- 14 Temmuz 2019
- 410
- 166
- 18
- 40
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
benim esim.olacak adam terapistlere psikologlara inanmaz gereksiz ve sacma.bulur.kendi ailesini oncelige koyuyor iate.evlilik agir geliyor.ben kararliyim bosanacagim zaten acti davayi 4 eyluleTabi ki boşanmayın. .Bir şeyleri düzeltmek için ikiniz de çabalıyorsunuz fakat nasıl düzelteceginizi ikiniz de bilmiyorsunuz. .
Açıkçası burdan size hemen boşan yada boşanma diyenler olacak ..
Zaten boşanmak kolay mahkemeye gitmek yeter..
Ben boşanmamanız taraftarıyım.
Lütfen iyi bir psikolog, aile terapisti bulun o size mutlaka bu işi nasıl basarabileceginizi anlatacak.
Genç bir Kadınsiniz ve yeni evlisiniz, minik bir bebeğiniz var.
BOSANMAYIN neden sorun yaşıyorsunuz, eşinizle neden aynı dili konusamiyorsunuz, ortak noktada neden bulusamiyorsunz, ne yapmalisiniz ?
bunların hepsini iyi bir uzman size anlatır.
Çok yakından tanıdığım bir çift sizinle aynı sorunları yaşıyorlardı ve bir terapist sayesinde de 3 sene önce boşanmanın eşiğinden döndüler.
Terapist ikisinde de hata bulmuştu ve onları o şekil yönlendirdi, bakış açılarını değiştirdi ve şimdi çok mutlular, çocukları da anne - babayla büyümenin keyfini sürüyor.
bugun soyledim o da koye gidecegimizi dun soyledi
kuafore gitme diyor
sebze meyveyi de normal.pazardan al diyor.
bir yandan da tamam gotireyim.ama cabuk ol gec kaldik.diyor.bemi cildirtan olay senin hicbir iain normal degil ev isi yapman da normal degil demesi.oldu
pekiKusura bakmayın ama ben eşimle yarın şuraya gidelim diye sözleşsem, ama eşim o anda bir şey demeyip ertesi gün bana başka adres gösterse ben de ona hiç bir işin normal değil derdim.
Sabah uyanınca fark etmediniz kaş bıyık uzadığını??? Değil mi?
İletişimsizlik kötü
canim zaten ben istemedim.banyo yaptirmayi adam pimpirikli yok balik yagi vardi mamada pis kokuyor diye zorla soktu banyoya.her ise ben kosuyorum ev isinde bana yardim.ettigi yok zaten tek.yardimi bebegi avutmasi bir sure sonra ondan da sıkılıyor zatenBunu neden dedi
Yani fazla mı pimpirikli ya da titizsiniz
Yani çocuk kustu banyo yaptırıldı vs vs
Benim oğlum bir dönem çok kusardı ama her kusunca yıkadığımı hatırlamıyorum saçına vs gelmedi ise gerek yok sanki
Ya da vay kemik suyu ay köy evinde kalınır mı tavrınız mı abartılı
Çocuk kaç aylık bunu yazar mısınız
Eşiniz bunalmış gibi hayatın odağında çocuğun evin vs olmasından ona Zaman ayırıyor musunuz özellikle doğum sonrası
bugun soyledim o da koye gidecegimizi dun soyledi
ben anlatamadim.sizd derdimikoye gitmicem demedim sirf onun gonlu olsun diye gidecektim ama adam acele ettiriyor yangindan mal kacirir gibi.benim de planlarim var islerim var bitirip oyle gidelim zaten orda kimse bizi beklemiyor diyorumKusura bakmayın ama ben eşimle yarın şuraya gidelim diye sözleşsem, ama eşim o anda bir şey demeyip ertesi gün bana başka adres gösterse ben de ona hiç bir işin normal değil derdim.
Sabah uyanınca fark etmediniz kaş bıyık uzadığını??? Değil mi?
