Benim adetime 5 gün vardı kanda pozitifi görünce tekrar bu testlerden yapmadım. İmkanın varsa bekleme benceBenim bugün tam adet günüm aslında daha mı koyu çıkması gerekirdi acaba adet olmadım ama normalde de geciktiğim olur
Çok çok haklısın insanı bu kadar yıpratan başka birsey olamazBenim adetime 5 gün vardı kanda pozitifi görünce tekrar bu testlerden yapmadım. İmkanın varsa bekleme bencesağlık ocağı veya acilde kan verip e nabızdan takip edersin kaybedecek bir şey yok evde sürekli test yapmaktan iyidir
Kaç çıktı senin beta kuzuşBenim adetime 5 gün vardı kanda pozitifi görünce tekrar bu testlerden yapmadım. İmkanın varsa bekleme bencesağlık ocağı veya acilde kan verip e nabızdan takip edersin kaybedecek bir şey yok evde sürekli test yapmaktan iyidir
İlk betam 112 çıkmıştı.Kaç çıktı senin beta kuzuş
İlk dakikalar değil maalesefEğer ilk 5dk içinde çıktıysa evet hamilesiniz inşallah
O zaman testi sabah ilk idrarla tekrarlayin ilk 5 dk icinde cikan sonuç doğrudur kiii o bile bazen yaniltiyor suan benim basima gelem gibi 3 test yapmistim 3 ü de pozitifti silik ama her biri daha netti maalesef kanda 1.20 ciktiİlk dakikalar değil maalesef
Yaa sizde nasıl oldu peki hemen ilk dakikalarda mı çıkmıştı çizgiBencede var canım ben şuan 5+1 haftalık hamileyim bende böyle öğrendim iki üç gün üstü üste yaptım koyunlaştı
regliniz gectı mı ?Kızlar bakın bugün de böyle ben anlamadım daha koyu olması gerekirdi dimi
1 gün gecikti sadece Buda diğer testimregliniz gectı mı ?
ama bu kuruma cızgısı . 10 dakka ıcerısınde cıkarsa ama insllah hamilesindir1 gün gecikti sadece Buda diğer testim
Bencede kuruma çizgisi net belli evetama bu kuruma cızgısı . 10 dakka ıcerısınde cıkarsa ama insllah hamilesindir
İlk dakikada çıkmıştıı sonra gidip erken gebelik testi aldım emin olmak için onda net çıktıYaa sizde nasıl oldu peki hemen ilk dakikalarda mı çıkmıştı çizgi
aaa var mı resmı hayırlı olsunİlk dakikada çıkmıştıı sonra gidip erken gebelik testi aldım emin olmak için onda net çıktı
İlk yaptığım buyduuaaa var mı resmı hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?