- 8 Mart 2019
- 7.554
- 36.885
- 548
- 40
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
Tek taraflı çabayla gitmez bu işler. Sinirden kendini harap edeceğine adam akıllı konuş eşinle. Gerekirse destek alın. Sonrasında baktınız olmuyor, boşanma kararınızı gözden geçirirsiniz yeniden.evet benim tarafimdan geldi
canim eminim kendi de diyor zaten evde olan biteni yaptiklarimi hep anlatir.Dava açtığınız halde denemeye karar verip aynı evde yaşamayı sürdürüyormuşsunuz.
Af buyurun yatakları da mı ayırmadınız?
Yani bunca şansı vermişken, bir deneme sürecine girmişken buna değmeli.
Konuşun, herkes döksün eteğindeki taşları. Ne şikayetiniz ne beklentiniz varsa konuşmalısınız bence.
Sevdiğiniz, sevmediğiniz yönleri falan filan.
Esmiş gürlemiş gitmiş köye. Peki ablaları ile dedikodu yaptığından nasıl bu kadar eminsiniz, o karakterde biri mi?
Yoksa sizin kurgunuz mu?
Bunlardan, kendinizden, kocanızdan emin olmadan boşanmayın.
Verdiğiniz şansı değerlendirin.
İlla ki olmuyor derseniz davanızı sonuçlandırırsınız.
Neden boşanmaya karar vermiştiniz?esimle bosanma asamasindayiz ama bir kere daha deneyelim.dedik 4 eylulde dava var ama ayni evdeyiz.belki iptal ederiz bosanmayi diye dusunuyorduk anlasabilrisek.
bugunku olayi anlatmaliyim.beyefendi gecen hafta aileseinin yanina gitti haftasonu ord akaldi.bu hafta sonud a gitmek istedi benimle beraber.ben de olabilir ama evin ihtiyaclati var pazara cikmak lazim.kuafore gidecem bunlati halletmeliyim.dedim bana kiizyor hicbir isin normal.degil cabucak hallet gidelim.diyor.kizlar Allah askina adam zaten 3 te yatiyor gece sabah 11 de kalkiyor.ben de 10 gibi kalktim kalktiimdean beri bebege kahvalti hazirla bize hazirla mutfagi toparla bebek kustu banyo yaptir bu islerle ugrastim.evin yicek eksigi var pazara cikmaliydik benim kasim.gozum biyigim birbirine girdi kuafore gitmeliydim.gec kaldik koye diyor.bir an once gitmeliyiz diyor koyde d ebir halt yok afedersiniz gidip.oturacaz oyle.
ben diyor birlikte aktiviteolsun diye yapiyorum diyor.ben de koye gidip kos kos oturmak aktivite degil dedim.daha baska seyler yapabiliriz dedim.ama ben salak gibi simdiye kadar heo gittim aman gonlunu kazanayom aman iyi olayim diye ama bebekle zaten zor.neyse sinirlendi bosaniykruz ailem de de herkese dicem dedim.gule gulr de dedim.simdi otjrmua ablalariyla ailesiyle bol.bol dedikodumu ediyrodur.
yaranamadim ev isi cocuk yemek bacaklarima agrilar girdi zaten.sizin yorumunuz nedir degerli hanimlar gercekten.sinirimden agliyorum su an bir de ablalariyla dedikodumu yapmasindan nefret ediyorum ama simdi tüttürüyordur lafi.
ayrica ben zaten 10 dan beri ev isi cocuk kosturuyorum kwndisi rahat.gitmeye yakin cabuk cabuk acele et koye gidecez demesi beni cildirtiyor sanki ben keyif yapiyorum evde ben kosturmuyorum.zaten bebekle zor degil mi koy kizlar biseyler soyleyin Allah askina
organik pazar vardi burda arabayla goturecekti taze sebze alackatim bebegime sinirlenip.defolup koye gitti bebegin beslenmesi de umrunda degil.
ya bebejle zatem zor olmaz mi.koy
kufire hafta ici gidemiyorum bebegimi birakacak yer yok.planina gore bugun gidip pazar saat gece 12 gibi donecektik 1 hafta daha ertelemem gerekiyordu kuafor olayini.Bazı şeyleri bilemeden sağlıklı yorum yapamayız
Örneğin kuaföre nede bugün gidecektiniz
Yani Adam çocuğa bakacak da siz mi gidecektiniz
Öyle değilse neden cuma ya da pazartesi değil de bugün
Organik pazar iyi hoş ama köyde yok mu tarım yani Kv ekmiyor mu pazardan alacağınızı gidince koymaz mı yanınıza torun yesin gibisinden
Eşinizi gönderseniz o gitmez miydi pazara siz bebeği yıkarken yani biraz iş bölümü yapmak lazım
Köye gitmek aktivite değil bu konuda haklısınız lakin eldeki kumaşa bakmak lazım yani evlilik öncesi kahve dışında gezmesi olmayan izin gününde köye ailesinin yanına gidip yatan bir adam ise
kafede gezen bir adam çıkmaz
Bikini kumaşından palto ya da paltoluk kumaştan bikini olmaz
yatiya kalmak.istiyor gittik tabi ama gunubirlikBebek ne kadarlık
Sonuçta köye tarlaya değil eve oturmaya gidiyorsunuz
Hiç mi gitmediniz Bebek olduktan sonra
Ya ne umrundaa olcak boylelerinin bnm eşimde boyle bende artık buz gbiyim valla sonumuz ne olur blmıyorum bırak dedikodunu yapsın boyle omur gecmezesimle bosanma asamasindayiz ama bir kere daha deneyelim.dedik 4 eylulde dava var ama ayni evdeyiz.belki iptal ederiz bosanmayi diye dusunuyorduk anlasabilrisek.