İletişimsizlik kötü
canim ben dun kna ben koye gidemem dedim.islerim.avr dedim.o zorladi geleceksin dedii.madem gitmemi istiyorsun islerim var halledeyim.dedim sonra hallet diyor.bebege sut sagavam.koyde sag diyor.kas biyik diyorum haftaya aldir diyor.koye gitsek bir halt olacagi yok mal gibi oturup gelecez ertesi geceDün niye söylemediniz yani o yarın köye gidelim deyince gideriz ama benim kuaföre uğramam lazım sen X e bakarsın ben de 10 dakika gider gelirim neden demediniz
Tepki mi gösterir ben bir şey isteyince sen de hemen bir şey diyorsun diye
ben anlatamadim.sizd derdimikoye gitmicem demedim sirf onun gonlu olsun diye gidecektim ama adam acele ettiriyor yangindan mal kacirir gibi.benim de planlarim var islerim var bitirip oyle gidelim zaten orda kimse bizi beklemiyor diyorum
bizdoyle olmuyor malesef ablami koye yetistiecem.diye acele ettiriyor banaBen anladım sizi de
Normal çiftlerde şöyle olur
Adam: Canım yarın köye gidelim mi
Kadın: Gidelim hayatım ama benim önce pazara sonra kuaföre gitmem lazım. Sonra köye gitsek ne dersin?
Adam: Tamam kaç gibi biter işim
Kadın: 2 gibi bitmiş olur. Sen erken kalkarsan daha da erken biter
Olmaz ama eşiniz sudan sebeplerle, çocukça hareketler yapıyor ve bunun yuvanizi bozacağının daha farkında değil, boşanmanın ne olduğunun farkında değil. .benim esim.olacak adam terapistlere psikologlara inanmaz gereksiz ve sacma.bulur.kendi ailesini oncelige koyuyor iate.evlilik agir geliyor.ben kararliyim bosanacagim zaten acti davayi 4 eylule
Bebeğinizin tüm sorumluluğunu yüklenmeniz, aranızdaki iletişim sorunu, eşinizin ailesine öncelik vermesi vs derken siz de evliliğiniz de yorulmuş.canim zaten ben istemedim.banyo yaptirmayi adam pimpirikli yok balik yagi vardi mamada pis kokuyor diye zorla soktu banyoya.her ise ben kosuyorum ev isinde bana yardim.ettigi yok zaten tek.yardimi bebegi avutmasi bir sure sonra ondan da sıkılıyor zaten
Plan var mı acaba?Yani köye gitmeyi kabul etmeyi bir lütuf olarak görüp eşinizin de sizin her istediğinizi kabul edeceğini hayal etmişsiniz ama olmamış istediğiniz gibi.
Ben kafamda ertesi güne dair plan yapsam ama eşim son dakika bana başka iş çıkarsa ben de kızarım.
Plan var mı acaba?
Konu sahibi öyle bir plandan bahsetmiyor. .Kocası daha karısına nasılsın demeden köye gidelim ,aktivite olur diye düşündüm diyor..Evet ortak plan köye gitmek
Konu sahibinin ertesi gün söylediği ve sadece kendisinin bildiği planı ise kuaföre gitmek
Konu sahibi öyle bir plandan bahsetmiyor. .Kocası daha karısına nasılsın demeden köye gidelim ,aktivite olur diye düşündüm diyor..
Karısı istiyor mu istemiyor mu onu bile sormuyor.
Konu sahibi tepki verince de tartışıyor. .
Plan var mı acaba?
Bana da sanki ortak planla değil de bugüne kadar eş istemiş, üye de onu memnun etmek için hep tamam demiş gibi geldi, işin içine boşanma girince konu sahibesi şimdiye kadar eşini memnun etmek için gittiği ama hiç de hoşnut olmadığı köy ziyaretlerine isyan ediyor bence ama ortada iletişim sorunu olduğundan direkt gitmek istemiyorum demiyor onun yerine sessiz kalıp kendi planını son dakika söylüyor gibi.Evet ortak plan köye gitmek
Konu sahibinin ertesi gün söylediği ve sadece kendisinin bildiği planı ise kuaföre gitmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?