Kızlar sinirlerim çok bozuk. Sevgilim başkasıyla sarmaş dolaş gördüm:((

ben olsam kıza msj filan atmam...dersem yalan olur kendim yapmıyacağım bisey için fikir vermem..valla iyi sabretmissin...
ben olsam aynen söle bi msj atarım..
merhaba..
ben x erkek arkadasımın resminin ve isminin senin facebookunda ne aradığını öğrenebilirmiyim?
sayet ben pek bi anlam veremedimde..

derdim kesin ve gelecek cvba karsılıkta iliskimi yada o kızı bitirirdim...

sevgilin ona dönmüş olsa, facebook hesabına ikisinin resimlerini koyacak kadar aptal olabilir mi sence? arkadan iş çevirecek olan kişi bunu facebookta resimlemez... bu hesabı sevgilinin açmadığı belli..

asıl düşünmen gereken şu olmalı; diğer kız bunu neden yapmış olabilir;
1- kız onu unutamadığı için kendini böyle mi avutuyor?
1- onun yeni ilişkisini yani seni sarsmak için mi bunu yapıyor (bir şekilde göreceğini ya da çevrenin duyup sana ileteceğini planlamıştır) ?
3- sevgilin ile onun arasında yeniden yakınlaşmalar oldu ve o bundan cesaret alarak mı eski günleri facebookta canlandırmak istedi?

büyük ihtimal 2. seçenek gibi geliyor bana... yerinde olsam o profile msj atardım. "sevgilimin adına açılan bu hesabı kimin açtığını bilmiyorum ama bu şekilde resim koyduğuna göre onun geçmişinde yer alan ve geçmişte yaşamaya devam eden biri olduğunu düşünüyorum. bunu yaparak kime zarar vermeye çalıştığını bilmiyorum ama hayat bizim için aynı güzellikte dvm ediyor, bu şekilde kendine de zarar vermesen iyi olur. herkesin birilerinden vazgeçmek zorunda kaldığı dönemler olmuştur, seni anlayabiliyorum ama artık hem kendine hem de bizim yaşadığımız ilişkiye saygı göstermeni rica ediyorum" gibi seviyeli ve samimi bir msj yazardım... eğer medeni bir insansa utanır geri çekilir ama çocukça düşüncelere sahipse, vereceği cevaba göre sen de ona göre tavrını değiştirirsin...

sevgilin ona dönmüş olsa, facebook hesabına ikisinin resimlerini koyacak kadar aptal olabilir mi sence? arkadan iş çevirecek olan kişi bunu facebookta resimlemez... bu hesabı sevgilinin açmadığı belli..

asıl düşünmen gereken şu olmalı; diğer kız bunu neden yapmış olabilir;
1- kız onu unutamadığı için kendini böyle mi avutuyor?
1- onun yeni ilişkisini yani seni sarsmak için mi bunu yapıyor (bir şekilde göreceğini ya da çevrenin duyup sana ileteceğini planlamıştır) ?
3- sevgilin ile onun arasında yeniden yakınlaşmalar oldu ve o bundan cesaret alarak mı eski günleri facebookta canlandırmak istedi?

büyük ihtimal 2. seçenek gibi geliyor bana... yerinde olsam o profile msj atardım. "sevgilimin adına açılan bu hesabı kimin açtığını bilmiyorum ama bu şekilde resim koyduğuna göre onun geçmişinde yer alan ve geçmişte yaşamaya devam eden biri olduğunu düşünüyorum. bunu yaparak kime zarar vermeye çalıştığını bilmiyorum ama hayat bizim için aynı güzellikte dvm ediyor, bu şekilde kendine de zarar vermesen iyi olur. herkesin birilerinden vazgeçmek zorunda kaldığı dönemler olmuştur, seni anlayabiliyorum ama artık hem kendine hem de bizim yaşadığımız ilişkiye saygı göstermeni rica ediyorum" gibi seviyeli ve samimi bir msj yazardım... eğer medeni bir insansa utanır geri çekilir ama çocukça düşüncelere sahipse, vereceği cevaba göre sen de ona göre tavrını değiştirirsin...

