- 2 Ocak 2024
- 531
- 134
- 23
- 28
Haber et test yapıncaAy hadi bakalımmm yarın bi daha test yapın bence hamilesinizben de bugün Regl olacaktım olmadım henüz yarın da gelmezse test yapacağım
Haber veririm .. ilk defa bu kadar umutluyum ili çizgi göremezsem baya yıkılacağım ama her halükarda mutlaka haber veririmHaber et test yapınca
İnşallah vardır canımHaber veririm .. ilk defa bu kadar umutluyum ili çizgi göremezsem baya yıkılacağım ama her halükarda mutlaka haber veririm
Benimde böyle çıktı canım ama ben daha demin yaptımKızlar sizce benimkinde durum ne pozitif mi görünüyor
Hayır size dememiştim, ilk sayfalardaki iki arkadaşı yorumlamıştım ama yorumla diye seçmediğim için kime yazdığım belli olmamış, şimdi sizinkine de bakınca yine göremedim sonucu öğrenebildiniz mi?Bana mı dediniz bunu
Tebrik ederim çok çok sevindimKızlar dayanamadım kan verdim 55 çıktıregl tarihim geçince tekrar kan vericem inşallah artış görürüm dua edinn
Aminn inşallah değerlerim güzel artarTebrik ederim çok çok sevindimRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok sevindim canım, inşallah iyi haberlerini görürüz. Kese oluşana kadar dayan biraz :)Kızlar dayanamadım kan verdim 55 çıktıregl tarihim geçince tekrar kan vericem inşallah artış görürüm dua edinn
İnşallah canım erken öğrenmicem diye kendime söz vermiştim ama dayanamadımÇok sevindim canım, inşallah iyi haberlerini görürüz. Kese oluşana kadar dayan biraz :)
Yapacak bir şey yok heyecanlı bir süreç sonuçta :)İnşallah canım erken öğrenmicem diye kendime söz vermiştim ama dayanamadımşimdi de artıcak mı sağlıklı bi gebelik mi diye düşünür dururum artık
Dün gece karnım çok ağrıdı dedim sabaha her yer kan revan olacak kesin ama hala hasta olmadımİnşallah vardır canım
Kızlar dayanamadım kan verdim 55 çıktıregl tarihim geçince tekrar kan vericem inşallah artış görürüm dua edinn
Canımmm haber veririm demiştimİnşallah vardır canım
Yaa çok sevindim bende dün kan verdim beta HCG 103 çıkmış progesteron düşük dü onun için iğne vurdu doktor bugün senin progesteron a bakmiş mı canımCanımmm haber veririm demiştimbugün kan testi verdim hcg 147 çıktı Allahım yüzümüzü yere eğme bebek bekleyen herkesin sağlıkla gebe kalıp bebeklerini kucaklarına almalarını nasip et yarabbim
Hayırlı olsun canım bu değerine bakarken progesterona bak mış mıKızlar dayanamadım kan verdim 55 çıktıregl tarihim geçince tekrar kan vericem inşallah artış görürüm dua edinn
Ayyyy çok sevindim çok çokYaa çok sevindim bende dün kan verdim beta HCG 103 çıkmış progesteron düşük dü onun için iğne vurdu doktor bugün senin progesteron a bakmiş mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?