Kızlar silik testtt bir bakın

Benim bugün tam adet günüm aslında daha mı koyu çıkması gerekirdi acaba adet olmadım ama normalde de geciktiğim olur
Benim adetime 5 gün vardı kanda pozitifi görünce tekrar bu testlerden yapmadım. İmkanın varsa bekleme bence sağlık ocağı veya acilde kan verip e nabızdan takip edersin kaybedecek bir şey yok evde sürekli test yapmaktan iyidir

Çok çok haklısın insanı bu kadar yıpratan başka birsey olamaz

Kaç çıktı senin beta kuzuş

Bencede var canım ben şuan 5+1 haftalık hamileyim bende böyle öğrendim iki üç gün üstü üste yaptım koyunlaştı

Bende bu testle silik şekilde öğrenmiştim. Kurumadan olmasını düşünmüyorum bu testlerde olmasa çıkmaz demişti biri. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın

İlk dakikalar değil maalesef
O zaman testi sabah ilk idrarla tekrarlayin ilk 5 dk icinde cikan sonuç doğrudur kiii o bile bazen yaniltiyor suan benim basima gelem gibi 3 test yapmistim 3 ü de pozitifti silik ama her biri daha netti maalesef kanda 1.20 cikti insan etkileniyor. Siz dedigim gibi tekrarlayin insallah vardir sizde

Kızlar bakın bugün de böyle ben anlamadım daha koyu olması gerekirdi dimi

Eklentiler

• 070CE70A-698F-4D83-BAED-CF21ADCFE16D.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 229
  • B9AA7DEF-F6EF-4961-AF3B-98663FCF5E55.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 195
Sonra gidip bunu aldım bunda daha net çıktı sonra kan verdim zaten

Eklentiler

• D3D020DA-6F0A-4DFD-8CB7-A3126022510E.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 148
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…