---------
kendi yorumumu yazdıktan sonra diğer yorumları okudum.. ruh hastası o kızı boşver şeklindeki açıklamayı okuyunca başımdan geçeni anlatmak istedim belki yol gösterir diye..
ayrı şehirlerde yaşadığım bir erkek arkadaşım vardı. benden önceki sevgilisi ile birkaç ayrılıp barışma yaşamışlar ve son ayrılıktan sonra biz tanışmışız. kız yine barışacaklarını düşünüp bunun peşini hiç bırakmadı. aramalar, msjlar..vs. eski erkek arkadaşım o kdr kendinden emindi ki, bırakın ona dönmeyi onun msjlarını görmekten bile nefret eder haldeydi. istersen ben arayıp varlığımdan haberdar edeyim kibarca diyordum, o tam bir ruh hastası senden haberi olursa delirir peşimizi hiç bırakmaz derdi. bir arada olduğumuz zamanlarda bazen hakaret dolu cvplar veriyor bazen de ne yapayım diye bana soruyordu.. ve ayrı şehirdeyken de kızdan ne msj gelirse, bu ne cvp verirse bana anlatırdı ben sormadığım halde.. kısa sürede benimle evlenmeye karar verdi, ona güveniyordum. bir gün beni aldatacaksa yeni bir insan hayatına girer ama o kıza dönmez asla sanırdım.. görüşemediğimiz dönemde aramızda bazı sorunlar başladı ve kopukluk yaşadık.. bu sürede o kızın ilgisine karşılık vermiş sonra yine onunla bozuşmuşlar bana dönmeye çalıştı benim haberim yok hala kızdan.. kız beni aradı, tanıyamadım dedim. ben X in sevgilisiyim, hani bir zamanlar bana yazmıştın ya ilişkimize saygı göster aradan çekil diye, işte şimdi ben sana söylüyorum çekil aradan dedi ben şok!! numaramı nerden buldun dedim, biz birlikteyken onu aradın o açmadı ben de onun telefonundan aldım dedi. eski sevgilimi aradım açmadı, msj yazdım bu konuyu dönmedi.. kıza olanları anlattım, ilk aradığında bana öfke dolu olan kız benim iyi niyetime inandı.. ben o gün kıza söz verdim ve asla aramadım bir daha eski sevgilimi.. kız da o dönem onu terk etti ama yine dönmüş.. kız ile aramızda bir dayanışma yaşadık o gün telefonda.. ben ağladım o ağladı :) sonra ona teşekkür ettim gözlerimi açtığı için.. eğer benim tavrım da onunki gibi olsaydı zıtlaşacaktık o kdr! ama ben iyi yaklaştıkça o da değişti ve bana inandı... ama o günden sonra ben kimseye inanamadım :(

kızlar yorumlarınız için herkese teker teker teşekkürler.
Şuan Halla o kızı düşünüyorum biliyormusunuz, aşkımı ve beni rahat bıraksın yaaa. yoksa gercekten çıldıracam:çok üzgünüm:
sevgilim bana sakın muhatap olma demişti yaaa. ben dayanamadım bu gün muhatap oldum o kızla. Çünkü dünden beri içim içimi yiyiyorum resmen, ne amaçla o resmi koydu diye
gittim bu gün başka bir isim soy isminden hesap açtırdım. ve kıza mesaj cektim .sanki onu daha once tanıyormuşum gibi mesaj cektim. Çünkü eğer şimdi tepki vererek mesaj cekseydim, beni arkadaşlık lıstesine almayacak muhtemelen. şimdi onunun beni arkadaşlık listesine kabul etmesinin. ve bana mesaj cekmesini dört gözle bekliyorum. Bakalım arkadaş olarak kabul ettiğinde. daha neler neler çıkacak.
Allah :Saruboceq: biliyor yaaa. şu an beni o kız arkadaşlık listesine kabul etsin. Başka hiç bişey istemiyorum gerçekten.

bence ıyı yapmısıın bende senın yerınde olsam kesınlıkle mejas atardım kızdan ogren bıde

Umarım kız seni listesine kabul eder ve gerçekleri öğrenirsin.. İçn de rahat eder canım..
Ayy şu facebook belasına gıcık oluyorum yaa..:1shok:

kızlar yorumlarınız için herkese teker teker teşekkürler.
Şuan Halla o kızı düşünüyorum biliyormusunuz, aşkımı ve beni rahat bıraksın yaaa. yoksa gercekten çıldıracam:çok üzgünüm:
sevgilim bana sakın muhatap olma demişti yaaa. ben dayanamadım bu gün muhatap oldum o kızla. Çünkü dünden beri içim içimi yiyiyorum resmen, ne amaçla o resmi koydu diye
gittim bu gün başka bir isim soy isminden hesap açtırdım. ve kıza mesaj cektim .sanki onu daha once tanıyormuşum gibi mesaj cektim. Çünkü eğer şimdi tepki vererek mesaj cekseydim, beni arkadaşlık lıstesine almayacak muhtemelen. şimdi onunun beni arkadaşlık listesine kabul etmesinin. ve bana mesaj cekmesini dört gözle bekliyorum. Bakalım arkadaş olarak kabul ettiğinde. daha neler neler çıkacak.
Allah :Saruboceq: biliyor yaaa. şu an beni o kız arkadaşlık listesine kabul etsin. Başka hiç bişey istemiyorum gerçekten.

canım sakin ol üzme kendni nolur inş olumsuz bişile karşılaşmazsın bzi haberdar et tatlım

bence msj mutlaka at.. bakalım kız nasıl cvp verecek bencede sevgiline guvenme okadar ...

bu isde var bi seyler ama hadi hayirlisi.

