Kızlar sizce banyo hangi renk olmalı?

Ahh ahh banyo seti 50 tl çok fazla geldi bana :26:

Bütcene göre hareket et o zaman canımın içi. evlenince paran olduğundada pembeyi alırsn ya da beğendiğin farklı bişey olursa onu alırsın :) böylece aklın kalmamış olur ya da biraz daha araştır outletlere falan bak benzeri ve daha uygun fiyatlısını bulabilirsin :) vaktin varsa aceleye getirme kuzucum

var canım koçtaşta falan sende bak istersen

Bence ev belli olmadan almayın sonuçta banyo takımı bütçeyi çok zorlayacak bi parça değil , banyonuza göre geçmeniz daha kolay olur.eger alma gönüllüsü iseniz ekru tonlarda bi takım seçin bence ,banyonuz hangi renk olursa olsun sırıtmayacaktır

Canim pembe banyo setini al ama klozet takimini begenmedim emimonunde daha guzelleri var ben ordan bitane daha alicam pembe al kendi fikrimce :)

bu tarz çok moda kesinlikle krem siyah incin varsa midyen falan onlarlada süslersin ben kesinlikle siyah dantelli ve krem düşünüyorum kendi evime dediğim gibi inci ve midyelerlede süsliicem

evet vaktim var biraz araştırıcam o yüzden canım

canım bu arada alacaksan 3-5 lira fazla ver çöp kovalı olanlardan al dekoratif bişey alırsan çok amaçlıda kullanabilirsin. ben öyle düşünüyorum :)

ben çöp kovalı olanları gereksiz pahalı buluyorum canım ya begendiğim takımlar var ama gerek yok lavaboda kullanmak için porselen bi çöp kutusu bana çok gereksiz geliyo

var canım koçtaşta falan sende bak istersen

koçtaş yokki bizim burda

ev belli olduktan sonra alınması en mantıklısı diye düşünüyorum şu an

Çok şirinmiş ama biraz fazla gibi geldi bana fiyatı canım ben böyle hasır gri krem gibi olan sepetleri çok beğeniyorum renkli başlıklarıda oluyor her türlü değerlendirilir gibi

hasırlar güzel ama banyom biraz şık ağır dursun istiyorum canım bide o sepet çok hoşuma gitti hasırlara bakıyorum onlarda 70 ten aşağı değil güzelleri

Canim pembe banyo setini al ama klozet takimini begenmedim emimonunde daha guzelleri var ben ordan bitane daha alicam pembe al kendi fikrimce :)

eminönü nerde ben nerdeyim banyoma göre alıcam canım artık ya hemen alıncak bişey sonuçta hem bursada daha çok çeşit vardır

ekledigin takım çok güzelmiş canım ama ben banyoda siyah istemiyorum ya

kızlar dayanamadımmmmm ve bunu aldımmmm indirime girmiş 40 tl ve kargo bedavaydı kaçıramadım

Canım bende 1,2,3 beğendim. Ama tabiki önceliğim pembeli olan. Sende misal karar verirsin pembeli alırsın ama bu sefer banyon farklı renk çıkar kullanmak istemezsin belki tekrar masraf yapmak zorunda kalırsın. En iyisi evin tutulduğu zaman alman. Zaten çok pahalı birşey değiller. İçine sinmesi için en iyisi bu diye düşünüyorum

aaa almışsın Yeni farkettim. Hayırlı olsun kuzum güzel günlerde kullanın inşallah

aldım canım ya dayanamadım valla Artık şansıma banyom hangi renk olursa kullancam mecbur merakım pembeden yanaydı cıvıl cıvıl renkli bi banyom olcak inşallah

aldım canım ya dayanamadım valla Artık şansıma banyom hangi renk olursa kullancam mecbur merakım pembeden yanaydı cıvıl cıvıl renkli bi banyom olcak inşallah

İyi yapmışsın canım Tabikide içine sinenin olması çok daha güzel. İnsan aşkla kullanıyor Ben çok beğendim aldıklarını. Hatta görmeden öncede pembe önceliğim demiştim. Çok sevindim güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…