kizlar sinirimden agliyorum.

benim esim.olacak adam terapistlere psikologlara inanmaz gereksiz ve sacma.bulur.kendi ailesini oncelige koyuyor iate.evlilik agir geliyor.ben kararliyim bosanacagim zaten acti davayi 4 eylule

bugun soyledim o da koye gidecegimizi dun soyledi

Kusura bakmayın ama ben eşimle yarın şuraya gidelim diye sözleşsem, ama eşim o anda bir şey demeyip ertesi gün bana başka adres gösterse ben de ona hiç bir işin normal değil derdim.

Sabah uyanınca fark etmediniz kaş bıyık uzadığını??? Değil mi?

İletişimsizlik kötü

kuafore gitme diyor
sebze meyveyi de normal.pazardan al diyor.
bir yandan da tamam gotireyim.ama cabuk ol gec kaldik.diyor.bemi cildirtan olay senin hicbir iain normal degil ev isi yapman da normal degil demesi.oldu

Bunu neden dedi

Yani fazla mı pimpirikli ya da titizsiniz

Yani çocuk kustu banyo yaptırıldı vs vs

Benim oğlum bir dönem çok kusardı ama her kusunca yıkadığımı hatırlamıyorum saçına vs gelmedi ise gerek yok sanki

Ya da vay kemik suyu ay köy evinde kalınır mı tavrınız mı abartılı

Çocuk kaç aylık bunu yazar mısınız

Eşiniz bunalmış gibi hayatın odağında çocuğun evin vs olmasından ona Zaman ayırıyor musunuz özellikle doğum sonrası

peki

canim zaten ben istemedim.banyo yaptirmayi adam pimpirikli yok balik yagi vardi mamada pis kokuyor diye zorla soktu banyoya.her ise ben kosuyorum ev isinde bana yardim.ettigi yok zaten tek.yardimi bebegi avutmasi bir sure sonra ondan da sıkılıyor zaten

bugun soyledim o da koye gidecegimizi dun soyledi

Dün niye söylemediniz yani o yarın köye gidelim deyince gideriz ama benim kuaföre uğramam lazım sen X e bakarsın ben de 10 dakika gider gelirim neden demediniz

Tepki mi gösterir ben bir şey isteyince sen de hemen bir şey diyorsun diye

ben anlatamadim.sizd derdimikoye gitmicem demedim sirf onun gonlu olsun diye gidecektim ama adam acele ettiriyor yangindan mal kacirir gibi.benim de planlarim var islerim var bitirip oyle gidelim zaten orda kimse bizi beklemiyor diyorum

canim ben dun kna ben koye gidemem dedim.islerim.avr dedim.o zorladi geleceksin dedii.madem gitmemi istiyorsun islerim var halledeyim.dedim sonra hallet diyor.bebege sut sagavam.koyde sag diyor.kas biyik diyorum haftaya aldir diyor.koye gitsek bir halt olacagi yok mal gibi oturup gelecez ertesi gece

ben anlatamadim.sizd derdimikoye gitmicem demedim sirf onun gonlu olsun diye gidecektim ama adam acele ettiriyor yangindan mal kacirir gibi.benim de planlarim var islerim var bitirip oyle gidelim zaten orda kimse bizi beklemiyor diyorum

Ben anladım sizi de

Normal çiftlerde şöyle olur

Adam: Canım yarın köye gidelim mi
Kadın: Gidelim hayatım ama benim önce pazara sonra kuaföre gitmem lazım. Sonra köye gitsek ne dersin?
Adam: Tamam kaç gibi biter işim
Kadın: 2 gibi bitmiş olur. Sen erken kalkarsan daha da erken biter

bizdoyle olmuyor malesef ablami koye yetistiecem.diye acele ettiriyor bana

Yani köye gitmeyi kabul etmeyi bir lütuf olarak görüp eşinizin de sizin her istediğinizi kabul edeceğini hayal etmişsiniz ama olmamış istediğiniz gibi.

