kizlar sinirimden agliyorum.

canim eminim kendi de diyor zaten evde olan biteni yaptiklarimi hep anlatir.

Neden boşanmaya karar vermiştiniz?

Şimdi dönünce hiçbirşey olmamış gibi aynı evde kalmaya devam mı edeceksiniz?

Bazı şeyleri bilemeden sağlıklı yorum yapamayız

Örneğin kuaföre nede bugün gidecektiniz

Yani Adam çocuğa bakacak da siz mi gidecektiniz

Öyle değilse neden cuma ya da pazartesi değil de bugün

Organik pazar iyi hoş ama köyde yok mu tarım yani Kv ekmiyor mu pazardan alacağınızı gidince koymaz mı yanınıza torun yesin gibisinden

Eşinizi gönderseniz o gitmez miydi pazara siz bebeği yıkarken yani biraz iş bölümü yapmak lazım

Köye gitmek aktivite değil bu konuda haklısınız lakin eldeki kumaşa bakmak lazım yani evlilik öncesi kahve dışında gezmesi olmayan izin gününde köye ailesinin yanına gidip yatan bir adam ise
kafede gezen bir adam çıkmaz

Bikini kumaşından palto ya da paltoluk kumaştan bikini olmaz

kufire hafta ici gidemiyorum bebegimi birakacak yer yok.planina gore bugun gidip pazar saat gece 12 gibi donecektik 1 hafta daha ertelemem gerekiyordu kuafor olayini.
pazara gitmiyor cunku gec kalkiyor gitse bile meyve sebze almayi bilmiyor en kotusunu dokduruyor.
kayinvalidenin kendine bakacak.hali yok cok yasli ayrica kendisi koyunden bisey alip yemez cok.ilac atiyorlar diye.

Ya ne umrundaa olcak boylelerinin bnm eşimde boyle bende artık buz gbiyim valla sonumuz ne olur blmıyorum bırak dedikodunu yapsın boyle omur gecmez

Nispet yapar gibi olmasin ama burada okudugum pek cok konuda benzer seyler var ve ben cidden anlayamiyorum
Ne kendi evliligimde , ne anne babamin evliliginde boyle bir seye sahit olmadim
Bir yere gidilecekse plan program yapilir , saati belli olur , mesela 10 da kalkarim , 11 de kuafore giderim , 12 de pazara gideriz , 13 de köyr gitmek icin yola cikariz denir ve bu sekilde hareket edilir

Gercekten anlayamiyorum pek cok konuda bu gitme olaylari absurt bir kavga haline geliyor , yahu insanlar konusa konusa anlasir , hele ki evde bebek varsa zaten son sozu kadin soyler , onun planladigi saatte gidilir

Evde is varsa , progrqma uymak icin iki kisi yapar o isi , atiyorum siz kahvaltiyi hazirlardinin sonra bebegi giydirirken esiniz sofrayi toplar vs vs

Bu isin normali budur , zaten evden disari cikmak bile bu kadar buyuk mesele oluyorsa ortada evlilik falan yok iki dusman var demektir

Tabi ki boşanmayın. .Bir şeyleri düzeltmek için ikiniz de çabalıyorsunuz fakat nasıl düzelteceginizi ikiniz de bilmiyorsunuz. .

Açıkçası burdan size hemen boşan yada boşanma diyenler olacak ..

Zaten boşanmak kolay mahkemeye gitmek yeter..
Ben boşanmamanız taraftarıyım.

Lütfen iyi bir psikolog, aile terapisti bulun o size mutlaka bu işi nasıl basarabileceginizi anlatacak.

Genç bir Kadınsiniz ve yeni evlisiniz, minik bir bebeğiniz var.

BOSANMAYIN neden sorun yaşıyorsunuz, eşinizle neden aynı dili konusamiyorsunuz, ortak noktada neden bulusamiyorsunz, ne yapmalisiniz ?
bunların hepsini iyi bir uzman size anlatır.

Çok yakından tanıdığım bir çift sizinle aynı sorunları yaşıyorlardı ve bir terapist sayesinde de 3 sene önce boşanmanın eşiğinden döndüler.
Terapist ikisinde de hata bulmuştu ve onları o şekil yönlendirdi, bakış açılarını değiştirdi ve şimdi çok mutlular, çocukları da anne - babayla büyümenin keyfini sürüyor.

Pazardan çocuğunuz için organik sebze meyve alacaktınız
Çocuğunuzun günlük içmesi gereken kemik suyu vardı
Çocuğunuzun beslenmesini hiç düşünmüyor babası

Biraz takıntılı gördüm sizi

Bazen biraz relaks olmayı denemek lazım.
Çocuk doğduktan sonra mı başladı problemleriniz?

Eşinizin ailesiyle sizi çekiştirmesini hiç bir koşulda onaylamıyorum ama siz dün ya da köye gitmeye karar verdiğiniz gün konuştunuz mu “sen uyanınca pazara götürürsün bizi, sonra kuaföre gitmem lazım, sonra yol çıkarız” diye? Eşiniz de tamam dedi mi? Yoksa herkes kendi kafasında ayrı ayrı planlar mı yaptı?

kuafore gitme diyor
sebze meyveyi de normal.pazardan al diyor.
bir yandan da tamam gotireyim.ama cabuk ol gec kaldik.diyor.bemi cildirtan olay senin hicbir iain normal degil ev isi yapman da normal degil demesi.oldu

takintili oldugumu dusunmiyorum.bebegim.zaten anne sutu almadi mama ictikten sonra da kusuyor.ben de elimden geldigince dogal seyler yedirmek icirmek istiyorum ama evet babasi olacak adamin umrunda degil

kuafore gitme diyor
sebze meyveyi de normal.pazardan al diyor.
bir yandan da tamam gotireyim.ama cabuk ol gec kaldik.diyor.bemi cildirtan olay senin hicbir iain normal degil ev isi yapman da normal degil demesi.oldu

Kuaföre gitmeniz gerektiğini o gün mü söylediniz peki?
Önceki gün? 2 gün önce?

daha gecen hafta yumurta siparisi verdim pazardan.ablami koye goturecem gec kaldi diye iptal ettirdi ve evet ablalariyla bir olup dedikodumu yapiyor.bunu bana da soyleyop buyutme abartma ne var bubda diyor

Yorum arada saygı sevgi kalmamış daha öncesi de yaşanmış toparlamaya çalışıyorsunuz fakat eşiniz bencilce kendi istediği olsun istiyor zor işiniz artık yolun sonu görünüyor geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…