kizlar sinirimden agliyorum.

canimyavrumm

Bence Boşanmamalısın!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
410
166
18
40
esimle bosanma asamasindayiz ama bir kere daha deneyelim.dedik 4 eylulde dava var ama ayni evdeyiz.belki iptal ederiz bosanmayi diye dusunuyorduk anlasabilrisek.
bugunku olayi anlatmaliyim.beyefendi gecen hafta aileseinin yanina gitti haftasonu ord akaldi.bu hafta sonud a gitmek istedi benimle beraber.ben de olabilir ama evin ihtiyaclati var pazara cikmak lazim.kuafore gidecem bunlati halletmeliyim.dedim bana kiizyor hicbir isin normal.degil cabucak hallet gidelim.diyor.kizlar Allah askina adam zaten 3 te yatiyor gece sabah 11 de kalkiyor.ben de 10 gibi kalktim kalktiimdean beri bebege kahvalti hazirla bize hazirla mutfagi toparla bebek kustu banyo yaptir bu islerle ugrastim.evin yicek eksigi var pazara cikmaliydik benim kasim.gozum biyigim birbirine girdi kuafore gitmeliydim.gec kaldik koye diyor.bir an once gitmeliyiz diyor koyde d ebir halt yok afedersiniz gidip.oturacaz oyle.
ben diyor birlikte aktiviteolsun diye yapiyorum diyor.ben de koye gidip kos kos oturmak aktivite degil dedim.daha baska seyler yapabiliriz dedim.ama ben salak gibi simdiye kadar heo gittim aman gonlunu kazanayom aman iyi olayim diye ama bebekle zaten zor.neyse sinirlendi bosaniykruz ailem de de herkese dicem dedim.gule gulr de dedim.simdi otjrmua ablalariyla ailesiyle bol.bol dedikodumu ediyrodur.
yaranamadim ev isi cocuk yemek bacaklarima agrilar girdi zaten.sizin yorumunuz nedir degerli hanimlar gercekten.sinirimden agliyorum su an bir de ablalariyla dedikodumu yapmasindan nefret ediyorum ama simdi tüttürüyordur lafi.
ayrica ben zaten 10 dan beri ev isi cocuk kosturuyorum kwndisi rahat.gitmeye yakin cabuk cabuk acele et koye gidecez demesi beni cildirtiyor sanki ben keyif yapiyorum evde ben kosturmuyorum.zaten bebekle zor degil mi koy kizlar biseyler soyleyin Allah askina
organik pazar vardi burda arabayla goturecekti taze sebze alackatim bebegime sinirlenip.defolup koye gitti bebegin beslenmesi de umrunda degil.

Alllahin manyagi.
Once cekirdek ailesini dusunmeyen tum erkek musveddelerine yol vermek lazim bence.
Birde dedikodumu yapiyordir diyosunuz bu da adammi Allah askina ya.
Aktivite olcakmis .aktivite oyle ceke ceke goturerek mi oluyormus.hic uzulme bak keyfine.
Bosanmayacaksanda baska cocuk yapma.biraz buyusun bebegin sonrada bosarsin.
Gerci en guzeli en bastan ilk yanlista bosanmak.yeniden hayatina yon verirsin.
Hicbisey icin gec degil

canim sagol beni anladigin icin.oyle degil mi ilk oncecekirdek ailesinin dediklerini yapmasi gerekmiyor mu

insanlarin degismeyecegini aci tecrubeler sonucu ogrendim ben.
ama soyleyince sacma duruyor..illa kisinin yasamasi gormesi lazim.
yasayip gormussunuz. vazgecin artik..bosanin. ne evde ne koyde haftasonu gecirmek zorunda degilsiniz. aktivite oyle olmaz. birakin ailesiyle yasasin.

gecen hafta yine koye gidecekti bu.ben de organik pazardan yumurta siparisi vermistim.ablami koye goturecem gec kaldim diye iptal ettirdi bana

Dava açtığınız halde denemeye karar verip aynı evde yaşamayı sürdürüyormuşsunuz.
Af buyurun yatakları da mı ayırmadınız?
Yani bunca şansı vermişken, bir deneme sürecine girmişken buna değmeli.

Konuşun, herkes döksün eteğindeki taşları. Ne şikayetiniz ne beklentiniz varsa konuşmalısınız bence.
Sevdiğiniz, sevmediğiniz yönleri falan filan.

Esmiş gürlemiş gitmiş köye. Peki ablaları ile dedikodu yaptığından nasıl bu kadar eminsiniz, o karakterde biri mi?
Yoksa sizin kurgunuz mu?
Bunlardan, kendinizden, kocanızdan emin olmadan boşanmayın.
Verdiğiniz şansı değerlendirin.
İlla ki olmuyor derseniz davanızı sonuçlandırırsınız.

gecen hafta yine koye gidecekti bu.ben de organik pazardan yumurta siparisi vermistim.ablami koye goturecem gec kaldim diye iptal ettirdi bana
Birakcaksin ablasiyla sulalesiyle yasayip gitcek.
Yarim akilli bu erkek milleti.adam gibi gecinmeye gonlunuz yok ne diye evlenirsiniz.pasa pasa yasayin ailenizle.ama yooook illaki bir kizin canini yakmak lazim.
Dedigim gibi hic sinirlenme bak keyfine misir patlat ac dizi izle.
O orda keyfine bakiyoken senin budurumda olman hic normal degil.birak ne hali varsa gorsun

sinirimden yanlis yaziyorum hep.bebegin kemik suyu var dolapta gunluk kemik suyu icirmem lazim adamin umrunda degil.ablalariyla ediyordur dedikodu simdi.en nefret ettigim hareketi de bu ablalariyla dedikodu etmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…