Ben kafamda ertesi güne dair plan yapsam ama eşim son dakika bana başka iş çıkarsa ben de kızarım.

benim esim.olacak adam terapistlere psikologlara inanmaz gereksiz ve sacma.bulur.kendi ailesini oncelige koyuyor iate.evlilik agir geliyor.ben kararliyim bosanacagim zaten acti davayi 4 eylule
Olmaz ama eşiniz sudan sebeplerle, çocukça hareketler yapıyor ve bunun yuvanizi bozacağının daha farkında değil, boşanmanın ne olduğunun farkında değil. .

Kusura bakmayın ama çok cahil

Sabah kalkar kalkmaz köye gitmekte neyin nesi ?Sanki arka sokakta ki parka gidiyor.
Milana22 de dediğine katılıyorum.

Bir evde bir düzen vardır her an ha deyince her şey olmuyor.
Evde küçük bir bebek varsa Kadına göre hareket edilir. .Bosanirsa da çok sonra dank eder ama iş işten geçmiş olur.
Çabalıyorsunuz belli ki..
hayırlısı ne ise o olsun.

Son düzenleme:
Bebeğinizin tüm sorumluluğunu yüklenmeniz, aranızdaki iletişim sorunu, eşinizin ailesine öncelik vermesi vs derken siz de evliliğiniz de yorulmuş.
Eşiniz sosyal aktivite diyerek her hafta mı köye gidiyor? Sizle başbaşa planlar yapmıyor mu ?
Hiç mi ilgilenmiyor bebekle, sizin isteklerinize öncelik vermiyor mu ve sizi boşanma kararına sürükleyen nedenler nelerdi?

Boşanmaya kesin kararıylasınız boşanırsınız elbette ama sanki denemek için yeniden bir araya gelmek yerine bir süre ayrı yaşamayı deneseydiniz daha iyi olurdu gibi geldi bana, belki aranızdaki iletişim sorununu çözmenize faydası olurdu.

Plan var mı acaba?

Evet ortak plan köye gitmek
Konu sahibinin ertesi gün söylediği ve sadece kendisinin bildiği planı ise kuaföre gitmek
Konu sahibi öyle bir plandan bahsetmiyor. .Kocası daha karısına nasılsın demeden köye gidelim ,aktivite olur diye düşündüm diyor..
Karısı istiyor mu istemiyor mu onu bile sormuyor.
Konu sahibi tepki verince de tartışıyor. .

Olur mu önceki gün söylemiş
Kadın da kabul etmiş
Etmeyebilirdi. Kaldı ki bir önceki hafta gitmemiş, adam yalnız gitmiş.

Plan var mı acaba?
Evet ortak plan köye gitmek
Konu sahibinin ertesi gün söylediği ve sadece kendisinin bildiği planı ise kuaföre gitmek
Bana da sanki ortak planla değil de bugüne kadar eş istemiş, üye de onu memnun etmek için hep tamam demiş gibi geldi, işin içine boşanma girince konu sahibesi şimdiye kadar eşini memnun etmek için gittiği ama hiç de hoşnut olmadığı köy ziyaretlerine isyan ediyor bence ama ortada iletişim sorunu olduğundan direkt gitmek istemiyorum demiyor onun yerine sessiz kalıp kendi planını son dakika söylüyor gibi.

Ben ikinizi de hatalı buldum. Boşanmaya karar verme sebebiniz ne bilmiyorum ama bakıyorum ciddi bir bıkmışlık tahammülsüzlük var ikinizde de.

Sizin için diyorum, bir hafta yumurtayı bakkaldan alıverin, bir hafta sebzeler organik olmayıversin, pazardakiler plastik değil sonuçta.

Eşiniz için diyorum, köye geç gidiliversin, sabahtan bebeğin bakımını üstlensin siz ne iş varsa halledin, gibi şeyler...

Aranızda sevgi diye birşey kalmamış ki. Böyle şeyden boşanacağım mı denir. Sevgi yoksa deniyormuş demek ki.

Boşanmak için şuan ciddi bir sebebiniz yok. Karşılıklı düzgün iletişim kurduktan sonra problemleri çözersiniz gibi geliyor. Ama o adımı atmak mesele işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…