Var gibi görünüyor hakkınızda hayırlısı olsunnKızlar yardım tekrar test yaptım silik çizgi bakarmısnz flaş ile çektim
İnşallah herşey gönlünüzce olurKızlar yardım tekrar test yaptım silik çizgi bakarmısnz flaş ile çektim
Benimde aynı canım bugün yaptım. Var gibi gözüküyor yarın detaylı öğrenicemKızlar yardım tekrar test yaptım silik çizgi bakarmısnz flaş ile çektim
İnşaVar gibi görünüyor hakkınızda hayırlısı olsunn
Var gibi görünüyor hakkınızda hayırlısı olsunn
İnşallah canım benim hepimizinİnşallah herşey gönlünüzce olur
Hemen bir çizgi gördüm gibi aslında ama sonradan koyulaşmış spora gitmiştim dışarı çıktım akşam gördüm ama evet kuruma da olabilirHemen mi çıktı? Kuruma çizgisi de olabilir
İkimizin de pozitif olsun inşallah senim testin markası neydi kuzumBenimde aynı canım bugün yaptım. Var gibi gözüküyor yarın detaylı öğrenicem
Erken gebelik testi yaptım ben artı med mi ne. Yaırn kadın doğuma gidicem beta hcg 4.64 cıktı benim. Bakalım ilerleme varmı. Rabbim yardımcımız olsun canım benimİkimizin de pozitif olsun inşallah senim testin markası neydi kuzum
Amin canısı yarın bende yapaym bidaha çıkarsa giderim ama hiç sanmıyorum buda kuruma çıkar kesinErken gebelik testi yaptım ben artı med mi ne. Yaırn kadın doğuma gidicem beta hcg 4.64 cıktı benim. Bakalım ilerleme varmı. Rabbim yardımcımız olsun canım benim
Benim testim de böyle görünüyordu.Kızlar yardım tekrar test yaptım silik çizgi bakarmısnz flaş ile çektim
Öyle umutsuzluğa kapılma rabbim in vardır bir bildiği. İnaşşalh hamilesindir. Dualarım seninleAmin canısı yarın bende yapaym bidaha çıkarsa giderim ama hiç sanmıyorum buda kuruma çıkar kesin
Yaa bu testle hamile olduğunuzu mu öğrendinizBenim testim de böyle görünüyordu.Daha önce kendimde silik çizgi görmediğim için görür görmez sevinmeye başlamıştım dayanamayıp hemen acilde kan vererek emin oldum Dilerim aynı güzel haberi almak sana ve isteyen herkese nasip olur
Amin kuzum insllahİnşallah canım benim hepimizin
EvetYaa bu testle hamile olduğunuzu mu öğrendiniz
Benim bugün tam adet günüm aslında daha mı koyu çıkması gerekirdi acaba adet olmadım ama normalde de geciktiğim olurEvetmüsait olursan bence sende ilk fırsatta kan vererek test yaptır bende bir dünya şey okudum adet tarihim bile geçmemişti ama o silik çizgi de bir ihtimal diyerek acile gittim.
Kaderci yaklaşmak lazım böyle durumlarda tabi inşallah yanılmazsın ama ben önceki aylardaki tek çizgilerimden sonra gitmeye değer bulmuştum
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim aminÖyle umutsuzluğa kapılma rabbim in vardır bir bildiği. İnaşşalh hamilesindir. Dualarım seninle
Silik bende gördüm hakkında hayırlısı olsun canımKızlar yardım tekrar test yaptım silik çizgi bakarmısnz flaş ile çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?