canım sigara kullanıyorum tek sıkıntım bu günde bir paket içiyordum test silik çıktığından beri günde 2 tane içiyorum onuda 2 defa çekip söndürerek ,biliyorum çok zararlı ama ben işte 3 ay flaan olmaz diye düşünüyodum bende bu arada bırakırım diyodum ilk aydan sonuç böyle çıktıben 3 test yaptım ucude boyleydi hamilesin bence.ben hamileyim cok sukur sılıkte olsa cıkıyo. hayırlı olsun
canım bende çıktım sana tavsiye veriyorum sen daha deneyimlisin :) kusura bakma nolurr ,allah bağışlasın ikinciyide tez zamanda kavuştursun inşallah:)Benim bi tane cennet guzeli melek kizim var.onun yerini doldurmaz ama evlat acisini evlat dindirir insallah
Testin adi ne canimcanım bende çıktım sana tavsiye veriyorum sen daha deneyimlisin :) kusura bakma nolurr ,allah bağışlasın ikinciyide tez zamanda kavuştursun inşallah:)
Kizzlarr adeti beklemeden yapilan testler varmis bilgisi olan acillcanım sigara kullanıyorum tek sıkıntım bu günde bir paket içiyordum test silik çıktığından beri günde 2 tane içiyorum onuda 2 defa çekip söndürerek ,biliyorum çok zararlı ama ben işte 3 ay flaan olmaz diye düşünüyodum bende bu arada bırakırım diyodum ilk aydan sonuç böyle çıktı
canım bende kansızlıkta var kan ilacımıda bıraktım 5 gün falan oluyo bazı beliritler hissedince kestim gebelikse diye, tamam canım baktırırım herşeye allah bana da nasip etsin sağ salim canımTatlim. Poliklinige git. Bende oyle yapmistim. Dr hemen ustten bakti usg ile rahim kalinlasmis gebelik var ama kanda da bakalim dedi. Tam adet gunumdu. Sonra kanda bakti 336 cikti. Hayirli olsin dedisuan kucagimda uyuyr 4 aylik )
Ilk ikisi dustu ne yazikki. Onlarda da adetten 1 gun once kanda cikmisti yine.
Sen hamilesin tatlim. Git kan testi yaptirda folik.asit icmeye basla. Bir de lutfen tiroid hormonlarini kontrol ettir kan vermisken. Cok onemli gebelikte.
miratech canımTestin adi ne canim
adetime iki gün kala yaptım creatin diye bi testle onda gölge gibi çıkmıştı benim ama 2 tl ücretiydi,10 tl ye var onlardan bahsediyosun galiba sen ama ismini bilemiyorumKizzlarr adeti beklemeden yapilan testler varmis bilgisi olan acill
Ben normal labquick testle adete 5 gun kala ogrendim. Hic hassas test kullanmadim.Kizzlarr adeti beklemeden yapilan testler varmis bilgisi olan acill
canım bende kansızlıkta var kan ilacımıda bıraktım 5 gün falan oluyo bazı beliritler hissedince kestim gebelikse diye, tamam canım baktırırım herşeye allah bana da nasip etsin sağ salim canım
Fortest garantiliadetime iki gün kala yaptım creatin diye bi testle onda gölge gibi çıkmıştı benim ama 2 tl ücretiydi,10 tl ye var onlardan bahsediyosun galiba sen ama ismini bilemiyorum
bakalım canım özele giderim olmazsa bugün özelde acilde yapıyorlarmı bilgin varmı
bise olmaz allahın ıznıyle artık içmezsın dıkkat edersın. bizim gelinimizde içiyodu surprız hamıle kaldı suan 8 aylık hamıle ve masallah bebısımız cok saglıklı. oda arada ıcıyo ama ıkı cekıp bırakıyo ama hıc ıcmemek daha mantıklı. ben ıcmedıgım ıcın kımseye akıl veremem cunku ıcenın durumunu anlayamam. ben bebek ıcın sadece daha daha dıkkatlı olmanı soyleyebılırım canım. kan testı yaptır cıkar mutlaka. benımde sılık cıktı kac testte hemde kan testı yaptırdım hamıleyım.canım sigara kullanıyorum tek sıkıntım bu günde bir paket içiyordum test silik çıktığından beri günde 2 tane içiyorum onuda 2 defa çekip söndürerek ,biliyorum çok zararlı ama ben işte 3 ay flaan olmaz diye düşünüyodum bende bu arada bırakırım diyodum ilk aydan sonuç böyle çıktı
Canim bende iciyodum cok arastirdim.herkes bisi olmaz diyip duruyodu ama yalanmis. Minik melegimi kaybettim._Cennet_ .!.:bise olmaz allahın ıznıyle artık içmezsın dıkkat edersın. bizim gelinimizde içiyodu surprız hamıle kaldı suan 8 aylık hamıle ve masallah bebısımız cok saglıklı. oda arada ıcıyo ama ıkı cekıp bırakıyo ama hıc ıcmemek daha mantıklı. ben ıcmedıgım ıcın kımseye akıl veremem cunku ıcenın durumunu anlayamam. ben bebek ıcın sadece daha daha dıkkatlı olmanı soyleyebılırım canım. kan testı yaptır cıkar mutlaka. benımde sılık cıktı kac testte hemde kan testı yaptırdım hamıleyım.
