Sen baya bi yüklenmişsin yani.. Allah kolaylık verir inşaAllah..
Ben güya bugün çalışmaya başlayacaktım ama hiç istemiyorummm yaa
kızlar sınav soruları ne zaman yayınlanır bilginiz varmı
Bugün ya da yarın yayınlarlar herhalde
Aöfnin face sayfasında söyledikleri cevaplar doğruysa ben batmışım
ya ben 10 dakikadır face sayfasını arıyorum bulamıyorm yanlış mı bakıyorum
Arama kısmına aöf yazarsan bulabilirsin.
Hani bölüm, kaçıncı sınıf ?
kızlar genel kanı sanırım yardımcı kitapların çok fayda sağlamadığı...eğer geçmek istiyorsak oturup aöf kıtaplarına çalışmamız gerektiğimi....yani ben mutsuz vaka olarak vizelere hiç çalışmadım sadece çıkmış sorular...7 ders var 8 unıte desek 56 unıte:44::44:yandım anam diyebilirim sanırım
Benide ekle canım,36 ünite sayısı
cumartesi girdiğim sınavda kentleşme ve konut politikaları iyiydi,sosyal politikalarında şıkları aynı kkoydkları için karıştırdım 2 saatlik uyukuyla sınava girdiydim..
Pazar gününki o devlet bütçesi neydi öyle tam kazık soru sormuşlar,o kadar ezberlediğim sorulara yandım yani..sabaha kadar çaıştım ama emeğimin karşılığını alamıcam sanırım..
Yorumları okuduğumda sınavı iyi geçen yok sanırım..
Finallerde ne yapacağız konu mu çalışcam ben şimdi ..
Allah yardımcımız olsun kızlar...
Beni de listeye ekleyebilir misiniz, 20 unitem var donem sonu icin...
Ben de turk dili ve edebiyati 1.sinifim, bizim sorular da gercekten bayagi ayrinti sorulardi. Ben unitelerden kendim ozet cikararak ve yazarak calistim, cikardigim ozetleri iki kere okuyup sonra da soru bankalarindan soru cozdum. Bayagi aklimda kalmis, ayrinti sorularin bile coguna cevap verebildim bu sekilde. Osmanlica icin kursa gidiyorum, ama yine de uniteleri bayagi zor oldugu icin korkuyordum, korktugum kadar zor cikmadi. Muhtemelen donem sonunda daha zor soracaklar gibi geliyor. Konular birbirine yakin oldugu icin bir ara sinavda hepsi kafamda corba oldu gibi geldi, ama kontrol ettigim kadariyla cok karistirmamisim. Hepimize Allah kolaylik versin, umarim donem sonu sinavinda her sey daha guzel olur...
Piolin beni de tekrardan listeye alır mısın
Finaller için 36 konum var.
Nalet olsun aöf e
kitaptan sorumluyuz busefer sanırım 49 ünitem var cnm busefer( 6 dersim var hepside 8 ünite işte bugün bir dersimin bir ünitesini bitirdim sabah erken kalkıp eklermisin cnm
piolincim , 16 ünite yazar mısın ? Finallere başlaacağımda.
Benimde yine 34 ünitem var. 1 konumu bitirdim
Sıkı çalışmak lazım....
aaaaayyyy tabloya baakkk
korkuyorum bennnnasıl dolacak bu tablo yahu yandık yandııkkkk:44:
ben doldurucam biriktirerek yazıcam:) 6 ünite eklermisin piolincim
Kızlar ben vizelere son 15 günde çalışmaya başladığım için yardımcı kitap aramakla uğraşmayayaım diye finallere yard. almayı düşünüyordum ama burda yazılanları okuyunca vazgeçmem mi gerekiyor almaktan tam karar veremedim?? :26:
alma bence arkadaşım
aof kendi kitabındaki ayrıntılara giriyor artık gördüğümüz gibi
yardımcı kitaplar çok iyi hoş ama ayrıntı yok genel geçiyorlar
aof de adamlar artık genel soru sormaktan vazgeçtiler ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?