...bhcg değerine bakılıyor...hadi hayırlısı bakalım..değerin 5 ten büyük bir sayı çıkması gerekiyor canım....

Son düzenleme:
sağol canım ama marmara polikinliği söylemiyor sen kocaelinin neresinde oturuyorsun..

sağol canım ama marmara polikinliği söylemiyor sen kocaelinin neresinde oturuyorsun..

ben gölcükteyim..sen yapır..sonucu yazarsın....burda olursam ben yorumlarım sana olmazsam da....google bhcg yaz..değerler var orada....5 ten büyük bir sayı çıkması gerekiyır...düşük çıkarsa hamilelik olmuyo canım..yaptır bakalım sen..

kızlar tan testim negatif çok üzgünüm ağlamak için kendimi zor tutuyorum nasıl bişi bu ya testler poztifti bu kadar basit mi hani bunun %99 güvenirliği kızlar aklınızda bulunsun sakın dbest marka testen almayın beni yanılttı ama benim ikinci çizgi silik değildi çok koyuydu rasmen hamilesin diyordu ama maaleseff duygularımı burada ifade edbilmem çok zor bundan sonra bıraktım artık ipin ucunu düşünmicem hakkınızı helel edin kızlar herşey için teşekkür ederim...

canm benm yaa öyle oluyorr ben silik çizgiyi 3 kez gördüm bu ay ama hep adet sancım var diye inat ettim ve kan testi için gitmedim...bende bundan sonraa silik çıkan testlere asla inanmam bende sürekli değişik markalardan yapmıştım testleri...şuanda yoğun bi şekilde adetim geliyor meğer hamiş değilmişim bende senin gibi arkadaşlara burda bir daha giremem diye yazdım ama canm sakın kendini okadar üzme dün ben öyleydim heşeye ağladım bugün biraz daha iyiyim ben dün doğum kntrol hapına başladım ben bi süre korunmayı düşünüyorum çünkü yaptığım stresten adetlerimde düzensizleştii !!..ne günü ne saati şaşardı haziran ayındada 5 gün geçti bu ay 9 gün geçti hiç böyle olmuyordu bi adetlerim düzene girsin ben düzene gireyim(çok üzüldüm çünkü)sonra Allah vericeği zamanı bilir isyan etmekte hem günah hem boşuna canm sakın üzülmee kendine dikkat etttt :a015:

bendece hamilesin. bende adetime 3 gün varken test yaptım 2 kere ikisindede çıktı çift çizgi.
şuan 12 haftalık hamişim..

ay yeni okudum canım. üzülme herşeyde bir hayır vardır.ümidini yitirme..

CANIMSIN yaa hic uzulme herseyde bir hayir cvardir biz bilemeyiz bizim hayir diye dusunduklerimiz ser olabilir bir de su yonunden bak sen sagsin saliklisin esinde oyle birgun muhakkak olacak 15 20 yil bekleyenler var Allah amansiz hastalik vermesin ve hemen vaz gecme onceki yazilarinda ne yazmistin bu ay cok dua ettim demekki Rabbimin iyi kulusun ki daha cok sesini duymak istiyo yilmak yok sonuna kadar gidecegizzzz bir gun olacak inutma

meleğimsin sayfanı başından beri okudum çok heyacanlanarak ama bi nankör testler seni hayal kırıklığına uğratttı üzdü bunu gördüm ben sayfanda en iisi canım adetin geçsib 5 10 gün ondan sonra test yaapmak oda kan testti tabiiki hayal kırıklığına uğramamak için.hım bu arada ne kadar doğru bilemiycem arkadaşıma doktoru söylemiş sonuçta ii bir doktor adını duyurmuş demişki gebeliğe hazırlanırken stres üzüntü yapmıycaksın rahat olcaksın o ay içinde olan döllenmeyi bile o stres üzüntü yok eder düşürür demiş bilmiyorum artık arkadaşım sonuçta doktor bi bildiği vardır canım herşey gönlünce olsun tatlım hiç yıkılma nasip olunca olur

canım üzülme..streste yapma bence...inşallah birdahaki ay our...tetler bozuk çıkabiliyor bzen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…