Aman diyim kimse icmesin basata esiniz nolur icmeyin evladimi kuvezde gorunce lanet ettim kendime.dr senle alakasi yok diyo ama icim icimi yiyor kucuk kuzum toprak olduCanim bende iciyodum cok arastirdim.herkes bisi olmaz diyip duruyodu ama yalanmis. Minik melegimi kaybettim.
kızlar bu testi dün yptım önceki günlerde yapmıştım daha silikti dün kide böyle adetim dündü bugünde henüz olmadım gebelik olabilirmi ?[/QUO
kesın hamılesın hayırlı olsun hepsı bozuk olmaz mumkun deıl testlerın:)
canım burda hemen hemen her eczanede tek marka satılıyor çok çeşit yokFortest garantili
canım birden bırakılmıyor maalesef ama her içtiğimde kötü hissediyorum kendimi neyse allahın izniyle olmaz bişey inşallah canım kan testi yaptırcam da eşim diyoki ne gerek var hamilesin işte diyo ,annem bekle biraz daha sabret hemen öğrenip napıcan diyo ,herkes bi yorum yapıyoda bende merak ediyorum yaa kimse halden anlamıyor maalesefbise olmaz allahın ıznıyle artık içmezsın dıkkat edersın. bizim gelinimizde içiyodu surprız hamıle kaldı suan 8 aylık hamıle ve masallah bebısımız cok saglıklı. oda arada ıcıyo ama ıkı cekıp bırakıyo ama hıc ıcmemek daha mantıklı. ben ıcmedıgım ıcın kımseye akıl veremem cunku ıcenın durumunu anlayamam. ben bebek ıcın sadece daha daha dıkkatlı olmanı soyleyebılırım canım. kan testı yaptır cıkar mutlaka. benımde sılık cıktı kac testte hemde kan testı yaptırdım hamıleyım.
çok üzüldüm canım yaa bende içmicem artıkCanim bende iciyodum cok arastirdim.herkes bisi olmaz diyip duruyodu ama yalanmis. Minik melegimi kaybettim.
eşim içiyor ama eşimle ne alakası var dumanından etkilenmemek için mi canım? yoksa spermden kaynaklı bebeğin oluşumundamı kötü etkisi olmuşturAman diyim kimse icmesin basata esiniz nolur icmeyin evladimi kuvezde gorunce lanet ettim kendime.dr senle alakasi yok diyo ama icim icimi yiyor kucuk kuzum toprak oldu
seni anlıyorum bende dayanamayıp adat gunumde yaptrdım. erken ogrenınce bu kezde zaman gecmiyor haklılar aslında. cunku keseydi kalp atısıydı beklemek gerekıyor. ben 4+4 te keseyı gordum beta hcg m yuksektı erken gorundu sımdı kalp atısı ıcın beklıyorum 15 gun gecmıyor.canım burda hemen hemen her eczanede tek marka satılıyor çok çeşit yok
canım birden bırakılmıyor maalesef ama her içtiğimde kötü hissediyorum kendimi neyse allahın izniyle olmaz bişey inşallah canım kan testi yaptırcam da eşim diyoki ne gerek var hamilesin işte diyo ,annem bekle biraz daha sabret hemen öğrenip napıcan diyo ,herkes bi yorum yapıyoda bende merak ediyorum yaa kimse halden anlamıyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?