Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Sen baya bi yüklenmişsin yani.. Allah kolaylık verir inşaAllah..
Ben güya bugün çalışmaya başlayacaktım ama hiç istemiyorummm yaa

öyle oldu okul bi an önce bitsin diye uğraşıyorum:26:
benim bugün yine canım çıktı yorgunluktan
staja gittim geldim
birkaç gün dinlenmek istiyorum beynim o kadar yorgun ki
perşembe gibi başlamayı düşünüyorum inşallah yetiştiririz:18:

oturup hıçkara hıçkara ağlamak istiyorum.neye elimi atsam kuruyo.dün ki sınavımda berbattı. okadar çalıştım uykusuz kaldım.yaşım olmuş 30 almıyo işte kafam hiçmi düşünmüyolar sadece gençler mi okuyo aöf yi yaa yanlış anlaşılmasın kızlar ev çocuk koca demedim oturdum çalıştım ama konuları didik didik edecek kadar kafa yoramadım yorsamda zaten bi okuduğumu 4-5 kere okuyorum oğlum 10 kere anne diyo.bide 10 ders var son senem veremezsem mezun olamıycam.hevesli hevesli bişey yapalım diyoruz içine ediyolar.ya yatırdığımız parayı yoldanmı topluyoruz ya ben son gün borç aldım da yatırdım yazıklar olsun gerçekten.genç bekar olsam şimdiki aklım 13 sene önce olsa zaten örgüne giderdim.
bu morelle nasıl çalışam şimdi sordukları sorularda birbirlerine yakın 2 cevap vardı çüşş yaa kararsız kaldım resmen şaşırtmaca.

sınav bitii bide gözetmen bi bayan vardı manyak çocuk gibi beni azarlıyo terbiyesiz allahtan sınav bittikten sonra denk gitti önce rastlasaydım hiç giremezdim sınava salak kadın bana koridorda giderken yavaş yürü diye işaret etti inanın parmaklarımın ucunda yürüyodum topukların sesi çıkmasın diye ama hala eliyle işaret edio yavaş yürü diye neyse yanına yaklaştım gerizekalı kız yavaş yürüsene dedi bende bukadar oluyo düşücem dedim aptal bana giyme ozaman dedi sinirli sinirli delimi ne bende dedimki belki yok ne giyicem hem sen benimle nasıl kız diye konuşursun dedim içeri girdi allllaaaaahhhh daha ben dururmuyum nasıl olsa sınav kağıdımı verdim bunun rahatlığı var olabildiğince 100 metrelik koridordan çıkarken topuklarımı vura vura çıktım inat değilmi bunu yaprkende arkama hiç bakmadım salak ahhh bidaha görsem sinirimi alamadım

allah iyiliğini versin gülümsettin beni

iyiki sınavdan sonra olmuş bu olay

bende biriyle tartışsam tüm dendem alt üst olur

bırakın soruları cevaplamayı kalemi bile tutamazdım

sen iyicevap bile vermişin

son 100metreyi topuklarını vura vura yürümüşsün ayaklarına sağlık

bu arada sakın umutsuzluğa kapılma

yaşında da abartılcak bişi yok

helal valla
hem evlisin çocuk var bide okuyosun

ne güzel bunla gurur duy kendinle

daha sıkı tut

emınım yaparsın bunuda

ben hem çalışıyorum hem okuyorum zor oluyo evet ama başarıncada daha bi hırs oluyor insana

sakın bırakma sakın

piolincim , 16 ünite yazar mısın ? Finallere başlaacağımda.

kızlar genel kanı sanırım yardımcı kitapların çok fayda sağlamadığı...eğer geçmek istiyorsak oturup aöf kıtaplarına çalışmamız gerektiğimi....yani ben mutsuz vaka olarak vizelere hiç çalışmadım sadece çıkmış sorular...7 ders var 8 unıte desek 56 unıte:44::44:yandım anam diyebilirim sanırım

canım ben kredili sistemle geçen sene tanıştığım için biliyorum
yardımcı kitaba alıştığım için aöf kitaplarına çalışmam dedim
yardımcı kitap sipariş verdim murat ve nokta atış onlar sadece soru bankasıydı ve hiçbir işe yaramadı bende,ortalamam 1.60larda kaldı güz ve bahar ortalamam da 1.85te kaldı:26:
5dersten kaldım,bütünleme de verdim hepsini:18:
e ne oldu şimdi aldım boyumun ölçüsünü açıyorum okulun kitaplarını onlardan çalışıyorum
ne yapalım geçmek için başka çare yok

Piolin beni de tekrardan listeye alır mısın
Finaller için 36 konum var.
Nalet olsun aöf e

kitaptan sorumluyuz busefer sanırım 49 ünitem var cnm busefer( 6 dersim var hepside 8 ünite işte bugün bir dersimin bir ünitesini bitirdim sabah erken kalkıp eklermisin cnm

piolincim , 16 ünite yazar mısın ? Finallere başlaacağımda.

Benimde yine 34 ünitem var. 1 konumu bitirdim
Sıkı çalışmak lazım....

2013 Güz Dönemi Final Çalışma Grubu

Çalışılacak Ünite Sayısı - Bitirilen Ünite Sayısı

Piolin..........................-.............................

Sebboy............49...........-............1.............

Bulancak28..........20....-.............................

GzdBky.............44...........-........................

HayatSultan..........38.......-........................

Sevgi_melegi..........20....-.........................

December90............36....-.........................

Biberon..................20.....-.........................

Sedulu..................36.....-...........................

betulyakup.............16.....-..........................

ada.....................34........-.............1............

aaaaayyyy tabloya baakkk
korkuyorum bennn nasıl dolacak bu tablo yahu yandık yandııkkkk:44:

Kızlar ben vizelere son 15 günde çalışmaya başladığım için yardımcı kitap aramakla uğraşmayayaım diye finallere yard. almayı düşünüyordum ama burda yazılanları okuyunca vazgeçmem mi gerekiyor almaktan tam karar veremedim?? :26:

alma bence arkadaşım
aof kendi kitabındaki ayrıntılara giriyor artık gördüğümüz gibi
yardımcı kitaplar çok iyi hoş ama ayrıntı yok genel geçiyorlar
aof de adamlar artık genel soru sormaktan vazgeçtiler ne yazık ki

Evet ayrıntı olduğunu bende farkettim.. Geçmiş yılların sorularını çözmüştüm ama cumartesi günü olan sınavda 1 tane bile çıkmadı pazar günü olanda ise hatırladığım sorular oldu.. Birde sınava giderken kitaptaki sorulardan çözmüştüm (aof) onlardan da çıktı şansa.. Ama pek umutlu değilim malesef vizelerden finallere çok iyi hazırlanmak istiyorum bu yüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…