- 13 Kasım 2015
- 1.149
- 787
- 73
- 38
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Aaa ben onu gormemistim o soz bu muymus?'Sen benim içimsin, KİMSE BİLEMEZ' bu söz şuan ikisinin de profilinde yaziliysa, suphelenmeniz gereken sadece komsu kizi olmamali bence
Sizi tanıştirdiktan sonra emin olamadıgı duygulari depreşti herhalde sevgilinizden etkilendigini farketmiş oldu....1yıllık bir ilişkim var.Sevgilim ve ben 25yasindayiz.Bizi yan evde oturan komsu kizi tanistirdi.Kiz 18yasinda.Ben hayatlarinda yokken aralari cok iyiydi hep bulusurlardi.Uzun suredir arkadaslar.Ben hayatlarina girdim onlar defalarca küstü, artik pek gorusup konusmuyolar.Kiz bizi tanistirdigina pisman eminim.Bende elimde olmadan sevgilim ve kizi kiskaniyorum.Kiz bu arada bayaa takmis sevgilime farkindayim whatsapdan falan takip ediyo.En son bu kiz guzel bi ask sozu yazmis whatsapa.Sevgilim de bana gonder ben yazim demis.Bu kiz dakika basi durum degiştirirdi.Sevgilim o ask sozuni yazdigindan beri kiz ayni durumu koydu kaldirmiyo.Dun sevgilimle burc uyumumuza bakiyom o diyo bizimkinede bak uyuma diyo ne alakaysa.Ben mi cok abartiyorum sizce
Kiz psikolojik tedavi goruyo.Takintili bi tip.Takmis durumda.Davranislari cok sacma.Yan evimde oturuyo en kotusude :-(Kizin hareketlerine bakilirsa o
defalarca kusmelerin sebeplerinden biri sizsiniz =)
Durum bildirimine yazilanlar ne kadar alakalidir birbiriyle bilemiyorum..
Ama size ve sevgilinize olan seviyesini yitirmis durumda oldugu belli.
Engel basmak icin daha ne bekliyorsunuz ?
Sizin onu kiskandiginizi fark edip bundan besleniyor bile olabilir..
Vermeyin boylelerine firsat..
Herkes nerede duracagini bilmeli..
Ben kescemde sevgilim kesmiyoKızla muhabetinizi kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?