1. sen sevgiline söyledikten sonra bu kiz sevgilinin adini siliyor ordan?
2. fotonun eski olmasi görüsmuyorlar anlamina gelmez dimi?
3. bu kizin listesinde baska arkadaslari yokmu?
4. sen sevgilinle nerde tanistin canim?

benimde burnuma hos kokular gelmiyor fakat insallah yanilirim canim.

kızlar dün hani mesaj facebook tan mesaj cekmiştim yaa kıza. ama bana hiç bir şekilde geri dönmedi nedense, arkadaşlık isteğimi de red etti. yemedi daha doğrusu numarayıÇok üzgünüm çoook
daha sonrasında yine başka bir hesaptan kıza mesaj attım.
Aynen şöyle ''AYRILDIĞIN ERKEK ARKADAŞININ RESMİNİ KOYMAKTAN UTANMIYORMUSUN MERAK EDIYORUM DOĞRUSU !! ''
o kişi : ''sen kimsin ya çok komiksin...''
ben :''BANA KOMİK DİYORSUN. AMA İLK ONCE KENDİNE BAK İSTERSEN .....ÇOOOK TAN GİTMİŞ SENDEN. ANCAK BÖYLE ESKİ FOTOĞRAFLARLA AVUTABİLİYORSUN KENDİNİ !
HİC Mİ GURUR YOK SENDE ?GÖRENLERE NE DİYORSUN? EVET .... HALLA BENİMMİ DİYORSUN?
.... LA BİRLİKTE FOTOĞRAGFLARINI KOYUYORSUN DA..''
o kişi :'' bence .... senden gitmiş de sen bunu hala hazmedememişsin... kendini saklayacak kadar korkak,basit ve acizsin. yada beni işletecek kadar aylak ve boş bi insansın. yazık diyorum.. ve ilgilenmiyorum...''
ben : ''... ile da görüştüm bu konuyu ve senle muhatap olmakla en büyük hatayı ben yapmışım meğer.
gercekten anladım artık acınacak duruma gelmişsin,
yazık diyorum başka bişey de demiyorum. .... ın hayaliyle yaşamaya devam et sen.
Nasıl olsa gerçeği bende ve hep öyle olacak.
Senin için dileğim inşallah hayatına ....ı unutturabilecek bir aşk bulursun en kısa zamanda...
Hoşcakal
işte böyle geçti konuşmamız kızlar. sizce, siz ne sonuç çıkarıyorsunuz bundan merak ediyorum. Fikir almak istedim sizden, ihtiyacım var. o kızın Profiline girmeyide başardım ve fotoğraları gördüm hep kendinisinden ailesinden sadece. Ve benim sevgilimle sadece 1 tane fotoğrafı var, o da eski. Bide bu konuşma sonrasında 1 tane daha fotoğraf ekledi sevgilmle birlikte olan. Ama yine dediğm gibi bu yeni koyduğu fotoğrafta, eski fotoğraf yine her halindan belli. yani eğer bana halla onunla birlikte olduğunu kanıtlamak isteseydi, yeni bir fotoğraf koymazmıydı sizce ???

canım siz farklı şehirlerdemi yaşıyorsunuz ? biriyle birlikte olmak illlede yeni bir fotoğrafın oluşuyla ıspatlanmaz.. biraz ağar girmişsin cümleye keşke ''AYRILDIĞIN ERKEK ARKADAŞININ RESMıNı KOYMAKTAN UTANMIYORMUSUN MERAK EDIYORUM DOĞRUSU !! '' demek yerine daha ılımlı ağzından laf alabilecek bi cümle kursaydın direk x kişiyi nerden tanıyorsun diyebilir yinede bir şey öğrenemessen o zaman yazabilirdin ama hoş bi giriş olmamış ::( gerçi o sinirle ne yazdığını bilmiyorsundurda... senden gitmiş diyerek görüşüyoruzun sinyallerini vermiş gibi :( yada sen agrasif yaklaşınca olaya oda kızgınlıkla öyle dedi çok karışık bir durum ama kız sana rağmen onunla görüşüyor gibi ve hiç şaşırmamış gibi aslında olanlara benim düşüncem görüşüyorlar umarım öyle değildir :( ama bunu sevgilinden öğrenebileceğini hiç sanmıyorum :(

