Kızlar silik çizgi

Kızlar ovulasyon testime Bakarmısınız üstteki dün yaptığım alttaki bu sabah tarihlerini yazdım zaten üstüne

Eklentiler

• 20240416_105319.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 66
  • 20240416_105306.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar ovulasyon testime Bakarmısınız üstteki dün yaptığım alttaki bu sabah tarihlerini yazdım zaten üstüne
Bugün pik olmuş değerlendirmenı onerırım ama yapmaya devam et sılıklesmeyı de gorurusen çatlamış demektır bu haftayı degerlendir bır dolu bır boş şeklinde hayırlısı inşallah

İnşallah öyledir canım şu çizgiler bi netleşse de görmek için kör olmasak keşke o kadar zorluyorum ki görücem diye gördüğüme de inanamıyorum artık
aynen varsa bile artık insanın inanası gelmiyo inşllah vardır ya adetin gecikti mi

Adet geçerse veririm veya testim biraz zorlamadan görünecek hale gelirse inşallah pozitif sonuçlar alırız bu ay hepimizz

Kızlar günlük pede baktm çok az açık kahverengi akntı gelmiş pecetede yok

Ay benimde adetim 9 gün gecikti ve böyle grimsi gölge şeklinde çıktı. İnşallah hamile degilimdir. 2 çocuğum var şu an 3e hiç hazır değilim hap da kullaniyordum ama böyle cikti

Kızlar yarın Regl olmam gerekiyor ama bir umut diyerek dünden beri ovulasyon testi yapıyorum sizce umutlanmalı mıyım

Eklentiler

• IMG_1828.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_1832.webp
    49 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_1834.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar yarın Regl olmam gerekiyor ama bir umut diyerek dünden beri ovulasyon testi yapıyorum sizce umutlanmalı mıyım
Gebelik için yapıyosun anladığım kadarıyla. Gebe olduklarını bu testlerle öğrenenleri gördüm bu sitede ama onlar kopkoyu çizgi gördüklerini söylüyolardı. O yüzden bu testler bi anlam ifade eder mi bilemedim canım hayırlısı olsun

Evet canım gebelik ümidiyle yapıyorum .. 1,5 yıldır deniyoruz bu ay umudum çok yüksek bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…