Kızlar sizce banyo hangi renk olmalı?

haklısın canım pembe çok mantıklı bende dün akşam nette araştırdım pembe çöp kovası çok tatlı gözüküyo ya bursaya gidince mutlaka alıcam koçtaştan pembede fırça alırımmm ohhh yandan yandannnnn

krem soft olan güzel gibi. ama banyon ne renkti yani fayanslar

ben aldımm pembe teşekür ederim fayansların rengi henüz belli değil :)

Oooo süper olur valla kuzum Ben sevmiyorum öyle koyu renklerle evin havasının boğulmasını. Banyo sonuçta fayanslarıyla, dekoruyla iç açmalı. Bide lavanta kesesi aldık mı banyoya ohh tam olur

Oooo süper olur valla kuzum Ben sevmiyorum öyle koyu renklerle evin havasının boğulmasını. Banyo sonuçta fayanslarıyla, dekoruyla iç açmalı. Bide lavanta kesesi aldık mı banyoya ohh tam olur

aynen canım yaa bende hiç sevmiyorum bak nasıl yapmışım ek bi fikrin varmı canım bide lavanta kesesini nerden bulcaz :26: sen klozet tk aldınmı

Eki Görüntüle 1017335 fırça olarakta takımı bozmasam ama buda 35 tl yaaa :26:

Kuzum bence harika olmuş. Bende koçtaştan bu çöp kovasından bakmıştım Ondan sana pembe demiştim

Nerde oturduğunu bilmiyorum kuzum ama ben daha bu sabah bir blogda bayan eminönüne gitmiş ve orada resimler falan çekmiş. Kükrçü Hana gitmişti. Orada bu bizim almak istediğimiz banyo takımlarından çöp kovası v.s. herşeyi vardı. Benimde aklımda oraya gitmek. Çok fazla çeşit vardı. Eğer istanbulda oturuyosan fırçanı alma derim. Gez dolaş illaki bulursun bir yerde. Bulamazsan da internetten sipariş verirsin.

Henüz almadım klozet takımımı. Ama english homeda beğendim ve bayıldım o tarz bişey alacağım

Resmini ekliyim sana. Fiyatı 55 TL.

canım ben istanbulda oturmuyorum. ama işten ayrılınca istanbula gidicem haziran gibi falan gezmeye o zaman ordanda bişeyler almak istiyorum en iyisi biraz bekliyim dimi klozet tk harika yaa bendemi baksam english homeaaaaa bizim senle banyolarımız ikiz olcak galiba kızzzzzz

Evet zevklerimiz aynı canım

Çok mutlu olurum aynı olursa

Özelden yazıyorum sana blogu

pembe aldıysan siyah beyaz fayanslara çok yakışıyor. benimde sade fuşya aksesuar ve halı. banyo siyah beyaz

bende kiraya gidiyorum cnmmm vee ne olursa olsun beyaz alcam demiştim...

benim banyomun fayansları kahverengi dolap ve duşakabin beyaz...

kahverenginin üzerinde sade beyaz çok şık duracağı için ondan alcam....

hem öle set olarak almıyorum ben sadece yere paspasını sercem o kadar sevmiyorum çnkü=))

sende bnce böle yap =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…