canım adetim 3 gün geçti hala olmadım ebe haftaya kan testi istedi 10 gün geçmesi lazımmış kanda çıkmazmış şimdi bakalım netleşmesini bekliyoruz desek daha iyi:)Hamilesin tatlım :)))
canım ilk hamileliğinmi olucak ,yumurtlamanı tam tuturdun mu ne biliyim gün aşırı ilşki oldumu bunlar önemli şeyler hamilik için iyi çalıştın mı geçen ay:) çalıştınsa %50 hamilesin aslında %80 derdimde %30 luk kısmı şu sabah yaptığn test aldı götürdü hayırılısı olsun buradan haber ver bizede pazartesi inşallah adet olmazsınnn...:)insallah bakalım pazartesi gününe kadar olmazsam sabah gidip kan vericem
canım teşekkür ederim 3. günüm adetimde hala olmadım ebe kan testini haftaya alıyım dedi bide netleşseydi tamca iyi olacaktı ama napalım bekliyoruz:)
sın insallah bebeğini kucağınainsallah hayirlisi olur benimde silik cikmisti doktora qittim kan tahlili yapmislardi tam net sonuc alinmasi icin15 qun sonra qel demislerdi suan 21 haftalik hamileim
hayırlısıyla alır
sın insallah bebeğini kucağına
cnım ben 2 farklı test yapmıştım adetten önce biri creatin 2 tanede aynı marka yapmıştım onu hatırlayamadım şmdi 3üncede gölge gibiydi tam adet günü yaptığım testin adı miratech burda paylaştığım test ilk yaptıklarım 3 tlydi en son yaptığım 3 buçk:) yani belirginlik 2 günde çok fazla artmıştı şimdi tekrar yapsam belki daha belirgin çıkıcak aslında bugün alıp yarın bitane daha yapmak istiyorum emin olamıyorum kan testi olmayınca içimde şüphe oluyo :) eşimde herkese söylemiş daha benim ailemn haberi yok kendi ailesine istanbuldaki akrabalarına söylemiş diyorum ya kanda negatif çıkarsa ne diceksin milletew diyorum buay onu tedarik ederiz diyo :):) yani fakirin ekmeği umutt olayıinsallah canım hayırlı haberlerini alırız bu arada sen testini neyle yaptın pahalımı ucuzmu hangisiydi
canım hayırılı olsun seninde ,adetin geçince kasığında ağrılar olmuşmuydu canım ara ara yani 4 haftalıkken hatrılıyomusun benim şuan çok ağrım var öksürdüğümde batma oluyor, sigara kullanıorum bırakamıyorum ben ne yapıcam yaaainsallah hayirlisi olur benimde silik cikmisti doktora qittim kan tahlili yapmislardi tam net sonuc alinmasi icin15 qun sonra qel demislerdi suan 21 haftalik hamileim
teşekkürler canım inşallah ,bende sana dua ediyorum inşalah adet olmazsın pazartesi kan sonucunda çıkar pozitiff..aminnnhadi hayırlısı insallah sende herkese söylersindualarım seninle
canım adetim 3 gün geçti hala olmadım ebe haftaya kan testi istedi 10 gün geçmesi lazımmış kanda çıkmazmış şimdi bakalım netleşmesini bekliyoruz desek daha iyi:)
canım burda üniv. hast. yok devlettede g.zekalılar test yapmıyolar kadın doğum polik. sıra vermiyolar çünkü 2 tane doktor var hepsi tıklımtıklım dolu devlette hiçbişy yapmıyolar ,özel hastaneye mecburum ordada bi kan testine 70 tl diyolarmış bilemedim bu kadar pahalı olabilrimi yaa bende çok istiyorum kan testi ama eşimde durum yok şuan diyoEbeyi bekleme git bir hastaneye (devlet yada üniversite)ben adetimin geçmesinin ertesi günü gittim kan verdim çıktı.normal adet günümdede testin biri silik çıkmıştı,zaten tam kırmızı çıkması için bir ayı doldurman gerekiyor.
ahh ahhh günde 2 tane içiyorm şuan ama nasıl vicdan azabıııyla artık yarından itibaren içmiycem kesin kararımama artık sigarayı bırak bence
Duman altinda olmaman lazim bi de canin cekiyoeşim içiyor ama eşimle ne alakası var dumanından etkilenmemek için mi canım? yoksa spermden kaynaklı bebeğin oluşumundamı kötü etkisi olmuştur
onun yüzüne zaten o bıraksa hiç içmiycem ama akşam yemek yiyorz yemeği bitiyo yakıyo karşımda nispet yapar gibi:)Duman altinda olmaman lazim bi de canin cekiyo
Ben predictor kadar sacma bi test gormedim ya ya vardir ya yoktur.benimde silik mi yok mu belli degil.en guzeli fortest iliskiden 1 hafta sonra kesin sonuckızlar bende 3 tane test yaptım silikte olsa çizgiler hep vardı bugün adet olma günüm daha olmadım ama sabah predictor erken gebelik testi yaptım sonuç negatifsizce doğrumudur yada neden diğerlerinde çizgiyi gördüm bilgisi olan varmı ...
Banada banada edin herkes birbirine dua etsin yaa nolurr.darkaledi post: 36780956 .!.:teşekkürler canım inşallah ,bende sana dua ediyorum inşalah adet olmazsın pazartesi kan sonucunda çıkar pozitiff..aminnn
ben ediyorum canım herkese ,allah en yakın zamanda kavuştursun bebeklerimize bizi sağlıklı birşekilde amiiinnn...Banada banada edin herkes birbirine dua etsin yaa nolurr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?