evet başka şehirde yaşıyoruz.
o sinirlilikle nasıl bir giriş yaptığımı bende bilmiyorum gerçekten. ama şöyle bişey var. eğer bana birisi böyle bir mesaj yazsaydı. ben daha farklı tepki verirdim. ne bilim daha çok ilgilenirdim. karşımdaki insanla. ne amaçla bana böyle bişeyi söylüyor ? acaba gercekten böyle bir durum varmı diye !!!
ama bu kız hemen kestirip atıyor lafı nedense. hiç sorup, soruşturmuyor tuhaf bence ...

YAA DENİSE NEDEN MUHATTAP OLUYORSUN YAAA..SEVDİĞİN ADAMA GÜVENİYORMuSUUN KUZUM SEN??

YAA DENİSE NEDEN MUHATTAP OLUYORSUN YAAA..SEVDİĞİN ADAMA GÜVENİYORMuSUUN KUZUM SEN??
ilk başta bende muhatap olmayacaktım, ama tutamadım kendimib ne amacla koyduğunu öğrenmek istiyordum Çok üzgünüm çoook
güveniyorum ama böyle bir durum karşısında kim olsa aynı şeyi yapardı bence :çok üzgünüm: .

ilk başta bende muhatap olmayacaktım, ama tutamadım kendimib ne amacla koyduğunu öğrenmek istiyordum Çok üzgünüm çoook
güveniyorum ama böyle bir durum karşısında kim olsa aynı şeyi yapardı bence :çok üzgünüm: .

ozaman sevgilini sıkı bir takibe alıcaksın, msn adreslerinin şifresini birbir alıcaksın hatta faceebok adresinin şifresini bile, ve telefonlarını kontrol ediceksin, tanımadığın isim yada numara gördüğünde sorucaksın.. kendini rahatlatana kadar bir müddet bunu yapıcaksın canım arkadaşım...

ozaman sevgilini sıkı bir takibe alıcaksın, msn adreslerinin şifresini birbir alıcaksın hatta faceebok adresinin şifresini bile, ve telefonlarını kontrol ediceksin, tanımadığın isim yada numara gördüğünde sorucaksın.. kendini rahatlatana kadar bir müddet bunu yapıcaksın canım arkadaşım...
canım benim sevgilimin facebook u yokki:1no2:
Bide ben öyle bir takip yapamam ki. eğer böyle bişey yapacak olursam ilişkimizin ne alamı var. tamamen güvensiz bir ilişki olur yoksa aramızda...

peki bir soru daha soracağım çokmu soru sordum ne ? kızla sevgilin aynı şehirdemi peki ? canlarım erkeklere güven olmaz!!! heleki farklı şehirlerde yaşanıyorsa güven tabiki güzel insan konduramaz sevdiğine ama temkinli olmakta yarar var... direk şahsıma hakaretle başlayan bir cümleyle pek açıklayıcı olmazdım ben sanırım ama olan olmuş artık sinirini tahimn edebiliyorum :( bu konuyu daha fazla nasıl araştırabilirsin acaba :( bu işlerde çok zor yahu.. " bence .... senden gitmiş de sen bunu hala hazmedememişsin..." derken ne demek istemiş acaba bu cümleyi bi açsaymış. biz birlikteyiz demeye getirmiş sanki:(

canım benim sevgilimin facebook u yokki:1no2:
Bide ben öyle bir takip yapamam ki. eğer böyle bişey yapacak olursam ilişkimizin ne alamı var. tamamen güvensiz bir ilişki olur yoksa aramızda...

Şimdide öyle değilmi denisemm şimdide güvenmiyor ve kontrol etmiyormusun ilişkini seviğin adamı?? hasta ruhlu bir kız yüzünden??​

sevgilinin facebook hesabı olmayışının nedeni bu olabilirmi peki ? senin facebook hesabın varmı ?

kızın hasta ruhlu olduğu ne malum ? kimse aldatılcağanı bilerek başlamaz bir ilişkiye herkez sonuna kadar güvenir sevdiğine.. bu baştan bilinen bir şey olsa zaten adı aldatmak olmaz kızlar erkelere fazla güvenilmez ha bu demek değil ki hep paranoyak olalım biyerden bişey duyarsak inanalım tabiki öyle değil ama dikkatli olmak gerek derim ben ama güvenmek muazzam bişey tabiki :)

Back
X