Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

selam kızlar bende şimdiye kadar 4 ünite çalışabildim türk vergi sistemi 4 ünitem daha kaldı bitince iş ve sosyal güv hukukuna geçicem...

elacım toplam ünitelerinide söylersen onuda yazarım

10 Aralık - 31 Aralık 2010

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....12...
merguana - ......68........-.....18.........
PrensesPeri ......43....- .......0.......
bulancak..........60....-.......24.......
susu...............?......-.......?.......
ela...............?.........-.......4......

selam kızlar bugün dokuzda kalktım :2:2 ünite çalıştım şansıma kısa üniteler geldi.toplamda 68 ünitem var 20 ünite çalışmış oldum 48 ünitem kaldı yaaaaaaa

Benim de derslerim başladı bu hafta sonu.
7 ders var toplam. Her hafta 1 ünite işliyoruz biz. Yani haftada 7 ünite.
Siz biraz abartmışsnız galiba rahat rahat çalışılacak zaman da iyice oturtmak lazım diye düşünüyorum zaten 2. dönem deli gibi yetiştirmeye çalışıyoruz.
Ben bu dönem her hafta her dersten bir ünite bitiriyorum. Ve bol bol soru çözüyorum.
Ünitelerin hepsine birden yüklenmek istemiyorum.

Bu arada İşletme 2. Sınıfım. Alttan dersim yok.

duygucum :80: hergün düzenli olarak oturup çalışsak dediğin doğru da ., hergün oturamıyoruzki başına mesela ben kaç gündür çalışıcam diyorum başka işler çıkıyo ilgilenemiyorum derslerle o yüzden vakit bulunca bi kaç ünite bitirelim diyoruz o yüzden böle oluyo ama tekrar etmezsek bu şekilde sınava girersem bişiy yok aklımda sanki tekrar şart o yüzden

merguana - ......68........-.....20.........
ela...............?.........-.......4......

Ben 7dersimin ilk 8 - 10 ünitesine çalışıyorum yanlışmı yapıyorum? Ara sınava yönelik çalışıyodum nasıl düzene sokmalıyım sizce?

Ben 7dersimin ilk 8 - 10 ünitesine çalışıyorum yanlışmı yapıyorum? Ara sınava yönelik çalışıyodum nasıl düzene sokmalıyım sizce?

canım daha çok erken zaten..şimdi çalıştıklarını muhtemelen unutacaksın o yüzden bence sınavdan 15 gün öncesine kadar tüm üniteleri btirmeye bak..son 15 günde otur sıkı bir şekilde tekrar et soru çöz bence hazır olmus olursun

merhabalar kızlar
bende yakın zamanda başlıyacağım çalışmaya inş.
yalnız sade ünite bitirmekle olmuyor.
her üniteden sonra soru çözmezseniz aklınızda hiçbirşey kalmıyor .
kendimden biliyorum .
her ünite yi okuyorum temelini kavrıyorum sonra soru çözüyorum
murat yayınlarının soru bankası var mesela her ünitede 30-40 tane soruları var
eğer o soruları çözemezsem çok yanlışım oluyorsa anlıyorum ki o üniteyi anlamamışım geri dönüyorum.
sindire sindire gitmek çok önemli bence
işletme 4. sınıfım kişisel deneyimim

Her dersten 10ar ünite desek 70 üniteyi 15 günde yeterli olucakmı nisan ayına kadar tatlım??Finallerde tüm ünitelerden sorumluyuz demi? Ben sadece ara sınavdaki ünitelere çalışıyorum

Her dersten 10ar ünite desek 70 üniteyi 15 günde yeterli olucakmı nisan ayına kadar tatlım??Finallerde tüm ünitelerden sorumluyuz demi? Ben sadece ara sınavdaki ünitelere çalışıyorum

mat mazel biz yaptığımız tabloda bahsettiğimiz toplam ünite sayısı vizeye kadar olan ünite sayısı sende toplam üniteni ve çalıştıklarını söylersen tablodanda takip edebilirsin mesela toplam üni,te sayını ay sayısına bölersen hangi ay ortalama ne kadar çalışacağını bulabilirsin son 15 gün bence de tekrar etmek için ayrılmalı ayrıca soruları çözmek de gerekli:96:

