Kızlar silik çizgi

Kızlar sizce benimkinde durum ne pozitif mi görünüyor

Eklentiler

• IMG_20240418_132914.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar comfort marka güvenilirmi çok çok silik çıktı

Eklentiler

• IMG_2292.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar dayanamadım kan verdim 55 çıktı regl tarihim geçince tekrar kan vericem inşallah artış görürüm dua edinn

Eklentiler

• 5689C469-712D-4CED-87D3-80381F4F4D1E.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 52

Kızlar dün yaptığım surelab marka test günlerdir de onunla yapıyorum ama elimde bitti diye eczaneden artımed aldım. Bu sabah yaptım biraz silik çıktı artımed olan. testler arasında fark olması normal mi acaba beta değerim mi düştü diye korktum

Canımmm haber veririm demiştim bugün kan testi verdim hcg 147 çıktı Allahım yüzümüzü yere eğme bebek bekleyen herkesin sağlıkla gebe kalıp bebeklerini kucaklarına almalarını nasip et yarabbim
Yaa çok sevindim bende dün kan verdim beta HCG 103 çıkmış progesteron düşük dü onun için iğne vurdu doktor bugün senin progesteron a bakmiş mı canım

Yaa çok sevindim bende dün kan verdim beta HCG 103 çıkmış progesteron düşük dü onun için iğne vurdu doktor bugün senin progesteron a bakmiş mı canım
Ayyyy çok sevindim çok çok Sadece beta hcg bakıldı canım 24 Nisan da bi daha gideceğim o zaman bütün hormonlara bakmalarını isteyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…