- 14 Temmuz 2019
- 410
- 166
- 18
- 40
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
canim sagol beni anladigin icin.oyle degil mi ilk oncecekirdek ailesinin dediklerini yapmasi gerekmiyor muAlllahin manyagi.
Once cekirdek ailesini dusunmeyen tum erkek musveddelerine yol vermek lazim bence.
Birde dedikodumu yapiyordir diyosunuz bu da adammi Allah askina ya.
Aktivite olcakmis .aktivite oyle ceke ceke goturerek mi oluyormus.hic uzulme bak keyfine.
Bosanmayacaksanda baska cocuk yapma.biraz buyusun bebegin sonrada bosarsin.
Gerci en guzeli en bastan ilk yanlista bosanmak.yeniden hayatina yon verirsin.
Hicbisey icin gec degil
gecen hafta yine koye gidecekti bu.ben de organik pazardan yumurta siparisi vermistim.ablami koye goturecem gec kaldim diye iptal ettirdi banaAlllahin manyagi.
Once cekirdek ailesini dusunmeyen tum erkek musveddelerine yol vermek lazim bence.
Birde dedikodumu yapiyordir diyosunuz bu da adammi Allah askina ya.
Aktivite olcakmis .aktivite oyle ceke ceke goturerek mi oluyormus.hic uzulme bak keyfine.
Bosanmayacaksanda baska cocuk yapma.biraz buyusun bebegin sonrada bosarsin.
Gerci en guzeli en bastan ilk yanlista bosanmak.yeniden hayatina yon verirsin.
Hicbisey icin gec degil
gel de kaldir kaldirabilirsen adam gunduz 12 lere 1 lere kadar uyuyorOnuda erken kaldirsaydiniz madem köy için tamam dediyseniz,bosanilacak bir şey yok bu olayda.
evet benim tarafimdan geldiTekrar deneme talebi sizin tarafınızdan mı oldu? Ayrılığı önemsemiyor gibi eşiniz
Birakcaksin ablasiyla sulalesiyle yasayip gitcek.gecen hafta yine koye gidecekti bu.ben de organik pazardan yumurta siparisi vermistim.ablami koye goturecem gec kaldim diye iptal ettirdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?