Kızlar sizce ben mi çok fesatım?

Kiz sevgilinizden hoslaniyo olabilir ama o hoslanmadigi icin arkadas gibi davraniyodur sevgilinizde ona bana birini ayarlasana falan dediyse sizle tanistirmis olabilir onuda baskasiyla gorunce hoslantisina engel olamamistir tabi belli etmiyodur yinede.

Veyatta erkekler arkadaslarina farkli sevgililerine daha farklidir daha ince daha yumusak davranir hayalindeki erkek ile karsilastirip sonradanda biseyler hissetmis olabilir tavsiyem uzak tutman. Ve sadece o kizdan degil bir cok kotu baktigini anladigin kizlardan sevgilini uzak tut biz kizlar olan biseyi hissedebiliriz bu fesatlik degildir. Arkadasinin kalbini kirmadan ona belli etmeden onu cozmeye calis.

Kizin hareketlerine bakilirsa o
defalarca kusmelerin sebeplerinden biri sizsiniz =)
Durum bildirimine yazilanlar ne kadar alakalidir birbiriyle bilemiyorum..
Ama size ve sevgilinize olan seviyesini yitirmis durumda oldugu belli.
Engel basmak icin daha ne bekliyorsunuz ?
Sizin onu kiskandiginizi fark edip bundan besleniyor bile olabilir..
Vermeyin boylelerine firsat..
Herkes nerede duracagini bilmeli..

Sizi tanıştirdiktan sonra emin olamadıgı duygulari depreşti herhalde sevgilinizden etkilendigini farketmiş oldu....

Fesat bakarm ben bu duruma yasayanlari gördum...

Mesaja bakılırsa erkek arkadaşında ona tutulmuş gibi birbirine KUR yapmışlar seni saf dışı yapmaları an meselesi bekleyin ve görün demeyeceğim belki erkek arkadaşın kıza yüz vermezse yolunuz aydınlık olur iş onda biter

Kiz psikolojik tedavi goruyo.Takintili bi tip.Takmis durumda.Davranislari cok sacma.Yan evimde oturuyo en kotusude :-(

Kız sizi niye tanıştırsın ki saçma Gözü olsa tanıştırmaz.bir insan hiç hoşlanmadığı onu kardeş gibi gördüğü bir erkekle bir kızın arasını yapar.
Söz hoşuna gitmiş paylaşmıştır ne var

Kız senden hoşlanıyor deyip deyip kızı sevgilinin gözüne sokmuş oluyorsun. Hiç o gözle bakmayacakken birden algı açarsın adamda. Kıza desen sevgilinle aran açılır. Sevgiline de kızada belli etmeden uzaklaştır ikisini. Başka yol bırakmamışlar. Hiçbi planın dahil etme ama bir problemin varmış gibide davranma. Görüşmeniz gerekiyorsa iş çıkar sonra sevgilin yokken görüşürsün mesela. Örnek olsun diye söylüyorum d.günümü iş çıkar gidemeyin o da gelemesin vs. Gözden ırak olan gçnülden de ırak olur. Ya da sizde onu biriyle tanıştırın hiçbişey yapamıyorsanız ortaya öyle bi laf atın bakalım tanımak isticek mi yoksa asla istemiyorum tanışmak moduna mı giricek.

Bizim yaşımızda böyle şeyler olmaz oyüzden saçma gelir bize o yüzden çoğunluk "niye tanıştırsın o zaman"demiş ama kız 18 yaşında duygularından emin olabilecek bi olgunluğu taşımıyor belki. Ki o dönemde olabiliyor benim bi kız arkadaşım vardı o yaşlardayken başka bi arkadaşımıza aşıktı ama kanka modundaydılar çocuk farkındamıydı bilmem ama aşık olacaksanız ya da sevgili olacAksanız Xle olun çok mükemmel bi çocuk diye bize pazarlar gibi övüp duruyordu 16-17 yaşındaydık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…