• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar siz de yaşadınız mı merak ediyorum?

kızlar mesela ben diyorum
ama senin annenlere hergün gidiyoruz benim annemlere neden gidilmiyor diyorum
bana diyor ki o aynı değil biz benim annemlere gitmek zorundayız
sen herşeyi karşılık için mi yapıyorsun tamam gitme sende vs
tartışmalar böyle devam ediyor

canım eşinin şu lafına takıldım benim aileme gitmek zorundayız ne demek ya? senin annende anne baba onun aileside öyle. sende annene gitmek zorundasın eşinde öyle. henüz evli değilim ama eşinin lafına çok sinirlendim. eşini karşına al adam akıllı konuş tatlı dille hep böyle gitmez. allah yardım etsin sana. eşin aile konusunda daha hassas olmalı.

ailenle eşinin arasında sorun mu var böyle yapıyor? anlamadım valla nasıl iş. sana çok üzüldüm :(

Bazı erkekler çok ilğinç ama oturup konuşmalısınız bunu güzelce. Onun eşi olduğunuzu onu çok sevdiğinizi ve annenizin yanına gitmenin doğal olduğunu söyleyin çünkü seni doğuran büyüten zorluk geçiren insana böyle yapılmaması gerekir örnek verin seninde annen var de bunun gibi güzelce konuşabilirsniz ki sizin aileniz eşinizi yicek değil ya

kızlar
1 seneyi geçti evliyiz Allah a şükür başta çok problem yaşadık ama aştık gibi görünüyor şuan tek sorunumuz anneme her gidişimin olay olması
gitmek istememesi gitmemi istememesi

siz böyle sorun yaşadınız mı
nasıl aştınız tavsiyelerinize çok ihtiyacım varEn Büyük KK
Canım ben hiç böyle bir problem yaşamadım ama eğer yaşasaydım kıyameti koparırdım buda bir gerçek.Çünkü eşim beni tanır aileme ne kadar düşkün olduğumu da bilir zaten ayda yılda bir görüşüyorum çok yoğun çalıştığım için o yüzden aileme istediğim zaman gidip istediğim kadar kalıyorum.Ağzından daha bir şey duymadım duyarsam neler olacağını da çok iyi biliyor çünkü :KK20:

Ne münasebet canım?Bu nası bi zihniyet?''Senle evlendim diye annemin babamın evlatlığından mı oldum'' diyemiyor musun? ''Bırak sen gelme ben giderim sen kendi annene git beni karıştırma'' de.
Saçmalığın bu kadarı artık.

bu sıkıntıyı bir tek ben yaşamıyorum arkadaşlarımdan da bu tarz yakınmalar duyuyorum ben sizler nasıl aştınız diye merak etmiştim öyle bir şaşırmış öyle tepkiler vermişsiniz ki tekim demek ki :KK57:

ben aileme gitmem sorun oluyor dedim gitmiyorum demedim ama ben sorunlu tartışmalı değil rahat gitmek istiyorum

Back
X