Kızlar silik çizgi yardım...

ben 3 test yaptım ucude boyleydi hamilesin bence.ben hamileyim cok sukur sılıkte olsa cıkıyo. hayırlı olsun
canım sigara kullanıyorum tek sıkıntım bu günde bir paket içiyordum test silik çıktığından beri günde 2 tane içiyorum onuda 2 defa çekip söndürerek ,biliyorum çok zararlı ama ben işte 3 ay flaan olmaz diye düşünüyodum bende bu arada bırakırım diyodum ilk aydan sonuç böyle çıktı

Benim bi tane cennet guzeli melek kizim var.onun yerini doldurmaz ama evlat acisini evlat dindirir insallah
canım bende çıktım sana tavsiye veriyorum sen daha deneyimlisin :) kusura bakma nolurr ,allah bağışlasın ikinciyide tez zamanda kavuştursun inşallah:)

Kizzlarr adeti beklemeden yapilan testler varmis bilgisi olan acill

canım bende kansızlıkta var kan ilacımıda bıraktım 5 gün falan oluyo bazı beliritler hissedince kestim gebelikse diye, tamam canım baktırırım herşeye allah bana da nasip etsin sağ salim canım

adetime iki gün kala yaptım creatin diye bi testle onda gölge gibi çıkmıştı benim ama 2 tl ücretiydi,10 tl ye var onlardan bahsediyosun galiba sen ama ismini bilemiyorum

Ben normal labquick testle adete 5 gun kala ogrendim. Hic hassas test kullanmadim.

canım bende kansızlıkta var kan ilacımıda bıraktım 5 gün falan oluyo bazı beliritler hissedince kestim gebelikse diye, tamam canım baktırırım herşeye allah bana da nasip etsin sağ salim canım

Amaninnnn. O zaman hemen kan verip dr.a gorunup kan ilacina basliyrsun. Gebelikte kansizlik cok tehlikeli

bise olmaz allahın ıznıyle artık içmezsın dıkkat edersın. bizim gelinimizde içiyodu surprız hamıle kaldı suan 8 aylık hamıle ve masallah bebısımız cok saglıklı. oda arada ıcıyo ama ıkı cekıp bırakıyo ama hıc ıcmemek daha mantıklı. ben ıcmedıgım ıcın kımseye akıl veremem cunku ıcenın durumunu anlayamam. ben bebek ıcın sadece daha daha dıkkatlı olmanı soyleyebılırım canım. kan testı yaptır cıkar mutlaka. benımde sılık cıktı kac testte hemde kan testı yaptırdım hamıleyım.

Canim bende iciyodum cok arastirdim.herkes bisi olmaz diyip duruyodu ama yalanmis. Minik melegimi kaybettim.

Canim bende iciyodum cok arastirdim.herkes bisi olmaz diyip duruyodu ama yalanmis. Minik melegimi kaybettim.
Aman diyim kimse icmesin basata esiniz nolur icmeyin evladimi kuvezde gorunce lanet ettim kendime.dr senle alakasi yok diyo ama icim icimi yiyor kucuk kuzum toprak oldu

Benmdr silik çıkmıştı ve hamileyim :) idrarda ciktiysa kanda da çıkar hayırlı olsun canm

Fortest garantili
canım burda hemen hemen her eczanede tek marka satılıyor çok çeşit yok
canım birden bırakılmıyor maalesef ama her içtiğimde kötü hissediyorum kendimi neyse allahın izniyle olmaz bişey inşallah canım kan testi yaptırcam da eşim diyoki ne gerek var hamilesin işte diyo ,annem bekle biraz daha sabret hemen öğrenip napıcan diyo ,herkes bi yorum yapıyoda bende merak ediyorum yaa kimse halden anlamıyor maalesef

bende öyle düşünüyorum artık çünkü geçen ay test yaptım psikolojik olarak belirtiler yaşamıştım hemen hemen aynı marka testlerle yapmıştım ikinici çizgi hiçbirinde yoktu şimdide hamileyimki böyle çıkıyor allah bilir yinede teşekkür ederim canımm

Aman diyim kimse icmesin basata esiniz nolur icmeyin evladimi kuvezde gorunce lanet ettim kendime.dr senle alakasi yok diyo ama icim icimi yiyor kucuk kuzum toprak oldu
eşim içiyor ama eşimle ne alakası var dumanından etkilenmemek için mi canım? yoksa spermden kaynaklı bebeğin oluşumundamı kötü etkisi olmuştur

seni anlıyorum bende dayanamayıp adat gunumde yaptrdım. erken ogrenınce bu kezde zaman gecmiyor haklılar aslında. cunku keseydi kalp atısıydı beklemek gerekıyor. ben 4+4 te keseyı gordum beta hcg m yuksektı erken gorundu sımdı kalp atısı ıcın beklıyorum 15 gun gecmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…