- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
var hayırlı olsun:) erken gebelık testi nasılİlk yaptığım buyduu
ayy cok guzel cok hayırlı olsun ınsallah . bende 1 senedir denıyorum farklı bırsey yaptn mı anlatmak ıster mısınSonra gidip bunu aldım bunda daha net çıktı sonra kan verdim zaten
Tüp bebek canım beniiim ilk denememdi tuttu ama daha bebişi görmeden sevinemiyorumayy cok guzel cok hayırlı olsun ınsallah . bende 1 senedir denıyorum farklı bırsey yaptn mı anlatmak ıster mısın
Hayırlısı olsun sağlıklı sıhatlı tutunsun sana ınsallah Rabbim gönlüne göre versin :) Nerede yaptırdın peki bende aşılamaya gecicemTüp bebek canım beniiim ilk denememdi tuttu ama daha bebişi görmeden sevinemiyorum
Bahçeci fulya tüp bebek merkezinde yaptırdım canım 6 aydır iğneler ilaçlar inşallah ya emeklerim boşa çıkmazHayırlısı olsun sağlıklı sıhatlı tutunsun sana ınsallah Rabbim gönlüne göre versin :) Nerede yaptırdın peki bende aşılamaya gecicem
oh hayırlı ugurlu olsun kötü düşünme sakın ıyı dusun olumlu dusun Allahın ıznı ıle sağ sağlim kucağına alacaksın . ücretleri nedir ?Bahçeci fulya tüp bebek merkezinde yaptırdım canım 6 aydır iğneler ilaçlar inşallah ya emeklerim boşa çıkmazbende aslında aşılama niyetiyle gittim orda aşılama da yapıyolar ama doktor ikisinide ayrıntılı anlatınca kafam tüp bebek daha çok yattı inşallah sende tez zamanda güzel haberler alırsın
Bende sizinle aynni durumdayım dun iki kere test yaptim aninda silik cizgi cikti buna guvenerek kan verdim sonuc 1.20O zaman testi sabah ilk idrarla tekrarlayin ilk 5 dk icinde cikan sonuç doğrudur kiii o bile bazen yaniltiyor suan benim basima gelem gibi 3 test yapmistim 3 ü de pozitifti silik ama her biri daha netti maalesef kanda 1.20 ciktiinsan etkileniyor. Siz dedigim gibi tekrarlayin insallah vardir sizde
İnşallah canımoh hayırlı ugurlu olsun kötü düşünme sakın ıyı dusun olumlu dusun Allahın ıznı ıle sağ sağlim kucağına alacaksın . ücretleri nedir ?
Yaa kuzum çok sevindim şimdi gördüm bebis ne kadarlık olduİnşallah canımBizim raporuz vs yoktu ilaçlar iğneler hastane şeyleri falan derken 50 bin buldu ortalama ama ilaçlar iğneler çok pahalı gerçekten
Şuan 5+2 bugün keseyi görücez inşallahYaa kuzum çok sevindim şimdi gördüm bebis ne kadarlık oldu
OLsun değdi :)Şuan 5+2 bugün keseyi görücez inşallah
Aynen çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsinnn yaOLsun değdi :)
Keseyi görünce de bize haber ver kuşum çok sevindikAynen çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsinnn ya
Gördüm canım şuan kese güzel dedi doktor çok şükürKeseyi görünce de bize haber ver kuşum çok sevindik
Çok şükür kuzum maşallah çok sevindim tez vakitte bize de nasip olsun inşallah bize de dua et hamile duasıGördüm canım şuan kese güzel dedi doktor çok şükür
Her zaman dualarımdasınız hep ediyorum gerçekten çünkü bende buralarda çok dua istedim belkide birilerinin duası vesile oldu o yüzden hep diyorum Rabbim isteyen herkese yaşatsınÇok şükür kuzum maşallah çok sevindim tez vakitte bize de nasip olsun inşallah bize de dua et hamile duası
Kuzum sen bunu gecikmenin 6. Günü mü yaptınİlk yaptığım buyduu
Kuzum sen bunu gecikmenin 6. Günü mü yaptın
Hayır vermedim ya kuruma gibi duruyor kan vermeye gitmek istemiyorum o yüzdensen kan verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?