Kızlar silik çizgi yardım...

canım bende bu hamilelik cetvlinden hesapladım 4+1 deyim ,bende çok sabırsız biriyimdir hemen herşeyi öğreniyim olsun bitsin isterim :) ama baya taşa dönücem bu süreçte galiba bekliyorumm bakalım ,allah banada nasip etsin kalp atışı bekleeceğim günleri amiinnnn:)

kızlar bende 3 tane test yaptım silikte olsa çizgiler hep vardı bugün adet olma günüm daha olmadım ama sabah predictor erken gebelik testi yaptım sonuç negatif sizce doğrumudur yada neden diğerlerinde çizgiyi gördüm bilgisi olan varmı ...

canım 3 tane testin hepsi aynı markamıydı?

Farklı bir marka test ile denesen nasıl olur canım ?

canım 3 farklı marka ile yapsaydın ya da o en son yaptığın test bozuk olabilir tarihi geçmiş olabilir,tekrar başka bi marka normal gebelik testi al 3 tl olanlardan yarın sabah bi yap bakalım eğer silik çıkarsa ki hamileysen o çizgi yarın daha belirgin çıkar, o test hatalı adette olmamışsın kasığında ağrı ya da hafif batmalar varmı yani gebelik belirtisi varmı sende neler var

tekrar mı bilemiyorum çok stres yaptım yaaa predictor üzerinde garanti diyor yaaa

tekrar mı bilemiyorum çok stres yaptım yaaa predictor üzerinde garanti diyor yaaa
canım garanti diyodurda test yüksekten düşmüştür bozulmuştur eczanede ya da tarihi geçmiştir ,3 tane testte silik çıkıp tek onda çıkmaması anormal anladın sen bilirisn yinede yap ya da yapma ama adetin geçerse bi kan ver istersen çıkar net olarak

gebelik belirtisi var kasıklarım ara ara ağrı giriyor şimdi adet olucam diyorum ama gelmedi daha adet sancısı gibi ama normalmı ki gögüslerimin ucları özellikle çok acıyor

eğer bu sabah ki de pozitif olsaydı sabah gidip kan vericektim ama hüsrana ugradım

gebelik belirtisi var kasıklarım ara ara ağrı giriyor şimdi adet olucam diyorum ama gelmedi daha adet sancısı gibi ama normalmı ki gögüslerimin ucları özellikle çok acıyor
canım benimde uçları acıyodu adetime 1 hafta kala ,bende test yaptım silik çıktı adetim 3 gün geçti ama bende daha kan vermedim ,akıntın varmı peki su gibi süt kıvamında yani

insallah bakalım pazartesi gününe kadar olmazsam sabah gidip kan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…