canım zaten daha önceden çalıştıgım için tekrara 15 gün yeterli oluyor bana..soru çözmeyi yazmamışım..ünitelerin arkasındaki soruları çalışırken kağıda çözüyorum tekrar ederken üzerine çözüyorum böylece 2 şer defa çözmüş oluyorum ben önceden çalışmıyordum evdeydim..hergün oturup 3-4 ünite bitiriyodum yetişiyordu..bu yıl çalışınca mecburen erken başlayacağım yani bugunlerde..aslına bakarsanız eşimi bekliyorum salı çarşamba akşamları çalışalım dedim tamam dedi ama yorgun oluyoruz bir türlü başlayamayacak benide engelliyor..olmadı sabahları 1 saat erken kalkıp çalışmayı planlıyorum

anladım tabii haklısın ben sadece düşüncelerimi paylaştım.
Bende çalışıyorum işten vakit bulamıyorum hafta içi mesela.
Haftasonunu derslere ayırmaya çalışıyorum, her dersten 1 ünite bitirince vizeye rahaat rahaat yetişiyor bol bol soru çözmeye bile vakit kalıyor :81:
duygucum eh haklısın gene ama herkesin çalışma tarzı başka
tabii ki herkesin tarzı farklı saygı duyarım :)
Kendi çalışma tarzımı anlattım. Bazı kişiler yetişmez mi her hafta 10-15 ünite mi bitirsem derdine düşenler olmuş o yüzden söyledim :)
Zaten 10 ünite birden bitirince bütün dersler birbirine girer hepsine eşit ağırlık vermek gerek diye düşünüyorum.
Zaten son 5 yılın sorularını da çözmek inanılmaz faydalı oluyor.

Son düzenleme:
merhaba kızlar bnde 2 tekrarla işletme 3 sınıfım 2 dersımı verdım elde kaldı 4 ders :) bnde hep başlıcam dıyorum ama ne ayzıkkı işden eve donunce hevesımm kırılıyooo ve unutyorum başka seylere dalıyorum evli ve çalışan bi bayan olunca zorr Allah hepimize bol notlar nasip etsın :) bn murat yayınlaından calışacağım siz aöf kıtabınımı kayanak olarak kullnıyorsunz?

millet ne kadar kendini beğenmiş.kimene ya herkes istediği gibi çalışır.bilmişlik taslamayın lütfen.yok soru çözün yok şöyle yok böyle heralde millet çalıştıktan sonra çözer sorusunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
millet ne kadar kendini beğenmiş.kimene ya herkes istediği gibi çalışır.bilmişlik taslamayın lütfen.yok soru çözün yok şöyle yok böyle heralde millet çalıştıktan sonra çözer sorusunu.

az sakin az sakin..bilgi paylaşıyoruz..provake yaratacak cümleler kurmayın lütfen..

kızlar ricam kimsenin cevap yazmaması hem bu konuda hemde kk genelinde gereksiz tartışmaları sevmiyorum

az sakin az sakin..bilgi paylaşıyoruz..provake yaratacak cümleler kurmayın lütfen..

kızlar ricam kimsenin cevap yazmaması hem bu konuda hemde kk genelinde gereksiz tartışmaları sevmiyorum
Merak etme ben bu tuzaklara düşmem tatlım :)
Ağzı olan konuşur beni ilgilendirmez. Kimisine yardımcı olur yazılanlar kimisine batar işte,
alıştık burada değil mi :)

Merak etme ben bu tuzaklara düşmem tatlım :)
Ağzı olan konuşur beni ilgilendirmez. Kimisine yardımcı olur yazılanlar kimisine batar işte,
alıştık burada değil mi :)

burda kavga gürültü laf oldun mu sanki gerçektede birileri yanımda kavga ediyormus gibi oluyor moralim bozuluyor okumayıp kapatamıyorum da

meraba kızlar şenlenmiş burası ben de geldim duygucum sen de katılsana aramıza tablomuza katıl .Buraya yapıştırayım da kolaylık olması açısından sonra ara ara zor buluyorum

merguana - ......68........-.....20.........
ela...............?.........-.......4.....

prenses peri listeye bakıyorum kaç gündür
çalışmıyor musun?
bi de bizi gaza getiriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…