bugunku olayi anlatmaliyim.beyefendi gecen hafta aileseinin yanina gitti haftasonu ord akaldi.bu hafta sonud a gitmek istedi benimle beraber.ben de olabilir ama evin ihtiyaclati var pazara cikmak lazim.kuafore gidecem bunlati halletmeliyim.dedim bana kiizyor hicbir isin normal.degil cabucak hallet gidelim.diyor.kizlar Allah askina adam zaten 3 te yatiyor gece sabah 11 de kalkiyor.ben de 10 gibi kalktim kalktiimdean beri bebege kahvalti hazirla bize hazirla mutfagi toparla bebek kustu banyo yaptir bu islerle ugrastim.evin yicek eksigi var pazara cikmaliydik benim kasim.gozum biyigim birbirine girdi kuafore gitmeliydim.gec kaldik koye diyor.bir an once gitmeliyiz diyor koyde d ebir halt yok afedersiniz gidip.oturacaz oyle.
ben diyor birlikte aktiviteolsun diye yapiyorum diyor.ben de koye gidip kos kos oturmak aktivite degil dedim.daha baska seyler yapabiliriz dedim.ama ben salak gibi simdiye kadar heo gittim aman gonlunu kazanayom aman iyi olayim diye ama bebekle zaten zor.neyse sinirlendi bosaniykruz ailem de de herkese dicem dedim.gule gulr de dedim.simdi otjrmua ablalariyla ailesiyle bol.bol dedikodumu ediyrodur.
yaranamadim ev isi cocuk yemek bacaklarima agrilar girdi zaten.sizin yorumunuz nedir degerli hanimlar gercekten.sinirimden agliyorum su an bir de ablalariyla dedikodumu yapmasindan nefret ediyorum ama simdi tüttürüyordur lafi.
ayrica ben zaten 10 dan beri ev isi cocuk kosturuyorum kwndisi rahat.gitmeye yakin cabuk cabuk acele et koye gidecez demesi beni cildirtiyor sanki ben keyif yapiyorum evde ben kosturmuyorum.zaten bebekle zor degil mi koy kizlar biseyler soyleyin Allah askina
organik pazar vardi burda arabayla goturecekti taze sebze alackatim bebegime sinirlenip.defolup koye gitti bebegin beslenmesi de umrunda degil.
Tabi ki boşanmayın. .Bir şeyleri düzeltmek için ikiniz de çabalıyorsunuz fakat nasıl düzelteceginizi ikiniz de bilmiyorsunuz. .esimle bosanma asamasindayiz ama bir kere daha deneyelim.dedik 4 eylulde dava var ama ayni evdeyiz.belki iptal ederiz bosanmayi diye dusunuyorduk anlasabilrisek.
kuafore gitme diyorPazardan çocuğunuz için organik sebze meyve alacaktınız
Çocuğunuzun günlük içmesi gereken kemik suyu vardı
Çocuğunuzun beslenmesini hiç düşünmüyor babası
Biraz takıntılı gördüm sizi
Bazen biraz relaks olmayı denemek lazım.
Çocuk doğduktan sonra mı başladı problemleriniz?
Eşinizin ailesiyle sizi çekiştirmesini hiç bir koşulda onaylamıyorum ama siz dün ya da köye gitmeye karar verdiğiniz gün konuştunuz mu “sen uyanınca pazara götürürsün bizi, sonra kuaföre gitmem lazım, sonra yol çıkarız” diye? Eşiniz de tamam dedi mi? Yoksa herkes kendi kafasında ayrı ayrı planlar mı yaptı?
takintili oldugumu dusunmiyorum.bebegim.zaten anne sutu almadi mama ictikten sonra da kusuyor.ben de elimden geldigince dogal seyler yedirmek icirmek istiyorum ama evet babasi olacak adamin umrunda degilPazardan çocuğunuz için organik sebze meyve alacaktınız
Eşinizin ailesiyle sizi çekiştirmesini hiç bir koşulda onaylamıyorum ama siz dün ya da köye gitmeye karar verdiğiniz gün konuştunuz mu “sen uyanınca pazara götürürsün bizi, sonra kuaföre gitmem lazım, sonra yol çıkarız” diye? Eşiniz de tamam dedi mi? Yoksa herkes kendi kafasında ayrı ayrı planlar mı yaptı?
kuafore gitme diyor
sebze meyveyi de normal.pazardan al diyor.
bir yandan da tamam gotireyim.ama cabuk ol gec kaldik.diyor.bemi cildirtan olay senin hicbir iain normal degil ev isi yapman da normal degil demesi.oldu
daha gecen hafta yumurta siparisi verdim pazardan.ablami koye goturecem gec kaldi diye iptal ettirdi ve evet ablalariyla bir olup dedikodumu yapiyor.bunu bana da soyleyop buyutme abartma ne var bubda diyorPazardan çocuğunuz için organik sebze meyve alacaktınız
bugun soyledim o da koye gidecegimizi dun soylediKuaföre gitmeniz gerektiğini o gün mü söylediniz peki?
Önceki gün? 2 gün önce?
Yorum arada saygı sevgi kalmamış daha öncesi de yaşanmış toparlamaya çalışıyorsunuz fakat eşiniz bencilce kendi istediği olsun istiyor zor işiniz artık yolun sonu görünüyor geçmiş olsunesimle bosanma asamasindayiz ama bir kere daha deneyelim.dedik 4 eylulde dava var ama ayni evdeyiz.belki iptal ederiz bosanmayi diye dusunuyorduk anlasabilrisek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?