- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açlık tokluk bilemicem ama bakıreysen eğer karından ultrasyona bakılır ve bunun içinde idrara sıkışmış olman gerekıyor..Benim 2 aydir regli donemim 1. Gunu kasik agrisiyla basliyor diger gunler kanamam diger aylara gore az ve koyu degil normal kan gibi geliyor yarin doktora kontrole gidicem kan ve idrar tahlili disindabi sey yaptirir mi ac tok gitmem farkeder mi ilk muayenede nelere bakiyor doktor merak ediyorum soylerseniz 2 soruyla ilgili yasayan varsa yazsin neden boyle bir duzene gecis yapti bunyem afalladim cevaplarinizi bekliyorum
Evliyim bu donem nerdeyse 2gun regli gecirdim hala saskinimaçlık tokluk bilemicem ama bakıreysen eğer karından ultrasyona bakılır ve bunun içinde idrara sıkışmış olman gerekıyor..
ayrıca agrılar normal dıyebılıyorum birde ben bir ay cok bir ay diğerıne göre daha az adet olurum.. bazen ay içinde yaşadıgın stres sıkıntıylada alakalı olabiliyor. şimdiden geçmiş olsun cnmm
Bugun gidemedim adetlerim duzenli bir gecen ay tuhaf oldu bu ay yine duzene girdi bukezde 2gun surdu diyebilirim sabahtan beri ped oylece bos bos duruyor azcik kanama olmusbugün gittin mi bilmiyorum ama adet düzensizliğin varsa tabi ki 2. ya da 3. günü gitmelisin
hormon bakılıyor kanda
ayrıca vajinal muayene ve usg de yapılabilir
ama smear alınmaz adetliyken.
smear için ayrı zaman gidersin.
İlk defa yasadim bunumevsim geçişleri etkiler..
hic boyle bisey yasamadim.Benim 2 aydir regli donemim 1. Gunu kasik agrisiyla basliyor diger gunler kanamam diger aylara gore az ve koyu degil normal kan gibi geliyor yarin doktora kontrole gidicem kan ve idrar tahlili disindabi sey yaptirir mi ac tok gitmem farkeder mi ilk muayenede nelere bakiyor doktor merak ediyorum soylerseniz 2 soruyla ilgili yasayan varsa yazsin neden boyle bir duzene gecis yapti bunyem afalladim cevaplarinizi bekliyorum
Tatlım ya sen netten araştır. Bunun çok ciddi sebepleride var ben seni korkutmak istemem . En iyisi sen hiç kafanı karıştırma nasılsa yarın Dr gideceksin.Evliyim bu donem nerdeyse 2gun regli gecirdim hala saskinim
Yarin gecti konuyu actigimda bugun yarindi iste simdi tavsiye edilen hastaneler 10gun sonraya randevu alabiliyorum netten arastrip canimi sıkmak istemiyorumTatlım ya sen netten araştır. Bunun çok ciddi sebepleride var ben seni korkutmak istemem . En iyisi sen hiç kafanı karıştırma nasılsa yarın Dr gideceksin.
Yarin gecti konuyu actigimda bugun yarindi iste simdi tavsiye edilen hastaneler 10gun sonraya randevu alabiliyorum netten arastrip canimi sıkmak istemiyorum
Evet kafanı karıştırmaya gerek yok en düzgün bilgiyi doktorun verecek zaten hayatım .. inşallah kötü bir sonuç çıkmaz dualarim seninle..Yarin gecti konuyu actigimda bugun yarindi iste simdi tavsiye edilen hastaneler 10gun sonraya randevu alabiliyorum netten arastrip canimi sıkmak istemiyorum
Kac para tutarki cok fazla tutar diye gitmiyorum bikere kan alicaklarina 3kezde aliyorlarmis belki devlet hastaneside alir ama ozele gittigim parayla bi tatile cikarmiyim esimle o da var yani cok meblagsa tatil iyi ilac olurduÖzel hastaneye gidersen her şeyi bir günde yaptırabilirsin.
İnsallah hastaneyi hic sevmiyorum ya ufEvet kafanı karıştırmaya gerek yok en düzgün bilgiyi doktorun verecek zaten hayatım .. inşallah kötü bir sonuç çıkmaz dualarim seninle..
Kac para tutarki cok fazla tutar diye gitmiyorum bikere kan alicaklarina 3kezde aliyorlarmis belki devlet hastaneside alir ama ozele gittigim parayla bi tatile cikarmiyim esimle o da var yani cok meblagsa tatil iyi ilac olurdu![]()
Supheleniyorumda ozaman neden regli oluyim ki umutlandirma beniHormon tahlilleri çok pahalı. Ne kadar tutar bilmiyorum. Sen al randevunu devlete git. Acil bir durumun yok bence. Aynı şikayete bende iltihap çıkmıştı. Senin reglin 2 gün sürmüş hamile olabilir misin acaba.
Üstüne görme falan diyorlar ya böyle bişeymiş galiba.Supheleniyorumda ozaman neden regli oluyim ki umutlandirma beni
O tam olarak nasil oluyor bilmedigim icin o konuya hic girmemek tercihim bilen yasayan yazarsa ben degilsem bile sonradan okuyanlara faydasi olur sanirumÜstüne görme falan diyorlar ya böyle bişeymiş galiba.