Inşallah ya çok istiyoruzHayırlısı olsun canım hamilesindir inşallah :)
Aminn cnmmm. Annelerimizin ayagina taş bile deymesinn.Annen çok tatliymisya ole annelere kurban olurum ya allah başımızadan eksik etmesin
Aynn ole cnm onlar bizim meleklerimizAminn cnmmm. Annelerimizin ayagina taş bile deymesinn.
Benim iş yerinden arkadaşım bana sen hamileliğin diye sormuştu nerden anladın dediğimde kirpiklerim karışık duruyormuş ordan anladım dediKızlar bunu merak ediyorum aceba bunu bilenler varmi bi bayanin hamile olduğunu yüzün den nasıl anlarsınız bilen varmi aceba lütfen yardımcı olun
Hm evt cnm bnmkide ole sn şimdi hamile misin pekiBenim iş yerinden arkadaşım bana sen hamileliğin diye sormuştu nerden anladın dediğimde kirpiklerim karışık duruyormuş ordan anladım dedi
Ölü balık gibi bakıyodum ben. Bazı hamilelerinde gözleri parlak olurmuş.Kızlar bunu merak ediyorum aceba bunu bilenler varmi bi bayanin hamile olduğunu yüzün den nasıl anlarsınız bilen varmi aceba lütfen yardımcı olun
Anladm cnm çok saol neden sakliosunkiBen daha hamileliğimi anlamadan annem sen hamilesin demişti görünüş olarak bişeyler fark etmişti ama şuan kızım olmasına ve 5 ayımda olmama rağmen herkes çok güzelleştin diyo ve tanımayanlar hiçbir şekilde hamileliğimi anlamıyor bol giyip göbeğimi saklıyorum
Amin cnm çok saolBazı bayanların yüzü çillenebiliyor mesela canım. Bazıları ise çirkinleştiğini veya güzelleştiğini söylüyor diğer arkadaşlarında dediği gibi.
Allah hakkında hayırlısını versin :)
Hm anladm cnm çok saolÖlü balık gibi bakıyodum ben. Bazı hamilelerinde gözleri parlak olurmuş.
Doğru tabi ama eskilerin tecrubelerinide unutmamak lazm eskiden bole anlarlarmisöyle birşey olsa zaten hamilelik testi kaldırılırdı yüzünden şap diye anlardik
bence yüzde değişim hamileliğin ilerki zamanlarında olur
Anladm cnm çok saol neden sakliosunki
Doğru tabi ama eskilerin tecrubelerinide unutmamak lazm eskiden bole anlarlarmis
Çok haklisin cnm olması gereken de zatn oBenim düşüncem bu canım yani edepten dolayı zaten bilmesi gerekenler biliyo
hamilelik ayıp birşeymi ki ben anlamadım :/ neden saklama gereği duyuyosunuz böyle güzel bişeyiBenim düşüncem bu canım yani edepten dolayı zaten bilmesi gerekenler biliyo
EvetHm evt cnm bnmkide ole sn şimdi hamile misin peki
Ne guzl cnm çok sevndm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?