Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar aradım ki nasıl olur bende kimlik fotokobimi verdim nasıl baskasının üstüne olur karsıma dogru durust kımse cevap vermedi aldıgım yer bile olabılır boyle hatalar dedıler pişkinliğin böylesi![]()
Cok haklisin cnm isterse 5 tl olsun bosu bosuna odemis olursun umarim paranizi geri alabilirsiniz.
yerinizde olsam turkcele sıkı bir dava açardım.
Benim arkadaşım adına da böyle bir hat açılmış ve hattı açan adam sapıklık yapıyormuş o hatla.. Şehirler de çok çok uzaktı bir de.. Nasıl olmuş anlayamadılar. Sonucunda temize çıktı diye biliyorum.
Çok geçmiş olsunGünaydınlar hanımlar :)
Biz bi durum yaşadık, siz de hat açtırırken, operatör değiştirirken lütfen dikkatli olun. .
Eşimin adına kendisinden habersiz 5 tane hat açılmış. Artık nasıl yapılmışsa bi şekilde sahtecilikle yapılmış ve bizim alakamız bile olmayan bi şehirde açılmış hatlar. Biz bunu, hatların açıldığı şehirdeki hukuk bürosu bizi aradığında öğrendik. Hatlara ait borçlar varmış ve ödenmesi gerekiyormuş. . Gerekeni yaptık, karakola, savcılığa gittik. Bu hatlar Turkcell. Turkcell i aradık ama resmen bizi suçlayacak şekilde bize dönüş yaptılar.
Eşim avukatla konuştu. O da artık nedense geç kalındığı, bu borcu ödememiz gerektiği gibi şeyler söylemiş. Ve bu işle uğraşmak istiyorsak taa o şehre gitmemiz gerekmiş. . Bu işlerden de pek anlamıyorum.
Tamam borcu ödeyelim ama bunu ben kendi adıma kendime yediremiyorum. Düşündükçe sinirlerim zıplıyor. Yani yapmadığımız şey üstelik de başkasının borcunu da ödeyeceğiz. Nasıl adalet bu?? Kime güveneceğiz biz?? Turkcell ise muhtemelen kendisinin alt bayiisinin açtığı hatları iplemiyor bile. Umurlarında değil. Bi da asla kullanmayı eşim de ben de düşünmüyoruz.
Şu an yeni evliyiz ve malum bizim de maddi sıkıntılarımız var. En kötüsü de şu an olması oldu. . Ben yeni bir şehre gelin geldim ve iş de bulamadım. O sıkıntılar yetmezmiş gibi bu olay oldu bir de. Huzurum kaçtı.
Size önerim şu, hattınızla ilgili değişiklikleri güvendiğiniz yerlerden yapmaya çalışın. Ve e-devletten adınıza açılmış dava vs. var mı diye takip edin sürekli. Gerekirse her gün bakın ki böyle şeyler başınıza gelmesin.
''Yok ben yapmadığım şeyden nasıl suçlanır, nasıl borç altına girerim.'' demeyin. Çünkü kimse sizi umursamıyor bile. Adalet falan işlemiyor maalesef. .
Adınıza hat açılmış olabilir, bunları edevletten mobil hat sorgulamadan öğrenebilirsiniz. Eşimin üzerine 10 tane hat açılmış, neredeyse hepsi ayni dönemde, neyse ki bikac ay sonrasında kapattırmışlar. Borç filan yok ama insan tedirgin oluyor ne amaçla kullandılar diye. Kullandığımız operator bayiindekiler hat satan küçük işletmecilerin aylık kotasini doldurmak için boyle bisey yapmış olabileceğinden bahsetti. Dikkatli olun.
Çok geçmiş olsun
Canım benim eşimde benzer bir sorun yaşadı. Ama onun adına açılan hatlar kontörlü hattı. Turkcell sürekli ayak diredi bu hatları kapamamak için, şubeye gelin kimliğinizle imza verin vs diye. Eşim kimliğini tekrar vermeyi reddetti.
En son kesim çözüm https://tuketici.btk.gov.tr/ adresinden şikayette bulundu. Turkcell iki günde hatları kapadı. Bu inceleniyoruz bilmemne laflarına aldanmayın btk'ya şikayet edin.
Çok şaşırdım telefon kullanmaya başladığım ilk günden beri Turkcell kullanırım ve çok memnunum her türlü maduriyetimi giderdiler.Gerçekten inanılmaz şaşırdım şuan. Gerçekten bu tür şeyleri takip etmek gerekiyor demekki. Geçmiş olsun üzüldüm![]()
Sakın odemeyin hakkinizi arayin hukuken. Operatorlerin avukatlari boyle olaylarla cok ugrasiyorlar. Sorumlulari bulup parayi alamayacaklari icin magdur olan insanlari korkutarak alabildiklerini aliyorlar. Sakin odeme yapmayinMümkün ki başımıza gelmiş?? Şu anda bunlarla uğraştığımıza göre de gerçek. Sizin başınıza gelmediği için sanırım bu şekilde düşünüyorsunuz. Neden burada olmayan bi olayı anlatayım? Fake için ise pek uygun bir konu olduğunu hiç sanmıyorum. Ben hayal gördüm öyleyse. Neyse.
Nasıl olabilir ki bu???
Sonuçta kimlik istiyorlar.
Eğer ellerinde bu kimlik olmadan hat açılmışsa siz onları dava edin.