Kızlar silik çizgi yardım...

insallah bakalım pazartesi gününe kadar olmazsam sabah gidip kan vericem
canım ilk hamileliğinmi olucak ,yumurtlamanı tam tuturdun mu ne biliyim gün aşırı ilşki oldumu bunlar önemli şeyler hamilik için iyi çalıştın mı geçen ay:) çalıştınsa %50 hamilesin aslında %80 derdimde %30 luk kısmı şu sabah yaptığn test aldı götürdü hayırılısı olsun buradan haber ver bizede pazartesi inşallah adet olmazsınnn...:)

canım teşekkür ederim 3. günüm adetimde hala olmadım ebe kan testini haftaya alıyım dedi bide netleşseydi tamca iyi olacaktı ama napalım bekliyoruz:)

insallah hayirlisi olur benimde silik cikmisti doktora qittim kan tahlili yapmislardi tam net sonuc alinmasi icin15 qun sonra qel demislerdi suan 21 haftalik hamileim

insallah canım hayırlı haberlerini alırız bu arada sen testini neyle yaptın pahalımı ucuzmu hangisiydi

insallah canım hayırlı haberlerini alırız bu arada sen testini neyle yaptın pahalımı ucuzmu hangisiydi
cnım ben 2 farklı test yapmıştım adetten önce biri creatin 2 tanede aynı marka yapmıştım onu hatırlayamadım şmdi 3üncede gölge gibiydi tam adet günü yaptığım testin adı miratech burda paylaştığım test ilk yaptıklarım 3 tlydi en son yaptığım 3 buçk:) yani belirginlik 2 günde çok fazla artmıştı şimdi tekrar yapsam belki daha belirgin çıkıcak aslında bugün alıp yarın bitane daha yapmak istiyorum emin olamıyorum kan testi olmayınca içimde şüphe oluyo :) eşimde herkese söylemiş daha benim ailemn haberi yok kendi ailesine istanbuldaki akrabalarına söylemiş diyorum ya kanda negatif çıkarsa ne diceksin milletew diyorum buay onu tedarik ederiz diyo :):) yani fakirin ekmeği umutt olayı

hadi hayırlısı insallah sende herkese söylersin dualarım seninle

insallah hayirlisi olur benimde silik cikmisti doktora qittim kan tahlili yapmislardi tam net sonuc alinmasi icin15 qun sonra qel demislerdi suan 21 haftalik hamileim
canım hayırılı olsun seninde ,adetin geçince kasığında ağrılar olmuşmuydu canım ara ara yani 4 haftalıkken hatrılıyomusun benim şuan çok ağrım var öksürdüğümde batma oluyor, sigara kullanıorum bırakamıyorum ben ne yapıcam yaaa

canım adetim 3 gün geçti hala olmadım ebe haftaya kan testi istedi 10 gün geçmesi lazımmış kanda çıkmazmış şimdi bakalım netleşmesini bekliyoruz desek daha iyi:)

Ebeyi bekleme git bir hastaneye (devlet yada üniversite)ben adetimin geçmesinin ertesi günü gittim kan verdim çıktı.normal adet günümdede testin biri silik çıkmıştı,zaten tam kırmızı çıkması için bir ayı doldurman gerekiyor.

canım burda üniv. hast. yok devlettede g.zekalılar test yapmıyolar kadın doğum polik. sıra vermiyolar çünkü 2 tane doktor var hepsi tıklımtıklım dolu devlette hiçbişy yapmıyolar ,özel hastaneye mecburum ordada bi kan testine 70 tl diyolarmış bilemedim bu kadar pahalı olabilrimi yaa bende çok istiyorum kan testi ama eşimde durum yok şuan diyo

Ben predictor kadar sacma bi test gormedim ya ya vardir ya yoktur.benimde silik mi yok mu belli degil.en guzeli fortest iliskiden 1 hafta sonra kesin sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…