Kızlar silik çizgi

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.101
133
29
Kızlar adetime 4 gün var şimdi yaptım. Pembe değil ama belirsiz çizgi çıktı ya sizde görüyor musunuz napıcağımı bilemedim.

Eklentiler

• 1000074586.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 315
Kaç dakikada çıktı canım? Evet çok silik. Yeni yeni kana karışıyor muhtemelen sağlıkla kucağına al inşallah
Canım 5dkka içinde çıktı. Pembe değil ama belli grimsi böle de oluyor mu

Canım 5dkka içinde çıktı. Pembe değil ama belli grimsi böle de oluyor mu
Olur canım. 10 dakikadan sonra kuruma çizgisi çıkarabiliyor ama ilk 5 dakika da çıkan hCG sebepledir canım. Tabi test bozuk değilse

Olur canım. 10 dakikadan sonra kuruma çizgisi çıkarabiliyor ama ilk 5 dakika da çıkan hCG sebepledir canım. Tabi test bozuk değilse
İlk çıktı şimdi daha belli sanki anca perşembe giderim test almaya tam emin olmaya cnm bu olursa 3.cocgum olcak hiç beklemiyordum. 2 ay önce adetim gecikmistiecikmisti korkmustum. O zaman almıştım fazladan o vardı evde bu aralar adet zamanimdaki gbi değildi belim ağrıdı felan suphelendim benim adet zamanm belim ağrımaz. Napicam inan bilmiyorum çok şaskinim

Haber ver cnm ins olmazsın ilk çocuk galiba kendini strese sokma allahın izniyle olur ins. Benim çizgide belli ilışıga tutunca gözüküyor var mıdır acaba
Evet ilk benim inşallah hamileyim diyebilirim bir gün Ama bence sizin var gibi adetiniz geçmediği icin böyle belirsiz

Evet ilk benim inşallah hamileyim diyebilirim bir gün Ama bence sizin var gibi adetiniz geçmediği icin böyle belirsiz
Bilmiyorum cnm ya test te alamadım gidemedim eşime daha kimseye demedim. Emin olmadan işte yarn sabah yap bakalm nasl olck heyecanla takipteym

Kızlar testin kuruduktan sonra hali kuruyunca daha netlesti

Eklentiler

• 1000074596.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 171
Kızlar adetime 5-6 gün var dayanamadım test yaptım gölge gibi bişeyler çıktı 6-7 dakka içinde. 6 aydır deniyoruz ilk defa böyle gölge görünce heyecanlandım sizce çok mu silik bunlar

Testlerim bunlar

Eklentiler

• 4ED57D8D-EE78-4710-8293-492EE11E78AD.webp
    17 KB · Görüntüleme: 132
  • 00E0D49F-9235-4450-B8B7-728A3CAF14E8.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 185
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…