farklı markalarda yaptığım 4. test canım hepsi böyle ama yinede kan testi netleştirecek inşallah hamileyimdir çok istiyorum:)Testin bozuk degilsee hamilesin hayirli olsun
İdrarda cikan kanda daha rahat cikar. İkihafta sonra falan keseyi gorursun insallah :)canım kan testi için haftaya cuma yapalım dedi ebe 10 gün geçmesi lazımmış adetin şimdi çıkmazmış kanda ,çok heyecanlıyım teşekkürler inşallah hamileyimdir ve senin ki gibi oğlum olur :)
Hadi gozun aydinkızlar bu testi dün yptım önceki günlerde yapmıştım daha silikti dün kide böyle adetim dündü bugünde henüz olmadım gebelik olabilirmi ?
ya gerçekten çok sağolun teselli oluyorum böyle umarım kanımda negatif çıkmaz çok umutlandım .teşekkürler:)Hadi gozun aydin
Bekle biraz 1 hafta olsun oyle git canimya gerçekten çok sağolun teselli oluyorum böyle umarım kanımda negatif çıkmaz çok umutlandım .teşekkürler:)
Bekle biraz 1 hafta olsun oyle git canim
Hayirli olsun gebesin cnm. Hemsire seni yaniltmis. Kanda suan cikar gebeligin. Illa saglik ocagi gerekli degil. Devlet hastanesine gidersen ya da ozele hemen kandan bakarlar. Devlet ucretsiz bakiyr cnm.canım kan testi için haftaya cuma yapalım dedi ebe 10 gün geçmesi lazımmış adetin şimdi çıkmazmış kanda ,çok heyecanlıyım teşekkürler inşallah hamileyimdir ve senin ki gibi oğlum olur :)
Cok guzel ya rabbim tum isteyenlere nasib etsin..banadahaftaya cuma gidicem canım hayırlısı olsun inşallah
canım devlete acile gitmiştim hiç ilgilenmediler kastamonuda yaşıyorum ,acilde tek hasta bendim ebe diyoki acil bişey değil bu kan testi yapamayız diyo bende dedim siz burda hiçbişey yapmamak dışında ne yapıyorsunuz dedim çıktım ,artık sağlık ocağına gittim poliklniğe giderim olmazsa çünküğ bende kanda çıkıyor diye biliyorum haftaya kadar o kadar umutlanıcam sonuç negatşf çıkarsa çok üzülücem hemen netleşmesi çok iyi olucak..Hayirli olsun gebesin cnm. Hemsire seni yaniltmis. Kanda suan cikar gebeligin. Illa saglik ocagi gerekli degil. Devlet hastanesine gidersen ya da ozele hemen kandan bakarlar. Devlet ucretsiz bakiyr cnm.
canım ben d. kont hapını geçen ay bıraktım daha denemeye başladık nasılsa ilk 3 ay fln olmaz diyodum ama ilk ay sonuç bu ,ben internette google yaz çıkıyor yabancı bir site ovulasyon calender yaz biz oraya göre ilişkiye girdik çok gün aşırı oldu birde ilişkiden sonra en fazla 10 dk falan ayaklarımı kaldırdım yattım öle ,en yakın zamanda sende görürsün ikinciyi inşallahhCok guzel ya rabbim tum isteyenlere nasib etsin..banada
Tatlim. Poliklinige git. Bende oyle yapmistim. Dr hemen ustten bakti usg ile rahim kalinlasmis gebelik var ama kanda da bakalim dedi. Tam adet gunumdu. Sonra kanda bakti 336 cikti. Hayirli olsin dedicanım devlete acile gitmiştim hiç ilgilenmediler kastamonuda yaşıyorum ,acilde tek hasta bendim ebe diyoki acil bişey değil bu kan testi yapamayız diyo bende dedim siz burda hiçbişey yapmamak dışında ne yapıyorsunuz dedim çıktım ,artık sağlık ocağına gittim poliklniğe giderim olmazsa çünküğ bende kanda çıkıyor diye biliyorum haftaya kadar o kadar umutlanıcam sonuç negatşf çıkarsa çok üzülücem hemen netleşmesi çok iyi olucak..
Benim bi tane cennet guzeli melek kizim var.onun yerini doldurmaz ama evlat acisini evlat dindirir insallahcanım ben d. kont hapını geçen ay bıraktım daha denemeye başladık nasılsa ilk 3 ay fln olmaz diyodum ama ilk ay sonuç bu ,ben internette google yaz çıkıyor yabancı bir site ovulasyon calender yaz biz oraya göre ilişkiye girdik çok gün aşırı oldu birde ilişkiden sonra en fazla 10 dk falan ayaklarımı kaldırdım yattım öle ,en yakın zamanda sende görürsün ikinciyi inşallahh
ben 3 test yaptım ucude boyleydi hamilesin bence.ben hamileyim cok sukur sılıkte olsa cıkıyo. hayırlı olsunkızlar bu testi dün yptım önceki günlerde yapmıştım daha silikti dün kide böyle adetim dündü bugünde henüz olmadım gebelik olabilirmi ?
bakalım canım özele giderim olmazsa bugün özelde acilde yapıyorlarmı bilgin varmıbence bu pozitif sonuç canım
benim çok daha silik çıkmıştı çizgim hemen kanda baktırdım çıktı
şu an kan versen çıkar yani eğer hamileysen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?