Kızlar silik testtt bir bakın

Var zaten gelecek hata keseyle bebeği görmeye gidicez inşallah

Hayırlısı olsun sağlıklı sıhatlı tutunsun sana ınsallah Rabbim gönlüne göre versin :) Nerede yaptırdın peki bende aşılamaya gecicem
Bahçeci fulya tüp bebek merkezinde yaptırdım canım 6 aydır iğneler ilaçlar inşallah ya emeklerim boşa çıkmaz bende aslında aşılama niyetiyle gittim orda aşılama da yapıyolar ama doktor ikisinide ayrıntılı anlatınca kafam tüp bebek daha çok yattı inşallah sende tez zamanda güzel haberler alırsın

oh hayırlı ugurlu olsun kötü düşünme sakın ıyı dusun olumlu dusun Allahın ıznı ıle sağ sağlim kucağına alacaksın . ücretleri nedir ?

Bende sizinle aynni durumdayım dun iki kere test yaptim aninda silik cizgi cikti buna guvenerek kan verdim sonuc 1.20

oh hayırlı ugurlu olsun kötü düşünme sakın ıyı dusun olumlu dusun Allahın ıznı ıle sağ sağlim kucağına alacaksın . ücretleri nedir ?
İnşallah canım Bizim raporuz vs yoktu ilaçlar iğneler hastane şeyleri falan derken 50 bin buldu ortalama ama ilaçlar iğneler çok pahalı gerçekten

Çok şükür kuzum maşallah çok sevindim tez vakitte bize de nasip olsun inşallah bize de dua et hamile duası
Her zaman dualarımdasınız hep ediyorum gerçekten çünkü bende buralarda çok dua istedim belkide birilerinin duası vesile oldu o yüzden hep diyorum Rabbim isteyen herkese yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…