• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar siz değerli olduğunuzu nasıl hissediyorsunuz?

celebackdream

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
28
3
1
46
Merhaba kızlar, eşim son zamanlarda bana karşı çok ilgisiz. Bana değer vermediğini düşünüyorum. Sezonluk bir işi var ve su anda gerçekten yogun. Ama günde bir kez bile aramıyor beni. Ben bana değer vermiyorsun dediğimde de ben sana değer veriyorum ama sen goremiyorsun diyor. Haksızlık ediyor olabilir miyim? Siz nasıl anlıyorsunuz esiniz için değerli olduğunuzu? Simdiden teşekkür ederim

Her gun seni aramasi mi sana kendini degerli hissetirir yoksa sizin için calisip cabalayip birseyler yapmaya calismasi mi? Yogun demekki aramaya firsati olmuyor. Benim esim de bazen çok yogun oluyor gun içinde gorusemiyoruz ama Aksam eve gelirken istedigin birsey var mi hayatim diye aramasi bile benim için yeterli oluyor

size verilen degeri ,bi telefon konusmasi ile mi olcup degerlendiriyorsunuz ?

Aranmak, şımartılmak bana değer ölçüsü gibi gelmiyor
Ama bazı şeyler var ki değerli olduğumu hissediyorum, mesela Perşembe akşamı bir bayan arkadaşımla dışarı çıktım işten sonra, eve 10 gibi döndüm, baktım eşim yemek yememiş, neden aç kaldın bu saate kadar dedim, sensiz yemeyi sevmiyorum dedi, hoşuma gitti. Ya da her gece uyuyacağı zaman, şükürler olsun Rabbim der, yatağ atıp kendini elini yastığıma atar, şükürler olsun burdasın der, bunlar benim için yeterli. Gün içinde yoğunluktan çok şımartamıyoruz birbirimizi ama küçük şeyler beni mutlu ediyor. Eşiniz sizin için çalışıyor bunu düşünün, emek veriyor yuvanızı ayakta tutmak için, çok yoğunsa gün içinde siz ona bir iki mesaj atın olmaz mı ki =)

Bende is yogunlugumdan ilgi gosteremiyorum sevgilime. onu her an dusunmedigim anlamina gelmiyor.
Hem de su anda ailelerimiz tanisacagi için daha cok görüşmemiz gereken bir vakit ama ihmal etmek zorunda kaliyorum. Ne yapalım bizm icin herşey

4 yıllık evliyim.üç yılda öncesi var.Oyle zırt pırt aramaz mesaj atmaz eve gelirken busey lazim mi der sadece.ama sabaha kadar üstümü örter hasta olmiyim diye, adetliyken tatlı canim istediğini bilir hep tatlı alır gelir, hafta içi ve cumartesi çalıştığım için çok erken kalkıyorum diye pazar kahvaltiyi o hazırlar biraz uyuyim diye..seninki bukadar olmak zorunda deil benim eşim biraz numunelik.ama detaylardan anlarsın sana verdiği değeri.

Back
X