bence anlaşılmaz canım :) belki çok mutludur bu durumdan gözlerinden anlaşılır bi de göbeğinden. benim komşum hamile yüzünde bi değişiklik yok.Kızlar bunu merak ediyorum aceba bunu bilenler varmi bi bayanin hamile olduğunu yüzün den nasıl anlarsınız bilen varmi aceba lütfen yardımcı olun
Ya canım o lan gelişi ya yano hani anlatırlar ya sole bilirdi die bnde aceba bi fikri olan varmı die gözlerinden ve gobeginden dedin nasl olursa oluobence anlaşılmaz canım :) belki çok mutludur bu durumdan gözlerinden
anlaşılır bi de göbeğinden. benim komşum hamile yüzünde bi değişiklik yok.
Annen çok tatliymisya ole annelere kurban olurum ya allah başımızadan eksik etmesinAnnem bana hamileyken kendini cok cirkin gordugunu
,kardesime(erkek) hamileyken kendini cok guzel gordugunu soylemisti :)
ne yazdın hiç bişey anlamadımYa canım o lan gelişi ya yano hani anlatırlar ya sole bilirdi die bnde aceba bi fikri olan varmı die gözlerinden ve gobeginden dedin nasl olursa oluo
seninkini anlayacaklar diye mi telaşlanıyorsun
gözleri parlar belki ne bilimYani dedimki o lafın gelişi hani eskiden soylerlermisya sole anladık die oyüzden sordum peki gözlerden ve gobekten nasl anlarlarmis solermisin
Amin canm işte öğrenmek amacıyla sordum ve merak ediyorumbazı bayanlar hemen söylemek istemiyor bir kaç aylık olana kadar etraflarıyla paylaşmıyor
sende öyle düşünüyorsun sandım ,
tabiki paylaş tabiki söyle hemde gurular
rabbim hepimizi sevindirsin .
Saol cnm bnm teşekkür yardımın içinBaygın bakıyorlar yorgunluk vs. Bi de erkekse anne güzelleşirmiş kızsa çirkinleşirmiş bilemedim
Evet işte kırıkları özellikle alt kıpriklerim bole top top birbirine karışık Birleşik oyüzden sordumHamilelerin kirpikleri birbirine karışıyor
Bak bakalım kirpiklerinde bir anormallik var mı?
Evet işte kırıkları özellikle alt kıpriklerim bole top top birbirine karışık Birleşik oyüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?