selam kızlar bende şimdiye kadar 4 ünite çalışabildim türk vergi sistemi 4 ünitem daha kaldı bitince iş ve sosyal güv hukukuna geçicem...
Ben 7dersimin ilk 8 - 10 ünitesine çalışıyorum yanlışmı yapıyorum? Ara sınava yönelik çalışıyodum nasıl düzene sokmalıyım sizce?
canım daha çok erken zaten..şimdi çalıştıklarını muhtemelen unutacaksın o yüzden bence sınavdan 15 gün öncesine kadar tüm üniteleri btirmeye bak..son 15 günde otur sıkı bir şekilde tekrar et soru çöz bence hazır olmus olursun
Her dersten 10ar ünite desek 70 üniteyi 15 günde yeterli olucakmı nisan ayına kadartatlım??Finallerde tüm ünitelerden sorumluyuz demi? Ben sadece ara sınavdaki ünitelere çalışıyorum
Her dersten 10ar ünite desek 70 üniteyi 15 günde yeterli olucakmı nisan ayına kadartatlım??Finallerde tüm ünitelerden sorumluyuz demi? Ben sadece ara sınavdaki ünitelere çalışıyorum
anladım tabii haklısın ben sadece düşüncelerimi paylaştım.duygucum :80: hergün düzenli olarak oturup çalışsak dediğin doğru da ., hergün oturamıyoruzki başına mesela ben kaç gündür çalışıcam diyorum başka işler çıkıyo ilgilenemiyorum derslerle o yüzden vakit bulunca bi kaç ünite bitirelim diyoruzo yüzden böle oluyo ama tekrar etmezsek bu şekilde sınava
tabii ki herkesin tarzı farklı saygı duyarım :)duygucum eh haklısın gene ama herkesin çalışma tarzı başka
millet ne kadar kendini beğenmiş.kimene ya herkes istediği gibi çalışır.bilmişlik taslamayın lütfen.yok soru çözün yok şöyle yok böyle heralde millet çalıştıktan sonra çözer sorusunu.
Merak etme ben bu tuzaklara düşmem tatlım :)az sakin az sakin..bilgi paylaşıyoruz..provake yaratacak cümleler kurmayın lütfen..
kızlar ricam kimsenin cevap yazmaması hem bu konuda hemde kk genelinde gereksiz tartışmaları sevmiyorum
Merak etme ben bu tuzaklara düşmem tatlım :)
Ağzı olan konuşur beni ilgilendirmez. Kimisine yardımcı olur yazılanlar kimisine batar işte,
alıştık burada değil mi :)
burda kavga gürültü laf oldun mu sanki gerçektede birileri yanımda kavga ediyormus gibi oluyormoralim bozuluyor okumayıp kapatamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?