kızlar silik çizgi çıktı ama çok belli

• Konu Sahibi Konu Sahibi meleğimsin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşaallah testlerin temiz çıkarda,sen,n bebğin nazına veririz geç gelişini.Bence ağustos sıcakları sana iyi gelecek :teselli::1hug:

amiin canım inşallah zaten 15 inde tatile çıkıyoruz biraz kafamı dinlerim..belki tatilin havası bebişi getirir.süprizzzzz

cnm benimde öyylle olmuşttuu ve hamiilleeee olduguum ögrendiim simdii cook sükürr 4aylıkk berkemm vaarr kollarımdaa rabiim sizede nasip etsiin hayırlıı evlattt

Aynen bende de bu oldu.
2. çizgi silikti.
Bunun sebebi hamileliğininin yeni olması dolayısıyla az salgılanan hamilelik hormonlarıymış.
Benim henüz 2 gün geçmişti.

benimde 2 çizgi çıktı ikinci çizgi silikti ama hamile değilmişim kan testim negatif çıktı sonra adet oldum zaten adetimde 2 gün sürdü yine test yaptım oda iki çizgi çıktı sanırım bu eczanedeki testler pek doğru değil

Ya benım yazdıĞım mslar gelıyormu bılmıyorum yenı Üye oldum 6aydır tedavı gÖrÜyorum 2gÜn ÜstÜstte test yaptım ıkı Çızgı Çıktı ama bırı sılık gıbıydı neye ıŞaraettır bu,

canım insan hamile kalmaya yakın adeti böyle ileri ileri gider.rahim tam kendini hazırlamış,sen koruncam diosun.neyse ozamandan buzamana hamiş oldunmu bari...

hamilesinnnn Bende o cizgiyi göreli tam 5 ay oldu...hala inanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…